Gott snack!

31/5

Bra dag!
Morgon pw, lite plugg, stan med bästa vännen, träff med finaste Karin & Jakob, ytterligare ärenden på stan, plugg, löpning och middag!
Avslutades med att hejja på alla kändisar som sprang milen på blodomloppet!
Blev duktigt ångerfull att jag inte själv var med och sprang i folkfesten, så taggad man blir när alla hejjar och hurrar!
Får se till att hinna med ett lopp i år åtminstonde!
//C

YEEES!

29/5

Muntlig och praktisk tentamen i anatomi samt färdigheter såsom massage, rörelsemätning, palpation,passiva rörelser samt muskeltöjning.
Efter att ha varit så hiskeligt nervös i ett antal dagar var det en sjuk lättnad när man fick komma in till tentatorerna och de hade ett brett leende på läpparna!
SCOOORE!
//C

Fredags mys

25/5

Fredagsmys med Cissi, Amanda & Markus!
God mat, härlig promenad i kvälls solen och film på det!
Gött!!
//C

Volleyboll

24/5

Mitt i allt plugg anordnade Consensus en volleboll turnering som var väldigt populär.
Soligt, varmt och underbart att få göra lite annat för en stund och roligt att killarna i klassen tog en hedrande 2:a plats!
//C

Stan

23/5

Mycket hektiska dagar har passerat men ett avbrott i vardagen var när Svahn kom förbi Linkan och vi tog en lunch tillsammans med Sanna på stan!
Otroligt härligt att få träffa båda igen, blir som vanligt av mycket mer sällan än vad man vill och tror man ska hinna ses!
Mysig eftermiddag kväll!
//C

Tackfesten VT12

17/5

Temat första bokstaven i ditt namn ledde till ett gäng Cherleaders för alla C:ares del. Blev en blöt tillställning för de flesta då vi lyckades få igång alla våra faddrar med en cirkus 40-50 l fulvin. Bra kväll med lekar,gyckel, sång och dans!
//C

Bästa!

28/5
Tur att man har någon som du när man går runt och är nervös 24/7! I morgon äre Anatomitenta kött!
//C

Tenta p

21/5
Åh har lite Goa bilder att uppdatera er med ifrån torsdagens Tackfest! Men det får vänta liksom all annan uppdatering med bloggen då jag har näsan i böckerna eller tar på Benjamin dagarna i ända! Tenta nästa vecka och skulle vilja lägga mig ner och dö lite grann för det är så MYCKET som ska in och det verkar inte vilja fastna! Men ska göra mitt bästa tiden som är kvar! Kvällarna kantas annars utav försäsongsträning som är rolig men jobbig! En träningsvärk som heter duga lär man få gå runt med hela sommaren nu också! Men bra blir det väl i slut ändan!:)
// C

 

Mot sommaren

16/5
Vaknade upp seg i kroppen och med träningsvärk efter gårdagens inledande pass på försäsongen. Blev intervaller och styrka vilket känns bra i kroppen idag.
Loggade in på mailen och hittade detta ifrån VING, giilllart! Inte långt kvar nu!
//C

Avslutning

12/5

Först en heldag på himmelstadlunds fältet i Norrköping där vi var funktionärer i Stadiums "Mästarnas mästare" En firma fest för alla anställda i hela Sverige, så 1300 pers deltog denna gång och det var faktiskt roligare en förväntat. Glada, fulla och fräckt utklädda gjorde allting lite roligare:)
Avslutningsfest på kvällen och den blev precis lika härlig som jag trodde, prisutdelning, tal, sång, lekar dans!
Vi är ett sjukt grymt lag som gjort en grym säsong!
Laget före jaget säger allt!
// C
image descriptionimage descriptionimage description

Fascinerande

9/5

Dissektion hade vi idag, där vi gick en genomgång hur det ser ut under huden gällande en människans övre extremitet. Jag tyckte det var lite äckligt men otroligt häftigt och kul, så det äckliga glömdes bort i all fascination.Lite obehagligt att veta det var avlidna människor som låg på borden men väldigt intressant och fascinerande att få se och TA på ben, senor och muskler på riktigt!!! Lärorikt som inibomben också!

//C

UNDERBART!

