31/1

Only my shadow as company

Började morgonen med massa data bestyr vilket tog sin lilla tid. Sen tog jag en liten promenad innan lunch och jobb, skönt att solen var uppe en sväng innan det mulnade på.
Fick mitt schema för Februari idag och hör och häpna så är jag ledig i morgon och på onsdag. Dock kan det vara väldigt bra för har 1000 saker att fixa och ordna känns det som.

Träningen idag kändes bra, eller inte spelet eller min prestation just idag men vi spelare kändes bra, som om vi vad på bra humör nästan allihopa.
Tråkigt nu dock att jag fått ont i halsen, kan inte svälja.. det bara kom poff sådär, så jag hoppas det bara är något mysko kropps fel som försvinner tills i morgon!

// C

30/1

Trots en dödstrött kropp och ett dödstrött huvud lyckades jag ändå vakna vid halv åtta and no return to the deep sleep trots massiva försök att bara slapna av och njuta. Så efter två timmar och ett samtal från en kär vän som hade väldigt många frågor angående gårdagen klev jag upp. Alltid lika roligt att försöka pyssla ihop någons utekväll då det blivit lite för mycket;)Pizza käk och brudskvaller på Acapulco, bronsmatchen i handboll hemma hos Emma och j20 match i skogshaga blev dagens facit. Fortfarande förvånansvärt pigg men lär väl somna gott i min nybäddade säng ikväll.

// C

29/1

Innebandy hela dagen lång. Avresa mot Ljungby pungby vid kvart i tio. Matchen var tuff och hård men trots en 0-3 ledning kunde Ljungby reducera och kvittera. Slutresultatet blev 4-4 i sudden. Så vi får vara nöjda med 1 poäng då vi faktist förlorade mot dom på hemmaplan. Ett mål blev facit för min del.
Hemma vid halv åtta och stress för att fixa i ordning oss för Alexanders födelsedags fest. Ett riktigt lyckat spektakel som avslutades med ett par roliga timmar på Sahara och Palladium! Riktigt kul kväll.

28/1

Jobb till klockan 16:30 Sen kom U-laget och hämtade upp mig utanför Garpecentrum så vi kunde bege oss till Norrköping för match.
Tjejerna kämpade på bra men kunde ha vunnit med större siffror då vi ledde med 1-4 i början på andra perioden, sedan tappade vi tempo och de gjorde 5-4. Men med en stark avslutning vände vi och vann med 5-7!

Jag var för första gången med som spelande tränare då vi inte hade någon reservback med oss. Fick gå in och göra ett byte då en av backarna blev skadad för en kort stund. Det var en skön känsla att veta att man fanns tillgänglig om något skulle hända osv.

26/1

Jobbet funka fint idag. Annmärkningsvärt är att jag blev kallad för tre olika namn idag. En tant kallade mig lotti. En annan sade carro. Och den sista jag mötte innan jag åkte hem sa " nämen hej Malin, det var länge sen, så kul och se dig" Jag svarade inte, blev lite stum och tänkte att hon måste ha blandat ihop mig med någon.
Det blev en långpromenad med Karin och Charlie (hunden) efter jobbet, postade lite brev och gick runt en timme. Skönt med frisk luft, prat och skratt.
Bjuder på en taskig mobilbild av min lilla plutt.
Nu ska det bli träning *2



Hörs

// C

25/1

Idag kom Sara in en sväng på jobbet och vi pratade en liten stund, alltid kul med lite sällskap om det är lugnt i butiken.
När jag kom hem blev det lite mat och läsning. Började läsa boken "Finns inte på kartan" och enligt det jag läst än så länge verkar den bra.
Fick sätta klockan så jag skulle hinna damma och städa lite innan man fick leka taxi och hämta mamma.
Ni som känner mig vet ju hur jag kan försvinna in i böckernas värld utan aning om varken tid eller rum.

I väntan på mamma passade jag på att springa in på Chrisma och boka klipptid, fick en tid på torsdag så Vewe kan fixa i ordning min lugg som numera ska ligga på sidan.

Snart dags för kvällens träning med U-dam, men först lite mer läsning;)

// C

24/1

Full rulle varenda dag så har inte hunnit blogga så mycket. Började lördagen med jobb sedan direkt till sporthallen, gameday! Vi vann matchen med 9-3, riktigt skönt och kul att få hänga en balja och göra en assist. Sedan blev det lite tacos och godis hos Sandra. Tyvärr ringde min sjuksrivna chef och sa att min andra chef låg på akuten så jag fick hoppa in och jobba på söndagen. Så gårdagen blev det alltså mer jobb men sen lite mat och mys hos älsklingen i Överum.
Idag blev det jobb hela dagen lång också, halv nio till halv sju och så träning på det. Vi skulle springa av oss träningsvärken tyckte vår tränare så blev fys i nästan en timme innan vi körde lite skott övningar. Är ganska trött nu så blir snart sängen så jag orkar upp och jobba i morgonbitti igen. Ser fram emot min januari lön, tror den kan bli rätt saftig!;)


Peace
// C

21/1

Efter jobbet blev det direkt hem för lite mat, sen raka vägen till sporthallen för att se Westervik-Sävsjö som slutade 9-8 efter sudden.

