28/2

Satte klockan på 08:00 för att gå upp och träna?! kände mig faktist riktigt stolt när jag 20 minuter senare stod på cross trainern och flåsade. Blev en halvtimmes cross och sedan sittupps, armhäv och träning med Markus hantlar( som var lite för tunga för mig). Sedan åkte jag iväg till mormor, min älskade fina mormor som nog är den mest godhjärtade kvinna som finns. Alla mina tankar är hos dig denna jobbiga tid, och du kommer klara detta för tillsammans är vi starka!
Blev lite fika och lunch innan det bar av till jobbet för en stunds arbete. Sedan direkt till sporthallen för att spana in brudarna på träningen.
Kör ju rehab så blir att avstå från innebandyn till torsdag åtminstonde. Om jag har tillräckligt mycket självdisciplin i morgon bitti så ska jag till simhallen och träna vid 07:00 innan jobb 08:30-18:30.
Så blir väl sängen nu så jag förhoppningsvis orkar upp.

På bilden är det jag och mormor på Emmelies 25 års firande för 6 månader sen, i bakgrunden syns även morfar Sune i svartvitt fotografi.

27/2

Lugn morgon sedan tripp till Överum för lite mat och inplanerat besök hos mormor, men hon var så dålig så ska dit i morgon istället så hoppas att hon känner sig kryare då.

Snitzel och hasselback stod på menyn, mums!

Markus & Jag åkte till Linköping för att se Linköping-Sirius och fick straxt innan avfärd lite sällskap av tre överums grabbar till, Nille och bröderna Svensson. Så med fyra överumsbördiga grabbar kan ni förstå att nivån på humorn var hög!?

Linköping vann i alla fall med 8-2 och det var en trevlig tillställning och fint sällskap. Nu blir det mys framför tv:n som avslut på en lagom söndag.

24/2

Jobb hela långa dagen vilket känns i både kropp och knopp. Det gick i alla fall bra med den nya tanten som heter Rosita. Hon verkar ganska lätt så tror det kommer gå bra:)
Blev träning efter jobbet, körde övningar och sen fysade jag. Nu är jag så trött så jag knappt orkar skriva, fick ta en pause och blunda lite förut.
Dusch och sedan sängen och drömma att våren är här så man kan damma av skinjackan igen!
Godnatt alla!
// C

23/2

Vaknade efter en natt med ganska dålig sömn, dels pratade vi länge och väl innan lampan slocknade, sen så ringde det mitt i natten. Plogbilen körde precis utanför och tidningsbudet skramlade lagom vid 4 på morgonen. Men skön morgon med god och lång frukost.
Sedan blev det Ålands fix, hotellet vi hade tänkt bo på var fullbokat! så fick ringa runt till folk där på Åland men nu tror jag mig ha hittat ett kanon hotell!

Jobb sedan träning.. skulle ta det lugnt med tanke på foten, men mitt i allt glömmer man bort det och adrenalinet som pumpar ut gör att man inte tänker på smärtan förän efteråt! jaja, hoppas den vilar upp sig under natten.

I morgon ska jag vara själv med en ny tant på jobbet. Hon ska hoppa in ibland när min chef är sjukskriven och jag ska lära upp henne. Känns både bra och lite pirrigt man vill ju ändå visa upp sig och att man är duktigt. Speciellt när jag är 35 år yngre än vår nya. haha

Wish me good luck

// C

22/2

Min tand är äntligen vit! eller åtminstonde jämnfärgad med mina andra! så skönt.. ont nästan hela kvällen men det gick över så småningom.

Emma ringde precis innan träning och vi bestämde en spontan övernattning med semlor och film mys. Gott och skönt att få prata av sig lite med bästa.

21/2

Började dagen med "prova på innebandy" i sporthallen, så var där i två timmar och agerade lekledare för ett gäng ungar. Samma sak blir det i morgon fast äldre.

Sedan iväg till bynn för lite jobb, och efter det mot träningen som jag inte var med på pga foten. Vid åtta drog jag till kansliet för flicklags möte. Kom hem nu vid halv elva, så det kan gå.

