Gameday

28/1

Fulsittning igår! Hade sjukt kul och var ändå spik nykter, känns lovande inför framtiden!
Idag åker vi till Mariestad för match. En tuff match då det är serietrean som väntar och det var en riktigt jämn tillställning förra gången..
Ikväll blir det häng med både brudjävlar och sen till Nh för att träffa klassen!
//C

LiU

24/1

Kort uppdate från början av min nolletid.
Gårdagen var kanon med upprop, genomgångar och träff med faddrarna senare på kvällen. Rundvandring, frågesport, lekar och så tillverkning av nolle skyltar som vi tillsammans med nolle bandet ska bära ständigt!!
Tränade även efter så var lagom trött efter denna dag och full med massa nya intryck som virvlade runt innan sängdags.
Idag har vi haft fotografering samt gjort några frågor inför en paneldiskussion på torsdag så blev en kort tid i skolan. Jag och några till satt kvar och snackade lite i cellskapet (en cafeteria på HU) och givetvis kom en fadder förbi och vi var tvugna att sjunga lagom vacker inför alla. whop whop..
I eftermiddag ska vi ses för lekar och sedan drar vi vidare till pub VillerValla.:)
// C

Nolla!!

22/1
LIBK-Hagfors,  9-1

Vinst återigen och kollektivet trampar vidare. En härlig kämparinsats idag med stor glöd hos alla!
För min egen del blev det bänk hela matchen, jag var uttagen som 5:e back. Dvs coach körde med tre kedjor och två backpar, surt som fan! Men vad finns det att göra när resterande backar är borta,sjuka skadade och de andra två backparen har kört ihop hela säsongen och fungerar jätte bra tillsammans. Sjukt segt men känns som det kommer ordna sig på ett eller annat sätt så småningom. Men hursom så vare jäkligt gött med vinst och alla som lira kämpade superbra!
Träffade min nya klass efter och var ju bra nervös innan, men nu känns det som om det kommer bli bra det här. Verkar vara ett schysst gäng och med bara massa idrottsintresserade nästan!:) Sånt gillar vi!
Så är numera en SG nolla under de kommande två veckorna.
Har annars varit mycket häng i veckan vilket gillas skarpt! I fredags så mysades det hemma hos hjärtat och igår kom ett gäng sköna brudar förbi för lite tv,snack och frågesport.
Go vecka och jag ser fram emot nästa med spänning!
//C

Spontant?

19/1

Blev sent hos Rosén igår, efter att ha sett LA Gigolo så såg vi på sex and the city 2. Blev ett riktigt lördagsmys mitt i veckan:) Dock inte helt okej slut på LA Gigolo, vill ha lyckliga slut så tur att vi fick det på sex and the city.
Hade tänkt mig en sovmorgon till 11 eller liknande idag men vaknade vid halv tio och kunde inte finna ro i kroppen, surt sa räven. Frukost och sedan en promenad. Åkte sedan ner på stan för lite ärenden bland annat köpa strumpor och strumpbyxor. Vilket jag också gjorde, men kom även med med en skjorta ifrån Monkey och ett armband samt en ring ifrån H&M.
Spontanköp men skjortan var på rean och sjukt snygg och smyckena passade in eftersom jag inte har några svarta/guldiga:)
Nu blir det snart att laga middag, ordna lite inför sista jobbdagarna i morgon samt lördag och sedan träning ikväll.
Ps, får en guldstjärna för att jag gjorde det.

//C

Hoppa!

19/1

Sitter och försöker samla mod! Varför ska det vara så svårt att agera och fråga? Det värsta som kan hända är ju ett nej. Och om man nu skulle "ha fel" så borde man ju åtminstonde få en förklaring och erbjudande om en lösning.
Är det för min skull jag är rädd? eller för personen i fråga, eller för att den ska bli sårad?
Herregud, vilket dilemma.. Ibland blir man mörkrädd för sig själv.
Gör jag detta nu idag så får jag en guldstjärna ikväll!
Ett, tu , tre på det fjärde ska det ske!
//C

71

18/1

71 månader med hjärtat

Gjorde en räd efter jobbet och åkte förbi Markus jobb och överraskade lite en dag som denna. Mysigt!
Nu är jag hemma i Linköping igen och inväntar träning. Efter blir det filmhäng hos Rosén, "fedt med bra" som han sa och nice med lite Aston Kutcher såhär på onsdagskvällen.
//C
Bild från Markus bal 2008

