Avslutning

29/4
Avslutningsfest med laget. En rolig kväll med fantastiskt folk!
//C

Tylösand Spa

21-23/3
 
Jag och Markus åkte mot Halmstad för att hälsa på Oscar och Louise samt bo en natt på Tylösand Spa och fira vår 8 års dag lite i efterskott.
Det blev finmiddag och härligt häng under fredagen med Oscar, Louise och Micke för att sedan ta en sväng på stan på lördagen innan vi begav oss mot hotellet och tid på spat.
Träningspass, bubbelbad, relax, bastu, härliga pooler, middagssupé, hotellfrukost och promenad längs stranden sammanfattar kort och gott en lyckad och mysig helg!
 
//C
 
 
 


Helg i Västervik

14-16/3

Spenderade helgen i Västervik och har haft ett par riktigt härliga dagar! I fredags var jag på några intervjuer för sommarjobb så det får man nu hålla små tummar för nu. Sedan myste jag, Markus, mamma och pappa framför slutspels innebandy på fredagskvällen. Tyvärr sjönk dock underhållningsvärdet lite efter AIK:s makalösa överkörning av Warberg men målgarantin ska man inte klaga på.
Lördagen spenderades med ett gött benpass på förmiddagen och sedan umgänge med Vewe, Christian och Melvin innan det blev dags för galej hos Alex som fyllt 25 år. Riktigt kul att träffa alla igen!
Idag hann vi med att leka lite till med Melvin innan vi hälsade på Sandra och nya huset! Sen åkte jag och Markus mot Överum och blev lite bortskämda med söndagsstek innan jag åkte tillbaka hem till Linkan.
Go helg och riktigt härligt väder, UTAN snö, tack och lov för det!
 
//C
 
 

Äntligen slutspelsdags!

11/3

Arbetsintervju på morgonen och sedan skola hela dagen lång. Under kvällen blev det häng hos HJ och vi såg på första slutspelsmatchen mellan Mullsjö-Storvreta, riktigt spännande och kul att det är igång! Lite bebismys ( jaa jag och bebis är ovanligt!) och gott snack med goa brudar hans också med!
Vi gjorde även klart anmälan till Superiorrace så nu finns det ingen återvändo.. Är nervös redan nu faktiskt, men får se det som ännu en morot mot bättre fysik.
Om ni inte redan sett vad det innebär så spana in det här -->http://superiorrace.se/
 
//C
 
Jag och en tre veckor gammal Filippa

You can't have a better tomorrow if you don't stop thinking about yesterday

10/3 
Dagen började med färdighet i skolan där skador och behandling för handen gicks igenom och jag tror jag äntligen lärde mig konkav och konvex regeln efter två års klurande! Hade sedan en lång föreläsning om nacksmärta och cervikal och spänningshuvudvärk! Intressant men samtidigt lätt att drömma iväg en måndags eftermiddag! 
Kvällen bestod av att assistera som tränare en stund för D2 laget innan det blev gym och ett ryggpass! 
// C


Sista matchen för säsongen 13/14

9/3

Sista matchen för säsongen och Endre Ungdom stod för motståndet. Kampen stod för vår del om fjärdeplatsen i tabellen som kunde bli vår vid vinst.
Matchen slutade 9-4 till oss och det var en riktigt go lagseger där alla gjorde ett riktigt bra jobb trots det fattades en del nyckelspelare.
Skönt att avsluta en säsong på detta vis som resultatmässigt gått upp och ner. Lagets mål var att nå kval mot Superligan men det lyckades vi inte med denna säsong. Det finns mycket som jag tycker varit väldigt annorlunda denna säsong jämfört med tidigare här i Linköping och det har brustit på mer än en punkt. Men tror ett lag/förening måste vara där någon gång för att veta vad som ska rättas till och att det framförallt kommer fram vad som bör rättas till. Det måste dock också nämnas att det mycket under säsongen också varit grymt roligt med alla fantastiska människor i laget. En Linköpingsfamilj och det är brudjävlarna!
För egen del har det varit en av mina bästa säsonger hitills. Fysiken blir bara bättre liksom tekniken, självförtroendet på planen har växt och jag har till och med börjat leverera poäng igen(efter en torka på ca två säsonger;)) Ser med spänning fram emot nästa säsong.
 
På innebandyfronten kommer vi nu träna på onsdagar med klubba och boll april ut. Annars kommer det bli mest gym och löpning för min del. Målet att klara chins till sommaren står fortfarande fast och nu behöver jag börja träna löpning för att få in den rutinen igen!
 
//C
 
Emma & Jag i Linköpingströjan
 

Lördag!

8/3

Lördagen bjöd på strålande sol och ett riktigt vårväder. Jag och Markus började dagen med en rikigt god hotellfrukost. Sedan kom mamma upp och vi strosade på stan där det blev inköp av ny jacka och en ny tröja. God lunch, en tur på ikano och sen vidare mot sporthallen för att se Linköping IBK Vs. Mullsjö AIS i en viktig match som kunde resultera i slutspel för Linköping. Men tyvärr gick det inte vägen denna gång för herrarna.
Kvällen spenderades sedan med Qvist, Bergman Elin & Markus. Tacos och Melodifestival där den årliga tippningen stod som höjdpunkt.
Kom tyvärr näst sist denna gång men mitt rekord från förra året kunde ingen slå;)
 
//C
 

Gym istället för innebandy

4/3

Igår bytte vi ut innebandyträningen mot gym/intervaller för att kunna se Storvreta - Falun på Tv4 sport tillsammans i laget. En riktigt rolig och spännande match och skönt häng med tjejerna!
 
Idag har det blivit kandidatuppsats skrivande och bröst/triceps pass. Ovan vid att dela upp passen på kroppsdelar och ovan att framför allt köra bröst/triceps, så mina armar är bra skakiga nu. Men längtar lite tills innebandyn är slut och man kan köra gymmet hur man vill, och känna att man får med hela kroppen utan att vara dödstrött på en innebandyträning dagen efter. 
Hj föreslog också idag att vi i laget skulle springa Superior Race i Norrköping den 17/5. Det lät otroligt kul, tuff och utmanade. Men som det otroligt höjdrädda person jag är måste jag nog kolla höjden på alla hindren noooga innan jag antar utmaningen. Eller kolla upp om man kanske kan kompensera med något annat vid de allra högsta hindren, annars är jag garanterat körd då jag i princip blir som paralyserad och kommer varken upp eller ner om rädslan slår till. Men som Hj också sa, det finns ju ändå tid till att öva så man vet ju aldrig;)
Spana in vad det handlar om här --> http://superiorrace.se/
 
//C
RSS 2.0