Sängen straxt och ladda inför en fullspäckad dag i morgon.

Innebandy mellan 11-13 sedan till tandläkaren för att få min nya tand och sen iväg till Linköping på Serieindelnings möte gällande Östergötland. Ska egentligen mest dit för att klubben måste ha en representant då vi bara har dispens i deras serie. Så blir att le och se söt ut i ett par timmar på kvällen.

Heejja!


// C


20/2

Efter 4 timmar stenhård sömn kommer första samtalet 07:45 och sedan var den sömnen förstörd. Men vad gör väl det när man vaknar upp bland fina vänner och Sanna som dukade upp en frukost som hette duga.
Efter en långsam morgon drog vi oss ner mot stan för lite shopping och middag innan hemfärd. Nöjd över inköpen och en härlig helg i Linköping!

Facit för dagen blev
Två par jeans
ett par leggings
randig tröja
rosa kavaj
svart kjol
väska
två plånböcker
smink
linne
trosor

19/2

WIBK-Husqvarna
6-3
Trots en trasig fot gick det relativt bra och jäkligt gött med vinst!

Drog sedan iväg till Linköping för inflyttningsfest hos Sanna! Helskön kväll med mycket skratt och roligheter. Avslutades på Platå och hemgång runt 03:00

18/2 Kärlek

5 ÅR med finaste Markus Egon Eriksson

Vi skulle ses hemma hos mig efter mitt jobb så blev ordentligt överraskad när han dök upp en halv timme innan stängning med en bukett rosor.
Vi åkte sedan hem till mig och lagade en supergod middag med efterföljande tårta som var delikat!
Avslutade kvällen med soffmys och filmtittande.
Efter att ha prioriterat innebandyn varje dag samt helg senaste tiden kände jag hur underbart det var att bara få vara med Markus ensam och umgås.

5/5 hjärtan på denna dag

// C

17/2

Lång dag med ond fot! körde lite lätt styrka på träningen iställer för innebandy. Tråkigt! men ska jag ha någon chans att kunna vara med på lördag så är det nödvändigt.

Har ni funderat på att när det väl händer saker, då händer allt samtidgt. Så känner jag nu, därför är mitt huvud fullt av bokningar, planer, folk, fest, mat, cup, innebandy, jobb, resor. Allt ska planeras och styras i ordning. Roligt när allt är klart och alla är nöjda men vägen dit är hård!

Nu blir det en låååång dusch sen sängen... I morgon är det ju en speciel dag..

// C

16/2

Letade febrilt efter en tröja i morse vilket resulterade att jag fick tre byrålådor sorterade, ganska effektivt men har fortfarande inte hittat min tröja.
Blev jobb till fyra sen en kort solning med Karin innan träning, vi körde bla innebandy brännboll och ville göra en varvning för laget, tog ut sista steget och hoppade, blev inte bränd men däremot landade jag fel på foten så nu gör det jäkligt ont. Kändes okej så länge kroppen var varm och igång men nu gör det rejält ont. Så blir linda under natten så får vi hoppas att det inte känns lika mycket i morgon.

Btw så åker jag till tandteknikern i morgon för att "prova färg" till min nya tand, låter lite flummig men bara 5 dagar kvar tills jag förhoppningsvis har ett jämnfärgat leende igen.

Bild från matchen i lördags

// C

15/2

Pyssel dag

Tillbringade största delen av förmiddagen med att besvara massa mail och skriva ett antal nya, prata i telefon och fixa i ordning alla mina ekonomi papper. Kände mig som en riktigt kontors nisse. Men nu har jag i alla fall sorterat, rensat och gjort i ordning det mesta inför det som komma skall.
Blev sedan en snabbis ner på stan för att inhandla lite förnödigheter såsom nagelacks och ansikts rengöring, sen råkade det visst bli en ögonskugga också.
Myste till det ordentligt hemma och lagade i ordning Tacos som åts framför Elles trendbibel. Sedan gick jag iväg på massage på TR. Fick ett presentkort i julklapp och det var grymt användbart efter gårdagens fys. Mycket knådande för att få ryggen mjuk igen, men grymt skönt!

