Varje gång...

31/7


OS är i full gång och simningen har tagit mycket plats i rutan. Varje gång jag ser och hör ett lopp rycker det till lite i kroppen. Startsignalen är och har alltid varit lika överallt och man blir inte lite sugen när man minns tillbaka på alla tävlingar man varit med i genom åren. Men bakom tävlingar ligger en massa slit, och hade jag tävlat i simning hade jag inte orkat träna som jag gör idag. Men med innebandy i huvudet är det mesta mer motiverande, även om det ibland tar emot där också.

Idag hade vi fjärde testomgången sen i maj och man borde ju vara van vid detta laget men det är samma förlamande nervositet som infinner sig dagen innan samt under dagen D. Men idag gick det bra, jag förbättrade mig på brutalbänk som jag aldrig lyckats med tidigare och kom ett snäpp närmare mitt mål på beep, så får vara lite nöjd. Även om månaden som kommer, kommer att vara tuff innan det blir dags för de sista testerna som visar resultat av försäsongen.

Testerna ger dock en ny dos motivation så nu höjer vi blicken och lägger i en växel till, tänk på att det är du som avgör hur det blir, Life is your creation!

//C

Farmor

Vila i frid kära du!

Eftermiddagsskål!

21/7

Karin följde med mig efter jobbet till Linköping där det vankades middag, drinkar och filmhäng! Sjukt trevlig om än något fnissig eftermiddag/kväll på stan, att man inte druckit sedan 17/5 visade sig ganska så tydligt;) En härlig och behövlig afton iaf!

//C

 

 

Förälskad

18/7

Vill ta varje tillfälle i akt att åka upp till vår lägenhet i Linköping. För har blivit förälskad. För mig är den näst intill perfekt och vill vara i den med Markus och styra i ordning dagarna i ända om jag så kunde, men juli månads jobb gör att det blir lite svårt. Vi trivs i alla fall ypperligt och tror jag gillar den så starkt för det är VÅR alldels egna lya där vi kommer bo ihop, medan ni andra säkert bara ser en "vanlig" 3 rum och kök.:P

 Vår invignings gäst i lägenheten blev Cissi, som vi bjöd på middag och utmanade i yatzy! Trevlig kväll och fick lite egentid med mitt hjärta också, inte för intet man varit tillsammans i 77 månader, alltså 6 år och 5 månader:)

//C

Viskväll

13/7


Fortfarande sjuk men åtminstonde ingen feber längre, så efter jobbet tillbringade jag kvällen tillsammans med en massa glada prickar hos Vewe & C. Vi gick sedan ner till stan och kollade in läget och det var härligt att träffa alla härliga vänner och umgås lite. Dock är det ju i princip omöjligt att göra sig hörd när rösten redan är nedsatt och man hostar stup i ett. Gick hem tidigt då det vankades jobb dagen efter.

Synd att man missar så mycket av Visfestivalen då det har varit jobb hela tiden samt mycket att styra med inför söndagens flytt. Hade jag inte varit sjuk hade jag åtminstonde kunnat festa till det lite någon utav dagarna eller gå in i ruinen för att lyssna men pallar inte riktigt för det som läget är nu. 

//C

 

Karhu Run

10/7


Jag har varit bra nöjd över mig själv som gått upp kl sju på morgnarna och tränat innan jobbet. Och när man verkligen är motiverad och anstränger sig är det så fruktansvärt tråkigt när man blir sjuk och inte kan fortsätta.

Var ute och sprang i morse och under dagen blev jag snuvig, fick huvudvärk och halsont. På kvällen var det karhu run vilket jag givetvis ville se och samtidigt heja på alla vänner som sprang. Men var lite utav en pärs och väl hemma fick det bli sängen då febern också anlänt.

//C

Bröderna Eriksson efter Karhu Run

Linköping

7/7


Fystester och träningsmatch stod för lördagens underhållning. Testerna gick ganska bra, trots 10 dagar utan träning hade jag ökat ett snäpp på beep och spänsten. Vi mötter Solfjäderstaden under träningsmatchen och vann med 12-1.  Är väldigt nöjd över min insats och fick hänga en balja också så det var roligt.

På kvällen samlades de som kunde för grill & chill hos Rosén. Sjukt trevlig kväll och är så himla glad över att jag hamnade i det här laget, för denna lagsammanhållning går inte av för hackor och är trivseln i laget går inte att ta miste på. 

Bilder från midsommar

22/6
MIDSOMMAR
 

Sommar i vika!

3/7

Jobbet gick långsamt men var väl för att jag längtade efter brudarna och innebandy!

Vi var ett gäng som spelade i typ en timme och efteråt gick vi till Sahara och njöt i solen med massa god mat!

//C

 

 

Ledig!

2/7
Besökte Linköping en sväng idag och det var riktigt gött att vara tillbaka om en bara för en stund!
Kände mig rätt bra efter jogging turen igår så svängde förbi vårt gym idag och körde ett pass, skönt. Bara en dag med penicillin kvar.
Träffade sedan Cissi, Stina och Evelina (från klassen) för lunch och en stunds shopping innan jag besökte frissan en sväng.
Go ledig dag!
//C

Lördag!

30/6

Sista juni och herrejösses vad tiden går..
Jobbet gick snabbt och en promenad i solen passade fint efter!
Blev grillning under kvällen igen hos C&V, riktigt trevligt och en härlig kväll i solen med god mat och lite kubb/kort mm.
Givetvis även lek med Markus brorsson Melvin!
//C

Fredag!

29/6

Typ helt frisk och tillbaka på jobbet sen igår. Forfarande lite känning i halsen men det mesta är väck tack och lov!

Blev grill och chill hemma hos gärdet under kvällen. Himla trevligt faktist, men tidigt för min del eftersom jag jobbar i morgon!

//C

 

 

RSS 2.0