Dagen före dagen

30/12

Har spenderat två kanon dagar med hjärtat i Linköping. Massage, middag, bio, shopping och mys. Helt klart en av två lyckade julklappar jag fick in till honom.
Igår blev det massage för Markus medan jag kollade runt lite på stan, sedan åt vi middag innan vi avslutade med bio, Sherlock Holmes.
Idag har vi varit en sväng på stan. Markus hittade ett gäng fina saker medan jag nöjde mig med ett par nya jeans, fick även äntligen "rätt" julklapp då vi bytte min väska jag fick(som var fel) till den jag önskat mig.
Wihouu, äntligen har min Wera landat rätt.
//C

Ju mer dom spottar på mig desto snabbare kommer jag att blomma

29/12

Började dagen med jobb, sedan lagade jag och Markus mat till resten av familjen, hann med en powernapp innan killarna drog iväg på sauna och jag begav mig till sporthallen för träning då träningarna i Linköping blivit inställda denna vecka. Gick bra trots att det var jobbigt, blev inte lika mycket fys denna gång dock vilket var skönt då jag kände mig helt slut i kroppen av någon anledning. Men skönt att få röra på sig ordentligt.
Blev sen mys hemma hos Emma med toast och tv. Massa prat, planer och idéer spånades igenom.
Bästa du!
//C
Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma


En gång bäst, alltid bäst

28/12

Ett sådant förträffligt spontant häng med några från vårt kära NV06B.
Blev middag, vin och en himla massa snack och skratt. Tråkigt att man behövde avbryta vid 23:00 för att jobbet stundade morgonen därpå men oj vad roligt det var att träffa gänget ifrån gymnasietiden.
//C

Hemvändarkväll

25/12

Blev först ett gäng timmars arbete innan man piffade upp sig för en träff med alla sköna ladies som intagit viken återigen!
//C

Julafton

24/12

Ser du stjärnan i de blå?
Allt du önskar kan du få,
om ditt hjärta har begärt vad du har kärt

Stjärnan har en sällsam makt,
och när du din önskan sagt,
från en silverstråle klar du får ditt svar

Ödets fé kan vackra gåvor ge,
åt alla dem som tro på himmlens stjärnor

Binder du en önskekrans får du allt vad vackrast fanns,
när du möter aftonstjärnans klara glans


Underbar dag med min härliga familj, Markus och hans familj.

// C


På plan i Västervik

21/12

Började tidigt och jobbade till fyra idag, sedan blev det hem och äta lite och sen vidare bort till sporthallen för lite träning med Westerviks damer, eller westerviks flickor kanske man bör säga då merparten var 97 oy. Men vi var iaf 6 st som hade kört ihop innan och vi fick även köra ihop på två målet. Men innan dess blev det fys och övningar, jobbigt men skönt. Gick bra på två målet trots vi bara var 6 st i vårt lag, jobbigt med bara en avbytare när vi körde 15 mins perioder men vi rulla på riktigt bra och fick beröm efter för vi hade dragit upp tempot betydligt.
Jag och Karin mötte sedan upp Sandra för att bege oss till Emma. Där var det julmys med risgrynsgröt och gott. Massa underbart prat och bara så härligt att umgås!
// C

Bra helg!

18/12

Vaknade upp med finaste efter en härlig gårdag! Vi tog det lugnt och begav oss sedan ut på julklappshandel.
Blev Ikano med Pecka & Fejken, strosade runt och handlade samt intog lite mat.
Blev nästan klar med alla inköp, har några små jag får funderar lite till på. Väl hemma tog vi det lugnt i soffan, lyssnade på julmusik, slog in julklappar och fikade. Tiden gick alldeles för fort innan det var dags för Markus att åka hem.
Nu blir det att se dagens avsnitt av julkalendern och läsa lite..
// C
Klapparna under granen?

Sista matchen år 2011

17/12

Linköpings IBK VS Skattkärr i sporthallen. Det var många Västerviksbor på besök vilket värmde i hjärtat. Vi började matchen bra och hade många lägen men förblev mållösa länge innan Sara B kunde göra 1-0. Vi hade övertaget spelmässigt hela matchen men svårt att få in bollen i skattkärrs tighta försvar. Jag imponerades även stort av deras agressivitet (som dock blev lite väl farlig ibland). Men målskyttet lossnade framförallt i sista perioden då vi drog ifrån till 6-0 efter att ha behållit attityden och tålamodet. Jag fick komma in de sista 10 minutrarna av matchen då vi ledde med 4-0. Var grymt nervös, nervösare än aldrig förr inför ett inhopp. Men det gick mycket bra och är nöjd! Dock tråkigt att inte få mer speltid men det kommer förhoppningsvis.
Efteråt fixade jag iordning mig hemma medan Mor & Far stannade kvar på besök och hjälpte mig med lite grejjer i lägenheten. Sedan bar det av till Julia för julfest!
Det blev en grymt tillställning med god mat, lekar, fest och dans!
Bilder kommer inom kort då jag glömde kameran hos Julia
//C

