hej hopp snön töar bort

31/1
 

Med risk för att verka tjatig, men gud vad fort tiden går!
Januari är snart över och ny månad och nya möjliheter väntar.
Matchen i söndags var en tuff kamp där vi ledde matchen igenom men tappade i slutminutrarna och kom till sudden. Fick med oss 1 poäng, vår första och vi visste varken om vi skulle skratta eller gråta. Att ha tre poäng i handen och sedan slarva bort det med missförstånd och utvisningar , känns skit. Men samtidigt plockar vi hem våra första poäng i SSL och det är inte illa, speciellt inte mot Endre som slog oss med pinsamma16-4 senaste mötet.
Jag var  nöjd över min prestation och mitt knä höll hela tiden, fick även spela hela matchen och vi gick på två backpar. Grymt glad över att vara tillbaka efter skadan.
Nu är det fokus på träning, plugg och skola(egentligen som alltid annars) som huvudsakligen kommer bygga dagarna i februari, sekunderna efter en kvalplats tickar snabbare och vi måste prestera hela laget för att kunna knapra in på Sala som ligger näst sist. 
Planerar ni in besök i Linköping, se då till att komma dagarna vi har hemma match för att stötta oss dessa sista avgörande omgångar!
10/2 LIBK-DIF
23/2 LIBK-SALA
8/3 LIBK-Huddinge
 
//C


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0