Kung fu fighting

17/1

Började dagen med lite gym tillsammans med Bäck. Efter vårt pass hade vi lite roligt i spegelsalen där vi gick loss på säcken med både sparkar och slag.
Sedan raka spåret till tåget för att ta sig till Gamleby och jobb(bilen är hemma på lagning för att gå igenom besiktningen, men i morgon sitter jag i lilla blå igen)
Jobb och hemma kvart över sju. Då det serverades middag tillsammans med mamma & pappa, vi såg sedan på tv och hade en riktig liten myskväll ihop med lite planering och förbredelser.
//C

Ny dag, nya möjligheter

16/1

09:00 Hade jag linsprovning på smarteyes, kändes lagom kul att jag valde den tiden när man hade ledig dag och chans på sovmorgon.
Gick sådär för mig, höger ögat gick det skapligt med men vänstern tog tid både in och ut. Tillslut fick opikern hjälpa mig då linsen "försvann" efter att ha delat sig. Har i alla fall fått med mig mina linser hem så ska börja testa på onsdag på träningen(eftersom ögonen irriterats tillräckligt idag) och sen tillbaka på ett återbesök nästa vecka.
Gick runt och kikade lite på stan efteråt och spontan köpte en tröja för 99:-. Har tittat och provat den tidigare så var egentligen inget snack om saken, fint att den var på rean nu.
Har pysslat här hemma, tvätt och städning. Försöker göra i ordning och förbereda så mycket inför nästa vecka(eftersom jag jobbar och har massa inplanerat denna vecka)
Är också lite sugen på att möblera om lite i lägenheten, men det tål att tänkas på(samt behöver jag ju lite lyfthjälp med bland annat soffan också)
Träning ikväll, ny dag och nya möjligheter och jag ska göra allt för att denna vecka ska bli så bra träningsmässigt som möjligt!
//C
På bilden ser ni också mina nya skor jag inhandlade i lördags.

On fire

15/1

Linköpings IBK- Täby
10-4
Tredje matchen på raken som vi gör två siffrigt, inte illa. Tyvärr fick jag inte bidra på planen denna gång vilket var en stor besvikelse. "Avlast femman" fick gå in och köra när det var 5 minuter kvar av trejde perioden och på tre femmor hann vi inte mer än två byten. SURT! Men bara att ta nya tag.
Matchen var förövrigt ganska spännande då det var ett relativt böljande spel med vassa kontringar och anfall främst från vår sida. Medan Täbys farligaste chanser var när de kom in och avslutade i höga slottet och vi inte hade ordning på markeringarna.
Efter blev det lite käk med Mamma och Pappa som var och tittade, typiskt att jag alltid fått så  lite speltid när de väl kan komma på besök.
Tavelproblem som vi sedan försökte lösa men lyckades inget vidare, en tavla upp på väggen medan den andra sprack ramen på. Lyckat.
Åkte sedan till Julia där dem hade lagat tre rätters så blev att sitta med och prata och ha trevligt. Kvällens "big happening" var när Julia råkade elda upp sin tröjärm på bordsljuset och vi andra sitter något handlingsförlamande och gapar det brinner, medan Rosén tar tag i saken och blåser och slår bort elden. Slutade lyckligt och med ett gott skratt men tur att det gick bra iaf.
//C

Tacotime

14/1

Åkte direkt ifrån jobbet tillbaka till Linköping, hämtade upp Markus och vi åkte ut till Ikano för att hitta ett par skor till mig samt inhandla lite annat. Tro det eller ej så hittade jag faktiskt ett par som jag är mega nöjd med.
Väl hemma igen tog vi oss en promenad och gick och handlade. Vi hade både sett fram emot kebab med ris och pitabröd men när vi väl kommer till affären så visar det sig att dom inte har något(SKAM på torra land). Besvikna fick vi nöja oss med tacos, med när vi börjat laga och det doftade så gott som tacos gör så var läget lugnt igen och vi hade en mysig taco stund innan Gladiatorerna drog igång då vi tittade på det.
//C

Underverk

13/1

Alla mina varmaste gratulationer till Christian & Vewe som födde en lite son idag. Farbror Markus och tant Charlie är så stolta:)
Pratade lite med den nyblivna modern och man kan inte bli annat än lyckligt berörd och så glad för deras skull. Den lille valde allt en bra dag att födas på:)
Gårdagens träning gick sådär, vi blev bättre mot slutet men början var en halv katastrof. Pga omkastningar så fick jag spela med spelare jag inte kört med på länge, och efter de senaste veckorna med bra rull, flyt och spel så fungerade i princip inget då alla i femman inte tänkte lika dant. Så besviken och frustrerad eftersom onsdags träningen ändå gick såpass bra. Men vi är 6 st som börjar bänk på söndag, och coach startar på 2 femmor så vi lär få komma in som avlast.
Tvära kast och vet inte riktigt om det beror på att man själv varit sjuk, prestation eller att några är borta som gör att han får ändra om planerna. Men bara att göra det bästa av situationen, får jag chansen ska jag ta den!
Nu blir det snart sängen och ladda inför jobb, ska skrapa min Sverige Lott innan. Kan ju inte vara annat är tur idag;)
//C