Life is your creation

16/12

Det blir vad du gör det till, remember?! Får påminna mig själv ibland då man hamnar lite under ytan och ibland bara lockas med att flyta längs linjen och inte klättra, uppåt och högre.
Hade en bra träning igår, kände verkligen att jag försökte och det gick bra för oss. Hade ett bra samtal med coach också. Dock tråkigt att min tilltänkta backpartner denna vecka och i morgondagens match varit sjuk, så tränarnas planer med 3 femmor gick i stöpet. Annars skulle jag och backen från D2 tränat ihop och varit backpar från start under morgondagens match. Men icke, istället blir jag 5:e backen(resterande backar är borta/sjuka/skadade) och han kör med två femmor och en avlast kedja. Jag kommer få börja vid sidan av, kanske får komma in.
Skit tråkigt men så är det. Sista matchen innan juluppehållet och vi ska göra allt för att ta tre poäng! Roligt att så många kändisar ifrån viken verkar att dyka upp. Kul med lite nära och kära i publiken.
Efteråt vankas det julavslutning med julbord och fest. Ser jag fram emot!
Nu blir det sängen för att tagga inför morgondagen!
//C

Första vågen!

15/12

Åter i Linköping efter två dagar av jobb och övernattning hos älsklingen i Överum.
Åkte ner på stan direkt efter att jag kom hem hit för att försöka lämna tillbaka halsbandet och ringen, men det gick ju såklart inte för sig. Så lite irriterad på mig själv att jag köpte det, men får väl försöka passa in det i någon outfit.
Fick post idag och information om min kommande studietid låg i brevet, så första vågen av nervositet har nu kommit. Vill helst bara springa och gömma mig när man ser allt, men har förstått att man inte är ensam om att vara nervös inför första skoldagen haha:p
Straxt träning, 3:e innebandy träningen sen 3 december så  lär vara taggat ikväll då vi också tar ut laget inför lördagens match.
Hade en trevlig konversation med min gamla tränare Göran Ekstrand som troligtvis dyker upp och hejjar på lördag också, riktigt kul att få pratas vid och det väcker många fina innebandyminnen till liv. Han gör även en räd i Västervik för att kika på damerna där.
Se wibks intervju med Göran på www.wibk.just.nu/
//C

Träningsvärk!

13/12

Gårdagdens fys och stationsövningar har verkligen satt sina spår idag! Att gå ner för trappor är nästan omöjligt, vilket jag fick erfara idag när jag gick på stan. Men tror inte jag är ensam om att ha träningsvärk idag iaf;)
Försökte hitta lite julklappar men åh vad svårt jag hade att bestämma mig, så skjuter upp det tills söndag då jag och Markus ska fixa det sista. Köpte dock ett halsband, en ring och två nya nagelack till mig, kunde inte låta bli. Men ska nog lämna tillbaka halsbandet och ringen om det går(köpte 2 för 1) då halsbandet är alldeles för långt för min smak och vill inte det ska ligga över klänningen.
Har lucia myst idag med, men lucia firandet i Göteborgs domkyrka, himla fint. Unnade mig en lussebulle och pepparkaka med. Riktig julstämning infann sig.
Nu snart är det dags för träning, vi kör i stora sporthallen idag för att hinna känna på golvet innan matchen på lördag då vi möter Skattkärr. Så kom till Linköpings sporthall kl 13:00 på lördag så blir det åka av!
//C

Suprise!

11/12

Som en överraskining så dök Markus upp trots han tidigare sagt att han inte skulle. Må tro att jag blev glad!!
Jag, Markus & Anja gick då ner en sväng på stan och kollade runt lite samt tog en fika. Sedan åkte Anja hem till LH och jag och Markus hade lite söndagsmys. Såg på damernas VM final i innebandy. Spännande avslutning på ett annars ganska överlägset vm för Sverige som i finalen vann mot Finland med 4-2. Härligt Sverige!
Sedan åkte vi till Vewe & Christian där vi snackade lite och spelade bingolotto. Dock utan någon tur på spelfronten.
//C

Lördags nöje

10/12


Lördagen började med en riktigt mamma & pappa förmiddag. Vi stekte köttbullar, städade och bakade pepparkakor Vi åkte också runt och köpte golv samt tapeter till våran toalett på nedervåningen, vars tur det är att bli omgjord.
Blir nog bra snyggt när det är klart tror jag!
Sedan kom Anja och vi bakade klart pepparkakorna för att sedan ordna till oss lite inför kvällens festligheter, då lite fint folk skulle titta förbi. Lekar, fest och dans för att sedan inta Sahara och Palladium.
Trevlig kväll som slutade med ett gäng på corner.
//C

Hur fan ser hon ut?!

