Take a look at yourself and make that change

29/9

Redan träningsvärk efter mitt och Julias pass i morse. Har fått lära mig massa nyttiga övningar från Julia som körde liknande pass när hon tränade med IKSU. Jag som aldriga brukar köra med skivstång gjorde nu ett helt pass med hjälp av en sådan:)
Nu sitter jag i soffan och vilar benen lite inför kvällens träning, och hoppas jag inte kommer vara alltför trött när det blir träningsdags.
hann med en lunch med Sanna efter gymmet, blev lassange på Lindhs vilket smakade gott. Gick även en runda på stan och köpte äntligen den bruna skjortan jag kollat på så länge, även en svart "kavaj" och en randig blus. Men är osäker på kavajen så får se om jag behåller den.
Sleepover med Stenborg ikväll igen innan vi åker mot bynn i morgon och sedan vidare till Västervik och kolla WIBK-Finspång:)
//C

The world is my playground

26/9

En tur till bibblan för att hämta ut en bok jag reserverat, sedan till Studio Fitness för att hämta ut mitt gymkort. Fick mig en rundtur och verkade vara ett riktigt fräsch och bra gym. Får se när premiärpasset blir men ser fram emot att börja köra lite extra.
Har tvättat, städat och varit och handlat också, nu blir det snart dags för att laga lite middag och sedan styra i ordning alla administrativa saker jag har via datorn innan träningen.
//C

Början på något nytt, början på något stort

25/9

Seriepremiär

Och man kan säga som jag och Stenborg sa till varandra innan matchstart att ett nytt kapitel skrivs i våra liv, första seriematchen med div 1 innebandy.
Slutade med vinst 6-4, efter ett spel som blandade och gav. Stundtals bjöd vi upp till dans men tyvärr tappa vi takten ibland.
Femman jag körde i fick spela drygt 1,5 period och är nöjd över vår insats. Glad över vinst och att premiären är över, nu är det bara att sikta uppåt!
// C
Emma & jag intar frulle innan match.


From rain to sunshine

22/9

Dagen började bra med en morgon tur på cykeln, sedan lite tvätt och städning.
Sedan var det dags för en tur på stan och hitta födelsedagspresent till svärfar, tror inte han läser min blogg;) så kan nog skriva att det blev en blå rutig skjorta med gråa inslag och en grå kofta med knappar i samma grå färg som skjortan. Väldigt modernt men tror det kommer bli snygg på.
DOCK!!! tog det väldigt lång tid att hitta något och jag var riktigt sur när jag gick omkring själv på stan med en mobil som dessutom lagt av och pinkoden blivit spärrad.
Tur att man har fina fantastiska Sanna som finns nära till hands och hjälpte mig att lösa detta, fick en trevlig pratstund på köpet vilket piggade upp rejält.
Sedan blev det hem och leka snickare igen, pappa var förbi påvägen hem från en kurs med jobbet så vi snickra ihop mitt nya badrumsskåp och lite hyllor etc. Det börjar ta sig allt.
Träning efter som gick bra, vi i femman blir bättre och bättre ihop, och som jag skrev igår börjar jag hitta tillbaka till mitt gamla go igen!
Seriepremiär på söndag och tagg så innibomben!!!!!!
Enda bilden i Linköpingströjan, får duga tills de nya (och förhoppningsvis snyggare) kommer senare.
//C

Det känns i luften, i kroppen och omkring mig

21/9

Har en grymt skön känsla i kroppen just nu som jag bara ska glida vidare på.
det känns i kroppen, i själen och nästan överallt. En positiv våg som fortsätter rulla fram.
Träningen idag började väldigt knackigt, speciellt moment träningen. Men vi gav oss inte och det gick bättre och bättre. Alla tände till rejält på slutet och det kändes som vår energi syndes på plan.
Själv gick jag från senaste tidens "meshet" vid konfrontation vid spelare till " det ska fan inte vara kul att möta mig på plan", känns som gamla men samtidigt nya Charlie börjar komma fram igen.
Stukade dock till foten 3 min innan träningens slut, blev grymt besviken trots det var så lite tid kvar, men hade kunnat köra på ett bra tag till annars.
Nu blir det högläge i soffan med lindad fot och mys läsa lite i min bok.
// C

19/9

En morgonpromenad innan frukost!
Whooop, ikväll är det returmöte mot solfjädern, sista genrepet innan seriepremiären nu på söndag den 25.
//C

18/9

Sov som en stock tills mamma ringde och väckte mig vid tio, men låg kvar och läste ut min bok innan jag tog tag i alla dagens sysslor.
Blev IKEA när mamsen kom upp och vi inhandlande bla ett köksbord och ett badrumsskåp, samt lite smått som behövdes.
Sanna kom förbi på kvällen och det blev IDOL tittande och fika.
Massa kärlek till min älskade Markus idag, vår 5,5 års dag blev ju lite udanskuffad då det var samma dag som min mormor begravdes. Så kärlek i mängder när vi nu idag har varit tillsammans i 67 månader <3
//C

17/9

Lördagen började med jobb. Efter det åkte jag till Ulfsdal och hälsade på mina mostrar och min morbror tillsammans med mamma, blev lite födelsedagsfirande och trevligt snack.