7/5

Har sammanfattningsvis haft en toppen helg, först SG fest på fredagen, underbar dag med Markus på lördagen, frukost på Scandic med Amanda och Markus på söndagen samt sista delen av testerna som gick bra.
Och idag har jag och Markus efter att ha varit ihop i 6 år, 2 månader, 2 veckor och 4 dagar äntligen bokat  vår första utomlandsresa ihop!
Vi ska till Albena i Bulgarien den 9/6 och längtar som inibomben!!! LYCKA:)
//C

Fulsittning & UK

4/5

Först och främst fyllde världens bästa mamma år idag, tusen miljoner grattis till dig!

Blev skolan en sväng på förmiddagen, sedan lunch med Sanna vilket var toppen. Även om vi bor så pass nära hinner vi nästan aldrig ses. Så härligt med lunch på uteservering och massa gott snack.
Blev sedan hem för att fixa lite innan jag och Amanda drog oss bort mot Frida där det var förkrök och volleyboll innan fulsittningen.
Sittningen var grymt roligt och helt enkelt för jävla bra, nya reflex invigdes och levde upp till förväntningarna. GRYMT!:)
Uk sedan blev jag lite besviken på, tappa stinget lite och hade inte så roligt av någon anledning. Så drog hem vid ett till Markus som kommit upp under kvällen.
//C
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Vår!

3/5

Linköping bjuder liksom många andra städer på vårväder, dock lite kyligare idag än igår, märks att det är sämre väder på ingång.

Har haft första testerna med laget idag, som ska bli startvärderna inför sommarens träning. Jag gillar inte tester, går omkring med dödsångest hela tiden. Även om det ändå brukar gå okej efterråt.

Idag körde min grupp sit and reach, rörlighet i knä, fotled och höft, brutalbänk, squat jump, hopp jämfota samt hö + vä ben, balans och sedan avslutade vi med beep. Blev väl lite som jag förväntat mig men med en svag stigande kurva. Men rätt saftiga mål man ska nå, dock bara bita ihop, det kommer någonting gott ur det ändå.

I morgon blir det färdighetsträning, usch kan inte fatta att man måste kunna all massage, palpation, rörelsemätning och muskeltöjning utantill, får kalla kårar. Så bara öva på, uj uj. Till kvällen vankas fulsittning och UK, Ska bli spännande och förhoppningsvis riktigt jävla trevligt:D

Trevlig helg!

 

//C

 

Valborg

30/4

Gårdagen tillbringades även den hos brorsan i Halmstad. Mer städ och plock stod på schemat men vi hann även med att fira mamma och sedan på kvällen se lite film.
Idag så tog jag och Amanda en tripp till Ullared, så nu är den oskulden borta! Inhandlade lite smått och gott och kan definitivt tänka mig att åka tillbaka !;)
Kvällen spenderades hos Amandas föräldrar i slöinge, ensamma hemma så vi styrde ihop fet fest med alla i området, skulle man kunna tro men icke ! Vi var nyktra(min första på väldigt länge), satt i mjukisbrallor, käka grillat och massa gott samt såg på film och promenerade med Alice.
Och faktiskt var det himla bra det också, en liten paus från allt och häng med en fin vän!

//C

image description

image description

Halmstad

28/4

Inte alla dagar man åker med frivilligt till brorsan i Halmstad för att hjälpa honom och tjejen att flytta/städa. Men är man snäll syster så är man

Fick i alla fall bra med träning efter allt slit, men det var lätt värt det när man inser hur tacksamma de är för hjälpen. Superfin 3:a är de numera är sambos i.

På kvällen blev jag medbjuden på fest hos Amanda & Johans kompisar, blev en trevlig kväll med barhäng, dans och liveband. Trevligt folk och en bra kväll!

//C

Amanda & Jag under lördags kvällen

Linus & Daniel på B&B

 

Bio!

26/4

Jag, Markus , Amanda och Johan skulle ha en hederlig dubbel dejt med middag och bio:) men då Markus missat tågtiden så blev det bara jag och Amanda och Johan som åt middag. Vi åt på Steves, go mat som vanligt!
Markus hann upp före bion så vi satt och mös i dubbel stolarna till 21 jumpstreet. Helt okej film, dock lite väl dramatisk(overklig) under slut scenerna så det drog ner betyget lite. Men go torsdag kväll må jag lova och mysigt att få träffa hjärtat igen!

//C

Johan & Amanda i väntat på mat på Steve´s Coffe

image description

RSS 2.0