"My name is blond, Charlie blond"

12/1

Tillbaka till min älsklingshårfärg, snudd på iaf. Lite för honungsblond för min smak, men får ta det lite pö om pö så det inte sliter för mycket.
Har då alltså gjort slingor och klippt håret idag, tog sin lilla tid för var aningen missnöjd till en början men det rättade frisören till ganska snabbt. Sjukt bra frisör hade jag, grymt trevlig och vilken kundhantering, dit kommer jag gå fler gånger. Tack http://sofieannaledin.blogg.se/ för tippset.
Hade sedan lite ärenden att uträtta, inhandlade ett par nya innebandy glasögon samt växla in lite pengar på Forex och fixade lite andra små saker. Köpte även med mig shampo och balsam från frisören, då de hade ta 2 betala för 1. Använder ni Loreals produkter så gå till City style mitt i stan.
Annars har det blivit lite tvättning och matlagning. Skönt att ha matlådan till jobbet i morgon fixat. Ikväll vankas träning och matchuttagning, spännande och nervös som vanligt. Har ju varit sjuk(är fortfarande snörvlig) men gick ändå okej igår och ska ge järnet ikväll för att försöka ta en start plats.
Efter så hänger Stenborg med hem, blir sleepover innan vi drar till Gamleby och Viken i morgonbitti:)
//C

Längtan

11/1

Jag längtar efter mycket, men just nu längtar jag mest tills jag slipper pendla fram och tillbaka från jobbet och Linköping. Är så förbaskat trött på att sitta och köra mellan Gamleby och Linköping och jag tycker synd om er som behöver göra det varje dag.
Men jag har bara sex arbetspass kvar så det är ju hanterbart liksom. Sex arbetspass och bara 10 dagar kvar till nolle-p och skolan kommer ta sin början.
Folk frågar om jag är nervös och svaret är JA! Men ser det som ännu en utmaning, en lång en;)
Gårdagskvällen var så bra som den kan bli, hade vrålkul hos Julia där det snackades och kördes rappar kalja. Var tvungen att gå vid åtta men det sägs ju att man ska gå när det är som bäst. Så körde till Överum med ett leende på läpparna.
//C
Det blir så jävla grymma bilder med mobilkameran, jag vet.

Catching up

10/1

Under tiden jag äter frukost går jag alltid igenom senaste inom innebandyn, facebook och en del tidningar. Men i morse när min ritual skulle ta sin början SÅ FANNS DET INGET INTERNET!!!
Fick nöja mig med att läsa senaste nummret av topphälsa(igen) Då jag läst ut alla julklappsböcker.
Detta fick mig att darra lite när man inser hur beroende man är utav internet och datorn. Kunde visserligen roa mig ändå under förmiddagen men blev bra glad när jag kom hem och såg att internet fungerade som vanligt igen.
Träffade Emma och hennes mamma på stan idag, vi traskade runt och kikade lite innan vi lunchade med Sanna. Himla härligt att träffa två av mina favoriter!
Jag gick och gjorde en synundersökning sen och ska tillbaka för utprovning av linser osv senare när jag är friskare. Känns bra att jag tagit tag i det, har skjutit upp det bra länge nu.
Bokade också klipp och färgtid så jag får de gjort innan skolan börjar, så lite nyttigt har jag pysslat med idag ändå.
Nu snart ska jag till Julia där det blir lite häng innan jag beger mig mot Överums mörka skogar för en övernattning hos Markus och jobb i morgonbitti.
//C

Som man bäddar får man ligga..

9/1
Spelade lite halvdan igår och resulterade i ännu mera halv dan idag, men ångrar mig absolut inte.
Just för att igår fick jag tillbaka så himla mycket, och det är sånna tillfällen som ger en kraft att kämpa på när det går tungt.
Har inte gjort mycket idag förutom storstädat lägenheten, tagit bort allt julpynt och bytt lakan. Så nu borde jag ha gnuggat bort alla förkylningsbasilusker också.
Jag lägger upp en egotrippad bild för första och sista gången, bollen jag gjorde mitt första mål med, fick jag med mig hem från laget och så läste jag detta i tidningen i morse. Just för att idag är jag stolt och glad!
//C

3 is a magic number

8/1

Tre segrar för Linköping och Östergötland idag. Östergötlands p15 lag som med Heda i spetsen vann SDF SM Guld, Linköpings SSL lag som slog Tabelltrean Täby och så vi, brudjävlarna som slog Köping med 10-5.
Jag spelade min 13:onde match i div1 och det var väl det som behövdes för att det skulle gå suveränt och att jag skulle få dunka in 1 mål och göra ett målgivande pass, mina första poäng i div1!
Vi mötte ett Köping som krigade på för fullt men förutom deras fåtaliga kontringar hade de inte så mycket att komma med.
Fick köra hela matchen och även när coach gick ner på folk och ändrade om i kedjorna så fick jag fortsätta. Är nöjd som fan med min insats och gjorde många bra saker idag som jag tar med mig, dessutom var och är jag fortfarande halvkrasslig. Så kan jag spela såhär när jag inte är 100% i form, borde jag kunna höja ribban ytterligare när jag är fullt fysiskt frisk.
//C

Vad händer?