Väl hemma igen hittade jag ett paket i brevlådan som visade sig vara från älskade syster. DU lyckas alltid överraska och gör det på ett så spontant och fint sätt. TACK:)

Nu blir det straxt träning med U-laget..

// C

14/2 Happy Valentines Day

Glad Alla Hjärtans Dag till alla er mina vänner, släkt, familj och till dig mitt hjärta!
Blir att fira med jobb och träning.

// C

13/2

Lång sovmorgon till kl tolv idag, skönt och mysigt. Precis när vi skulle gå upp springer Markus ner för trappan och kommer upp igen med ett paket. En berlock i Alla hjärtans dag present. Så himla gulligt:)

Blev att säga hejdå till syrran som varit hemma tre dagar och påvägen hem från stationen stannade vi på skokällan och jag köpte mig lite spontant ett par skor, alltid roligt med lite nytt. Efteråt Blev det pizza med Lina och Svahn.
Innan Markus begav sig tillbaka till Överum gosade vi ner oss i soffan och såg på Trollkarlens lärling och åt lite godis.
Nu ska jag sätta på eat, pray & love och se om den är något bra.

// C

12/2

Började dagen 07:00 med lite jobb, vid två blev det raka spåret till sporthallen för att spela match. Sä(r)vsjö stod för motståndet. 3-4 efter sudden och en match som vi borde vunnit och avgjort i fulltid. Inte rättvist resultat.
Fick 1+1 med mig iaf och blev så j'vla glad när jag gjorde mål i boxplay.

Efter matchen blev det snabbt ombyte för att sedan dra vidare till Emma Sernfalk för lite 25 års firande, och även förlovnings firande då min kusin så romantiskt ordnat till det på hennes födelsedag. Efter lite mat och tårta åkte jag vidare till Emma Stenborg för fest. Hel skön kväll som slutade lite tidigt tyvärr efter en shot för mycket. Men bra roligt fram tills dess.

9/2

Listen, its for you!<3
http://www.youtube.com/watch?v=0X1UHzJP_Ic

8/2 uppd.

Följde med Cecilia ner på stan en sväng och slog till med lite impulsköp som tröst för tanden.

En lång militärgrön skjorta
Beige brun kjol med dragkedja fram
Hårspänne
Ring
Sporttopp
Speciellt nöjd med ringen från Village East som jag aldrig varit inne i, men skulle kunnat köpt hur mycket som helst ifrån. En affär i min smak!

Nu ska vi se om jag lyckas borsta tänderna utan att den provisoriska kronan trillar ut.

Godnatt
//C

8/2

Det är sjukt! jag låg bedövad och blundade i 1,5 timme( de tyckte jag var så avslappnad och duktig men var fan livrädd) och nu har jag fått en gul, ful och sne krona! två veckor tills jag förhoppningsvis kommer kunne le normalt igen. Känner mig fulare än häxan i Hans & Greta för tillfället, eller som om jag har snusat och druckit kaffe i 10 år!
Nu börjar bedövningen släppa ialla fall så ska se om jag kan ordna till någon mat innan Cilla kommer hit:)

//C

7/2

Städning, jobb och innebandy får sammanfatta dagen.
Nu sitter jag här lite nervös. För i morgon ska jag påbörja arbetet med en vit tand. 11:20 ska jag bedövas sen vet jag inte så mycket mer vad som kommer hända. Usch hoppas det inte gör alltför ont bara.


// C

6/2

Lugn och skön förmiddag med lite läsning på altan i solen, sen lite mys med katten och även grannens katter som vi tillfälligt är kattvakt åkt. Det är Zebulons mamma och halvbror två hus bort.
Sneakern "Snickarn" till vänster och Z:a till höger. Kanske ska skicka in sånna där generations bilder som man ser i VT i bland. Tre generationer av familjen katt. (mamma) Wilma 12 år, Zebulon 10 år och "Snickarn" 3.Ha!

Tog sedan en promenad och mötte upp Emma, en skön promenad och sen lite kvalitetstid och semlebak. Lisa och Pysen kom förbi för att smaka och det var ljuvligt gott och trevligt.





5/2 uppd.