Sedan drog jag vidare till Linköping där Sanna styrt ihop med middag, även den lite födelsedags inspirerad.
Så blev en härlig lördagskväll med mat och prat, vi styrde sedan kosan mot Harrys där det för min del blev nyktert skakande på rumpan, men lika god motion för det;)
//C

14/9

Upp och iväg till jobbet vid straxt innan åtta, väl där såg jag vi hade vunnit under gårdagen. 27700 kr. Jag som stod och höll i en andel men valde att inte köpa, surt annars hade man haft 2700 kr + i fickan. jaja räknar med jag kommer vinna stort en vacker dag, bara att köra på tills dess;)
Hem till Linkan för lite middag och sedan var det dags att bege sig mot Motala för att möta fjädern i en träningsmatch.
Vinst med 4-11 och det gick bra, spelade back två perioder och fick sedan spela forward för vi var lite kort om sådana under dagens match. Kul och bra erfarenhet att få göra jobbet från en annan position vilket ger lite nytt ljus..
//C

13/9

21 år gammal med livet fullt av utmaningar!

Började förmiddagen med tripp till bynn och Linas café för födelsedags lunch med Farmor Inger innan jobbet.
När jobbet väl var klart blev det vägen in till Västervik för att komma hem till mamma och pappa och ett hus full av kaos.
Vi renoverar köket men det var redan långt gånget och det syndes hur jäkla fint det kommer bli sen.
Firade med favoritmiddag, kakbak, tårta och presenter, sen blev det bara chill i soffan samt en massa fix med alla saker som skulle med tillbaka till Linköping.
Slår till med en bild från lagfesten i fredags!

// C

12/9

Blev visst sovmorgon idag, gick inte upp förän halv tio. Pysslade lite, satt vid datorn och läste innan jag tog turen ner till Bibblan för att skaffa lånekort och låna hem några böcker.
Annars har det inte blivit många knop gjorda idag, eller inte rörelsemässigt men har ändå skickat iväg lite cv och passat på att ordna med en hel del administrativa saker.
Nu väntar snart träning och känns som det var länge sen man höll i klubban och inte bara 4 dagar haha.
//C

11/9

Grattis finaste syster på födelsedagen!
Sänder de allra bästa tankarna till dig och hoppas du får en toppen dag!
Idag blev det att ligga och dra länge i sängen, sedan upp och styra i ordning lite i lägenheten då svärföräldrarna kom på besök.
Middag på stan och sedan fika här hemma! Skön söndag och fick även lite paket då det inte blir något kalas i stan när jag fyller.
Nya converse av Markus, sen en kastrull, slev, osthyvel och pengar av Gittan & Rolle:)
Kvällen avslutades med Scones och tv hemma hos Sanna, riktigt gott och trevligt!
/ C

10/10

Två timmars sömn sedan upp för att vara mat tant under en innebandycup. fatpipe invitation. Men trots nattens bravader gick arbetet bra och kände inte av så mycket förän framåt eftermiddagen.

Men när det var slut kom älsklingen på besök och han bjöd på middag och bio, ett litet förtidigt födelsedagsfirande.
Vi såg "jag saknar dig" och filmen var bra inte jätte bra utan bra, väldigt berörande och gripande eftersom det också är baserat på en sann historia.
En riktigt mysig kväll!
//C

9/10

Jobbade hela dagen lång, men hittade en söt överaskning när jag kom dit. En present från kollegan som visade sig vara en traktör panna. Uppskattades riktigt mycket och jag lär garanterat använda denna flitigt!

Efter jobbet blev det raka vägen hem till Linköping igen där det vankades lagfest. mer än en månad sen man smuttade på flaskan senast och kan lova att man var bra sugen!
blev i alla fall en hel skön kväll trots att jag komiskt nog cyklade vilse!? mellan husfesten och påväg ner till krogen.
När krogen stängde blev det efterfest hos Rosén och det slutade med att jag, Stenborg och Ledin kom traskandes hem runt halv sju på morgonen.
//C

8/9

Träningsmatch
Östra sk VS Linköpings IBK
Vi vann med 9-2 och gjorde mitt första mål i Linköpings tröjan, sjukt glad!

7/9

En händelse värd att minnas!

Mitt första egna brev till min egna adress här i Linköping kom idag.
Även om det bara var elförsörjnings kontrakter som kom så kändes det ändå sjukt kul att få egna brev!:)
Idag har det annars varit jobb på förmiddagen. På eftermiddagen provade jag och stenborg ut nya innebandy skor, innan det blev träningsdags!
Gick helt okej  och kroppen har hunnit återhämta sig efter helgens bravader så nu är det bara att tagga för nya.
//C

3-4/9

TINGET CUP I SALA

Började med match mot Sala som slutade 8-7 till dem, Lite surt i och med att vi faktist ledde i början av matchen men sedan vände de och vi fick jaga ifatt istället.
På kvällen mötte vi Falun, slutresultat 7-11. Den matchen jag är mest nöjd över för egen del iaf de två sista perioderna, lyckades med en skön assist också.
Djurgården stod för motståndet under söndagen och efter en relativt bra 1:a period (2-0) i baken orkade vi inte hänga med i svenska mästarnas tempo och vi fick försvara oss i princip hela matchen. 12-2 blev resultatet och snacka om moment träning för vår del;)
Kul helg med grymt bra motstånd och man har ju fått lära sig ett och annat!
//C

1/9

Tog mig en morgonpromenad innan frukost idag, var så stel i kroppen så var välbehövligt.
Sedan blev det lite skrubb av golvet igen men tröttnade ganska snart så sökte lite jobb här i Linköping och läste lite innan jag tog cykeln ner till stan. Blir hela tiden överaskad av alla nya snabbare vägar jag hittar med tiden och hur nära jag har till saker gentemot vad jag har trott tidigare.
Nu har jag ätit och packat lite inför helgen eftersom jag kommer jobba hela dagen i morgon och vi åker 07:00 på lördag till Sala för att spela cup.
Ska bli grymt spännande och nyttigt att möta elitserielagen djurgården, Sala silverstaden och Falun.
Nu snart stundar träning, Ciao
//C
RSS 2.0