7/1

Kände mig krasslig påvägen till Överum igår och vaknade upp med snuva, halsont och en jävla vagelfan i ögat. Ingen lyckad kombo och jag blir så jävla förbannad. SKA INTE BLI/VARA SJUK!!!!
Jobb idag, sjukt mycket folk och ändå gick tiden så långsamt, kändes som jag jobbade dubbelt så många timmar än som jag gjorde.
Jag och Markus åkte hit till Linköping efter det och har tagit det lugnt, ser nu på gladiatorerna, lite roligt att det kommit tillbaka.
Jag hoppas en lugn kväll kan ge mig alla krafter jag kan tills i morgon, viljan är allt! Så wish me luck gott folk!
//C

Nu skau vi spele innebandy

6/1

Innebandy en fredag var inte igår man hade, senast var väl under mitt första år i dam A truppen när jag var 15. Men det var skönt och mycket väl godkänd sysselsättning en röd dag som denna. Träningen gick lite upp och ned, men blev uttagen till matchen på söndag och det känns gött. Så bara ladda om batterierna och tagga till för att möta Köping, som var mitt första motstånd i min div 1 premiär. Då fick jag spela 1,5 period och på söndag hoppas jag kunna prestera bra och verkligen känna att jag utvecklats och få köra hela matchen.
//C

Premiärvinst!

5/1

Gårdagens match slutade med vinst, 2-10 till oss.
En match med en riktigt bra första period, där vi i periodvilan ledde med 0-5. Svårt att fortsätta i samma takt men vi vann resterande perioder med 2-5 och trots kanske en lite dipp gjorde alla klart godkända insatser.
Jag fick spela hela matchen och är nöjd, dock surar man lite över poängtorkan. Och när jag väl fick tillfället så blev det inga vidare avslut. Men det är bara att jobba vidare med.
Jobb till 16:30 idag, skönt med trettondagsafton så man fick stänga tidigare. Väl hemma i viken så väntades tacos, innebandy och häärligt mys med fina brudar. Blev en lång med supertrevlig kväll. Sleepover med Emma och trots påbud om hockey struntade vi i det. Greeeat thursday!
//C

Nu blir det åka av!

4/1

15:30 drar vi iväg mot Södertälje för första seriematchen år 2012! Sjukt att det redan är dags och är nervös.
Startar matchen med samma femma som jag tränat med dessa två dagar. Det känns bra och vet att vi kan leverera duktigt om vi gör det vi ska.
Hade tänkt mig en härlig förmiddagspromenad för att få igång kropp & knopp men det lockar inte så jätte mycket nu. Då det blåser massor och regnet/snön piskar ner emellanåt.
Men det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder så blir väl att pälsa på regnkläderna för en sväng runt kvarteret åtminstonde.
Nu först blir det dock att packa inför kvällen och sedan morgondagen då vi kommer hem sent inatt och jag åker tidigt till bynn för jobb i morgon.
//C

2012

3/1

Igår var första träningen på det nya året. Vi lämnade det gamla bakom oss och ser framåt mot nya utmaningar. Jag vet ju i alla fall vad mina är denna vår.
Träningen igår gick i alla fall bra, och två målet kanon.
Idag har jag varit och handlat upp lite till kylskåpet som i princip stått tomt i två veckor. Så det var välbehövligt. Har tvättat lite och så packat upp grejer jag hade med mig tillbaka hit samt en del av mina julklappar som fick följa med. Har även roat mig lite med att fixa med nya mixern, vet inte när premiär smothien kommer men det lär inte dröja.
Nu ska jag iväg till Bäckeper och till kvällen väntas återigen träning samt matchuttagning inför morgondagens mach i och mot Södertälje.
//C
Några av julklapparna : Ansiktsmasker, tofflor,tvål/bodylotion, trosor,cykelbyxor, 2 armband, ett smyckesträd, löparhandskar, skinnhandskar, mixer

Nyårsafton

31/12

Riktigt trevlig kväll med middag och härliga människor! Bra avslut och start på nya året!
//C

RSS 2.0