Lagkvällen blev precis lika mysig som jag hoppats på. Efter vildsvins kebab som Coco fixat blev det lek, spel, melodifestival och avslutningsvis en thriller som jag tyckte var så läskig så fick gå därifrån. Då var skräckfilmen i torsdags bättre.

5/2

När man gått och längtat, väntat och verkligen sett fram emot något som sedan inte blir av. Alla förväntningar krossas och man sitter ensam och känner sig besviken och arg.
Då är det inte lätt att le för stunden.
Markus och min mysiga tripp till Norrköping blev inställd. Markus har haft hög feber i två dagar, hosta och förkyld och sovit i princip 1,5 dygn i streck. Inget man kan styra över men varför just nu.
Enda helgen vi var lediga och så händer detta. Tung suck på det.

Får försöka växla om humöret och se fram emot att jag nu kan vara med på vår lagkväll på Fågelbäret. Mat, spel, film och allmänt mys istället. Är ju faktist inte så dumt det när man får umgås med alla sina goa vänner.


// C

4/2

Storbowlarna i bynn! Kom i alla fall över 100 p på en serie.



                                                    Farmor Inger VS Christian

3/2

Idag blev det jobb för hela slanten, sen kom Svahn och hämtade upp mig så åkte vi vidare till Stenborg. Där blev det scones, skräckfilm och godis.. En helt perfekt kväll som avslutades med Sunes Jul så vi inte skulle vara så rädda när vi skulle sova.
Himla mysigt och trevligt(förutom filmen då).

I morgon blir det jobb sen bowling och middag @ Gambowl med fam Eriksson/Petersson. På lördag är det också jobb men vid kl 14:00 kommer Markus och hämtar mig, för då ska vi åka till Norrköping och fira vår 5 års dag två veckor för tidigt då det är ända helgen som vi är spel lediga båda två och det måste ju givetvis utnyttjas.
Så cityhotell, gym,jacuzzi,middag,bio och shopping är ialla fall inplanerat. Sen får vi se vad som händer mer:)

Sees på måndag

//C

2/2

"Att kriga för fred är som att knulla för att bli oskuld"

Var inne på min gamla bildagbok idag och såg att jag hade detta citat på min profil, grovt! men jag tycker det stämmer in på mycket världen över idag! Sjukt att kriga för att man ska sluta kriga, eller?!

Annars har jag varit en sväng på stan med Emma p, tog med Bonus( deras 12 veckor gamla vovve) hem för en promenad, gick inte fort kan jag lova.
Sen blev det lite tacos innan man tog bilen till E.S för fix med innebandyn. På dagens träning förväntade man sig nya fräscha spelövningar, men istället blev det Bip testet Jippi! Nooot.. Fick iaf köra lite två mål på slutet även om benen var lite sega. I morgon blir det jobb 08:30-18:30 så dags för sängen nu:)


// C

1/2

Första februari år 2011 och jag är ledig. Tog en chill morgon där jag lallade omkring i min älskade morgonrock och tog en lång frukost. Sedan bestämde jag mig för att överaska mamma och pappa med att städa och göra fint. Så drog igång Ljuva rock & roll och damsög så det stod härliga till. Fixade lite nya tulpaner och gjorde det snyggt.
Sedan hämtade jag Charlie Jr och vi gick och mötter karin ute vid Gertrudsvik dagis där hon numera är lite vikarie. En låååång promenad som slutade med ont i fötterna efter och vi styrde upp lite välbehövlig lunch/middag.
Det blev Kycklingwraps som smakade mumma och som avslutning vaniljglass med hemmagjord chokladsås. Oj så gott!
Sedan hade karin lite "senaste nytt från bloggvärlden uppdatering" med mig! Hon visade en sida där en bloggare gör hemmagjorda smycken. Hittade jätte fina saker b.l.a ett svart kors med en vit fjäder i större modell. Synd att hon har beställningsstop till 11/2 annars hade jag köpt ett direkt.
Spana in denna sida och ta er en titt, jag föll direkt för minst hälften.
http://www.itemsbyjohanna.se/item/white-feather-with-cross/



RSS 2.0