9/12

Som alltid lika roligt att se reaktionerna på Idol på facebook såsom, Åh Robin ska vinna. Neej Amanda är bäst. Åååh vad orättvisst att han/hon vann.
Hejja den som vinner, har inte engagerat mig så mycket i höstens idol. Amanda F låter som Amanda Jensen och Robin som pojkbandsidolen typ. Men lär gå bra för dom båda två sen när allt är över.
Men undrar vem fan som stylar Amanda F, när hon sjöng idol låten höll mamma och jag på att sätta i halsen. Trollhår och någon långkjol?! Ungefär som en ihoptrasslad sockervad.
Jobbet idag gick bra, dock lång dag vilket alltid är segt. Myspys med mamma framför tv:n ikväll samt så agerar vi chaufförer åt pappa och hans arbetskamrater som är på julbord.
Ser fram emot morgondagen!
//C

Den som väntar på något gott...

8/12

Hade tänkt skriva om min morgon hitills(som inte varit så speciellt inressant) men fick ju antagningsbeskedet nyss och är ANTAGEN TILL SJUKGYMNASTPROGRAMMET VÅREN 2012. Det känns bra men tanke på att jag tacka nej för 1,5 år sedan(då jag inte var redo) och sen inte kom in i höstas.
Så tjoho vad det ska firas på lördag säger jag nu!
Har annars lyssnat på julmusik hela morgonen(igen)  och storstädat, tvättat lite samt klätt min lilla gran med lite ihopplock jag hittade hemma. Ska packa i ordning inför hemresan i morgon och sen ner på stan en sväng och träffa Julia när hon slutat.
På träningen ikväll ska jag springa tills jag inte känner benen längre, snabbhetsträning, idioten och massa roligt?!?!:)
Förra veckan fick jag ett kalenderkort av syster, med värmade ord och så kan jag hålla nedräkningen tills vi ses igen, tack söta du!
"Noterbart är att julmusiken övergått i alla tiders peppmusik"
//C

Mental träning

7/12

Jobbet idag gick fortare än igår, skönt med lite mer rörelse. Åkte hem hit direkt efter eftersom jag glömde ta med mig mat, så blev att laga stuvade makaroner och korv. Mums, blir bara bättre och bättre på det.
Såg fram emot träningen, men väl där skulle vi som inte kunde igår köra beep idag. Såhär i efterhand vill jag bara spola tillbaka tiden för missuppfatta min tidigare beep tid och satte ett alldeles för lågt mål, som gjorde att jag blev sämre denna gång, än gången i sommras. Så skit besviken på mig själv. Det handlar ju bara om psyket, hade ju kunnat fixa fram ännu mer krafter om jag bara bestämt mig för att fixa till just den nivån etc.
Träningen sen gick heller inget vidare, en övning som jag tar med mig i ljust minne, men så sjukt nere nu, känner mig lika mycket värd som en sopsäck, jippie.
//C

1:a Snön

6/12

Första snön är ju ändå lite speciellt, lägligt att den råkar infalla just inatt/idag när jag hade bestämt mig för att köra träningspasset ute.
Men du är så välkommen ändå, dock var det väl lite för lite för att jag ska vara nöjd, det syns fortfarande en hel del grönt.
Gick upp tidigt för att äta frukost och se julkalendern, och nu ska jag snart bege mig ut i löparspåret. Eftersom jag missar kvällens beep och löpning fick jag andra order. 8 km, 80% av max. Så tänkte att det är skönare att ha det avklarat innan jobbet än efter då man brukar vara tillräckligt seg ändå.
Så jobb idag och i morgon, sen innebandy på kvällen. Vi har ju reducerat antal innebandypass och kör mellan försäsong nu i december så eftersom vi bara har 3 innebandy pass + en match kvar i denna månad så lär tagget vara grymt på topp inför allt som har med klubba och boll att göra!
//C

Ingen vanlig "bakisdag"

4/12

Kom hem 06:00 och 06:09 låg i sängen för att sova lääänge. Trodde jag, men vakna vid 10:00 av telefonen och kunde inte somna om sen. Blev att chilla lite framför datorn innan jag gick ner till Hälsofreak och höll Julia sällskap på jobbet. Åt även mat där vilket gjorde att det inte blev något flottig pizza eller besök på någo snabbmats restaurang för ovanlighetens skull, annars brukar ju det vara mer en regel än undantag på söndagar efter fest.
En tevlig stund som avslutades med att Cissi & Stenis hade vaknat och tittade förbi för käk dom med.
Sedan åkte jag iväg till Sanna en sväng där Linda och Sara var, vi bakade pepparkakor och hade julmys. Riktigt trevligt, fick med mig en burk med pepparkakor hem också. Gott! Blir bara mer och mer imponerad av Sannas alla hushålls bestyr, grymt duktig på allt som har med matlagning/bakning att göra.
När Julia slutat åkte vi hem till mig hade söndagsmys med massa snack och avslutade med att se Sherlock holmes, grymt bra film. Tvåan släpps 16/12 och jag ska defintivit se den!
//C

Viktigt för fokus!

