30/11 Väder, väder och återigen väder

Det är ju tur det finns något att prata om på jobbet, ALLA kunder idag sa nästan samma sak " jasså, du tog dig till jobbet idag, jag som knappt kom utanför dörrn" . Det var knappt jag kom hit idag svarade jag.. standarn konversationen på jobbet. roooligt. hoppas det händer något spännande i Gamleby så det finns något annat att tala om.
Men måste ju dock klaga lite på vädret jag med, gillar egentligen snön väldigt mycket, tycker det är väldigt mysigt och både vara ute och inne. men i morse när jag fick stå och vänta på bussen i 35 min var jag inte lika glad i snöstormen. Samma visa när man skulle hem, förseningar och stopp pga snön. På torsdag tar jag nog bilen till bynn allt.
Efter jobbet idag blev det lite dator, fick ställa in kvällens träning för att det var så några som kom, så lite pappersarbete på det. Sen gick jag ut och skotta snö, i två timmar. Känner mig mycket duktig nu. Så blir att äta lite tomtegröt med mamma, kanske man kan få en pepparkaka för att man varit duktig med;)

28/11 Tiden går fort

Dessa tre dagar har gått fort, alldeles för fort som dagarna gör nu för tiden. I fredags var det jobb hela dagen, sen idol mys senare på kvällen. Igår var det först jobb sen in till stan igen för att spela match som vi tyvärr förlorade med 2-4 mot Värnamo. Mycket frustrerande. men efter matchen hade Anja 20 års fest så det blev att dränka sina sorger och låta alkoholen flöda vilket den gjorde med råge. En skit kul kväll som avslutades på Palladium där man inte varit på mycket länge.
Idag vaknade jag upp och var sjukt trött!(och bakis) men bara att bita ihop och försöka piggna till medan pappa skjutsade mig till jobbet. Vilken i sig var ganska roligt då man knappt såg någonting pga all snö och snörök som blåste omkring och pappar bara skrattade när jag sa att jag var lite rädd. "Det är ju det här som är kul sa han och skratta" Förstår inte varför killar alltid tjusas av att åka fort och slira.
Hade lovat att hoppa in några timmar och jobba åt chefen som skulle spela bowling match. Men det visade sig att deras motståndare inte kunde dyka upp och matchen blev inställd, därför hade jag kommit dit i "onödan". Chefen beklagade händelsen så mycket och gav mig 300 spänn för besväret och sen fick jag lön för de antal timmar jag skulle jobbat. Det kallar jag reko kille!! plus att han bjöd på fika medans vi var där båda två. Mer sånt om dagarna tack!:) Nu blir det mys med Marabou Mjölkchoklad och lite tv tittande för ovanlighetens skull
.
Så här mycket snö har det kommit sen i onsdags, SNÖ KAOS inatt och dag.

25/11

Dagen har besått av jobb och städning/julpytning på jobbet. Idag började julmarknaden i gamleby som ska vara i dagarna tre och därför kändes det som lite läge att damma av och julpynta det som går i en spel & tobaks affär! Så nu är det i alla fall lite glitter och grönt uppsatt varstans i butiken.
Efter jobbet bar det av raka vägen till sporthallen för träning och nu sitter jag här och ska hoppa in i duschen. Ingen dag där man fått mycket gjort hemma, men har i alla fall tjänat ihop lite pengar som man kan slösa ut på julklappar till sina nära och kära sen.
Bjussar på en bild som togs för två sässonger sen med innebandyn.

Rådjurshäng utanför fönstret

Pajdags

24/11 Fullspäckad men bra dag!

Idag har jag hunnit med en hel del. Började dagen med en frisk och snöig promenad med Charlie Jr, en 6 årig bordercollie/schäfer som jag brukar promenera ibland. Sedan promenad vidare för lite inköp på jysk/ coop åt mamma samt svettig och stressande snö skottning innan dusch och avfärd mot Lilly. Där vankades det fika och häng.
SMARRIG blåbärspaj och vanlijsås säger jag bara, 5 av 5 toasters till kockarna. Kollade ut genom köksfönstret och såg två rådjur kliva fram ur skogen(grannes trädgård) för att leta käk. Inte lätt nu när snön faller.

Sedan hann jag även med lite försök till bloggpyssel med Emma som försökte lära mig hur allt funkar här på blogg.se, inte lätt men någon gång lär jag mig väl. Efter det drog vi iväg på träning och sedan var jag även tränare för mitt eget lag.
En fullspäckade dag som började tidigt och slutade sent, nu ska det bli gött med sängen..

Sweet dreams

1:a dagen som bloggare

Efter en tids funderande, längtande och väntande har jag nu gjort kontot för min blogg charls.blogg.se. Namnet som sätter sina spår i alla utländska studenters utalande då dom alltid kallade mig Charles i stället för Charlie när jag pluggade i spaninen, så inviger härmed denna blogg med att hylla några av dom alla fina vänner jag fick under min visstelse i spanien för ett år sedan.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0