Bättre!

25/6

Har kunnat sova nästan hela natten och vaknade ganska utvilad vilket var skönt, har också kunnat svälja utan att vilja gräva ner mig, så ett steg framåt.
Är glad att det är dåligt väder får jag inte så dåligt samvete av att sitta in och bara göra ingenting, så mycket som jag kollat på tv dessa dagar har jag inte gjort sen jag vet inte när..
Men ikväll ska jag se film med mamsen och bara njuta av det, då tv tittandet innan inte varit så smärtfritt direkt.
//C

Sommar plåga`?

24/6

Förra midsommar afton vaknade jag upp med liknande symptom, halsont,hostig och seg. Men jag körde på ändå hade svinkul ända tills jag tappa rösten.
Vaknade upp lika dant denna midsommar afton, minus hostan men med värre halsont.
Typiskt att det ska komma just denna dag tänkte jag men bara och köra ändå vafan. Hade ju sett fram emot att få träffa, umgås och festa med alla så mycket!
efter välkommsdrinken tog det stop, fick inte i mig mer alkohol för att jag inte kunde svälja, försökte köra på ytterligare men då med hjälp av varm oboy och ibumetin.
Blev inte bättre och trots allt härligt folk blev kvällen väldigt jobbig då jag var seg och hade ont.
Vaknade upp ännu värre i går morse med feber och fick åka hem till Västervik och ordna tid hos läkaren.
Fick vänta till kl 20:00 innan det fanns en tid ledig men därefter gick allt fort. Proverna för halsfluss var positivt och fanns tendenser på halsbölder på höger sida.
INTE OKEJ!
Mår verkligen skit för kan inte svälja så att dricka, äta eller prata gör fruktansvärt ont.
har aldrig haft detta förut men inte trodde jag det skulle kännas såhär jävla mycket-.
Hoppas att penicillinet jag fått börjar verka snart för behöver kunna sova, behöver kunna äta och viktigast av allt så behöver jag kunna träna!
//C

Albena, Bulgarien!

Underbar

16/6

Hade en underbar semester med mitt hjärta som bestod av sol, bad och himla massa kärlek, underbart!
När vi var där fick jag även resultatet på neurobiologin som jag klarade!
Sjukt skönt att ha gått ut första terminen med fullpott!
//C

Lyckat & Vi ses!

8/6

Efter tentan igår(som gick sådär, ingen bra magkänsla tyvärr) åkte jag direkt ut mot Kvarn och stridshinderbanan. En fruktansvärt vältränad snubbe mötte upp oss för uppvärmning och genomgång av banan som var 1,8 km lång och bestod av 11 hinder. FYSISK & MENTAL utmaning kan jag lova.
Vi delades upp i två grupper och medan de ena körde banan på tid fick vi göra fys(inte att leka med det heller) Så vi var lagom uppvärmda inför vår tur.
När alla var i mål fick vi prova utrustning och sätta oss in lite i militärernas situation och även bygga ihop en bår och bära vår "skadade" seregant till uppsamlingsplatsen( inte det lättaste)
Sjukt bra kväll blev det tillslut och ser fram emot ett återbesök till hösten!
Klassfest pågick för fullt när jag kom dit efter Kvarn och hade en kanonkväll med en toppenklass!
Var nykter och det känns så skönt idag, levde ändå gott på enfodrin kicken plus att jag kan få lite träning avklarad idag med.
Grymt kväll och nu blir det att ladda om inför Bulgarien i en vecka med Markus!:D
Peace out felllows
//C

Tenta P snart över...

5/6

Resursen för neurobiologin avklarad och 1,5 dag kvar till tentan= 1,5 dagar kvar tills sommarlov!

Vädret passar ju gött för tenta p nu i alla fall då det mest regnar här hela tiden tycker jag.

Ser fram emot om fyra dagar då jag och min kärlek är i Bulgarien!

//C

 

Omotiverat pluggande

2/6
Tänk dig själv, att du verkligen har gett allt på något du har lagt ner så oändligt många timmar på och sedan klarat det, vilken lycka förstås men också en total utpumpning. Detta för att sedan inse att du måste göra precis samma sak igen, men på bara 7 dagar. RÄTT svårt att hita pluggattityden igen, speciellt när fler och fler i ens närhet har slutat för terminen, tagit studenten eller examen. Enda fördelen är att det inte är strålande sol och 25 + som förra veckan.
Började dock dagen med ett intervall pass med Markus, eller jag sprang som fan och Markus"joggade" bredvid och puschade. Sjukt nöjd över hela passet och min personliga PT;) som hejade på mig.
Sedan ett par timmars plugg i skolan där vi som sagt konstaterade att det inte var roligt alls med neurobiologi.
Gav sedan upp för lite lördagschill med delar av klassen, vi försöker ses så mycket som möjligt nu innan alla drar åt olika håll så riktigt trevlig kväll med en hel del ifrån klassen som senare dök upp.
//C
image descriptionimage description

Regn!

1/6

1:a juni och det kändes som början på oktober, regn och rusk!

Men hade väldigt trevligt ändå, plugg i skolan fram till tolv då Markus kom upp och vi åkte ut till Ikano för att äta lunch, och kolla runt lite. Vädret gjorde dock att vi inte riktigt ville göra allt som stod på "the to do list" så vi åkte hem och tjaa somnade i 2 h. Väldigt ovanligt men skönt, lagade tacos på det och avslutade med en kvällspromenad och film!

Mysigt!

//C

 

RSS 2.0