3/12
Gårdagen slutade med blev bowling och middag med ett gäng grabbar från Överum, mysigt slut på fredagskvällen och var faktist inte dålig om man jämförde med de storka starka pojkarna från landet. Kom visserligen sist, men det skillde bara en poäng mellan mig och Tommy så hakade på gjorde jag iaf;)
Dagen D, The D day

Idag mötte vi Hässelby som slog oss i sudden med 5-4. Riktigt jävla skit piss tråkigt
Citerar vår sistaperioden från summeringen av matchen som hemsidan gjorde(hela referatet läser ni
" Tredje perioden är ett bombardemang och spel i en zon när Linköping möter en box som låg lägre en Kristinehamn förra helgen. En massiv press, rättvisa mål och en rättvisledning med 4-3 efter tvp väldigt vackra mål av Jennie Söderstedt och Lisa Nerell med 2 minuter kvar av matchen, räckte inte."
Vi hade som sagt princip allt ändå kom detta som ett slag i ansiktet. Men kanske nyttigt för att vi ska kunna bibehålla fokus hela säsongen och för att det inte ska glida in några farliga tankar i det undermedvetna. För egen del blev det bänknötande hela matchen, tråkigt men så är det. Värsta är ju att man aldrig får svaret på om det hade gått bättre eller sämre om man fått spela. Men bara jobba vidare.
Noterbart som bänkvärmare är att det kändes som om ingen var riktigt 100% idag, utan att vi var lite bleka. Absolut ingen gjorde en dålig insatts, mer att de var lite svagt. Kanske därför vi inte lyckades få med oss tre poäng. Men det känns som att när vi väl är på topp och när vi möter de på hemmaplan, tror jag det kommer bli en helt annan match.
Väl hemma i Linköping blev det att styra om för lite fest, blev en hejdundrande kväll som var grymt rolig och avslutades med efterfest hos Rosén.
//C

 

 

Intressant helg

2/12

Blev uttagen som den enda reserven (förutom målis) mot hässelby på lördag. vi åker med 3 kedjor och 2 backpar så ändå glad att jag får chansen att följa med. Ska bli grymt spännande, inspirerande och lärorikt att få följa med.
För er som inte hänger med i svängarna så möter vi vår serietvå Hässelby i morgon och det är en match som kan "avgöra mycket". Vinner vi drar vi ifrån måttligt, men slutar matchen annorlunda är tvåan och trean fortfarande kvar i hälarna.
Fredag och jobb igen, kan nog räkna på fingrarna hur många fredagar jag varit ledig på fyra år.. Känns lite segt men får la gå.. Pengarna behövs ju. Kvällen är fortfarande ovis, antingen blir det att stanna kvar i Överum och umgås med grabbarna grus, eller så blir det tillbaka direkt till Linköping.
Önskar eder alla en trevlig helg
// C

En ju(l)vlig dag

1/12
Vaknade tidigt och gjorde i ordning frukost brickan för att sedan sätta mig framför julkalendern, kalenderljuset hade jag tänt och det var himla stämningsfullt. Noterbart även att julkalendern verkar ganska bra, så blir nog att följa den trots min ålder;)
Var ute på en långpromenad förut, försökte få det sega i benen att försvinna. Får hoppas de känns någorlunda lätta ikväll iaf.
Olivia kom på besök under eftermiddagen och hade innan bestämt mig för att försöka baka brownies, och tror jag lyckades. Vilket gav mig mitt självförtroende tillbaka sen mitt senaste försök att göra chokladbollar(som misslyckades stot)
Blev trevligt prat och mycket intressanta diskussioner som sedan övergick till lite mer flams då vi kom in på min gamla bilddagbok där kontot fortfarande är kvar och vi skrattade oss igenom ett par år med goa bilder haha.
Nu blir det lite läsning i boken "Genom dina ögon" av Stephenie Meyer som jag nu gett mig in på, har tyckt den verkar så otroligt ointressant om man läst på bokens baksida men väl inne är den faktist bra.
Träning ikväll och nya tag!!
//C
RSS 2.0