19/1 uppd.

När jag kom hem från träningen hade pappa beprövat sina kökskunskaper och gjort semlor, inte världens vackraste men ack så goa!

 

19/1

Jobbet idag gick fort, sjukt mycket rörelse i gamleby centrum. Inte nog med att det var jackpott, 14miljoner på V.64. Det var pension och tobaksleverans idag. Så alla alkolister var glada för nu kan de vara konstant redlösa i två veckor innan deras pengar tar slut igen. Tragiskt men sant.

Efter jobbet blev det mammas ris och korvstroganoff, skönt att slippa laga själv för en gångs skull. Kan fortfarande minnas känslan av den brännande vitlök chili såsen jag av misstag råkade använda lite för mycket av när jag skulle laga min egen korvstroganoff.
Nu är det snart dags för min dagliga dos innebandy som idag enbart består av U-laget eftersom vi åker till Öland och färjestaden i morgon för att spela A-lags match.

// C

18/1

Tog en promenad mot de södra delarna av staden för att besöka Sara (bloggpro) Larsson, som hjälpte mig att fixa i ordning bloggen på ett litet kick. Efter en trevlig stund i hennes & Linus fina lya mötte jag upp Emma för en liten promenad genom stan.

Nu har jag ätit lite så mätt och belåten ska jag göra absolut ingenting i någon timme innan det är dags för möte och träning.

// C



14/1

Bloggen går mot sin egen död och snart min också.
Ingen vet vad problemet är och inte jag heller, så finns nog bara en lösning. Att ta bort den och göra en ny, tråkigt men sant.
Ger den ialla fall helgen på sig i fall någon lyckas hjälpa mig.

Annars har jag idag rett ut ett stort problem. Under gårdagens fikahäng började vi alla sjunga på en viss reklamsnutt men vi visste inte vad de sa. Vi tippade på cashmarii eller cashbarri. Idag fick jag höra bokstaveringen i radion(hörde den 3 gånger påväg till jobbet och 4 gånger hem) = Mix Megapol "mer reklam, mindre musik"
Cashbuddy.se caaaashbuddy.se, kika in och ta en titt så har du pengar på ett kiiick. Ungefär så går det. Väldigt irriterande och fastnar på hjärnan direkt, det var nog inte meningen.
Att jag ens skrivit om den på bloggen bevisar nog hur stört någonting kan fastna på hjärnan, men nu har vi ialla fall löst problemet med ordet.

Ikväll är jag hemma och tar det lugnt, kollar livematchen mellan Banarp och WIBK samt läser i en av alla mina julklappsböcker jag fick. "Bree Tanners andra liv" av Stephenie Meyer. Höga förväntningar på den boken!

Adios!

// C

13/1

Hej och ursäkta mina vänner, trodde jag skulle vara smart nog för lite omstruktureringar på bloggen, men tydligen inte.
Så ni får ge er till tåls med dess kala utseende tills jag beslagtagit hem en kompis som kan hjälpa mig, för hur noga jag än följer instruktionerna kommer det inte upp någon jäkla bild.

Suuuck.

Nä nu får jag pigga upp mig med en fika hos Sandra med ett gäng brudar innan det blir träning.
Så jag kan svettas bort alla bloggfrustrationer haha.

Peace så länge(försök till)
// C

11/1

Hade tänkt unna mig en sovmorgon och satte kl på 10:00 men givetvis ramlade det in massa sms vid halv nio som gjorde att jag vaknade och inte kunde somna om. Men lika bra var väl det då det stod mycket på dagens schema.

Efter lite bestyr hemma åkte jag och Anja till Emma s för att planera på vår resa till varmare bredgrader, så efter ett stopp på resecentrum satte vi oss med kataloger och dator för att kolla igenom utbudet.
Jag fastnade på Tunisien, såg, lät och verkade bra.. inte lika välbesökt och exploaterat som Gran Canaria, kreta osv men fortfarande med samma standard och till och med billigare enligt den informationen jag fått.
Drog vidare bort mot Actic på eftermidadgen för ett pass med Emma n, när vi står och svettas på crosstrainern kommer det upp på text tv:n "50 döda i kravaller i Tunisien". Kul ju.

Efter passet lagade vi mat. Kyckling enchiladas, är stolt över att 1: jag hittade och kom på tanken att ens försöka, 2: åt alla ingredienser utan problem (och ni som känner mig vet ju hur mitt kära förhållande gällande grönsaker är). 3: det smakade gott med paprika?!?! eller i alla fall ätbart tillsammans med övriga ingredienser.

Annars bestod kvällen av möte med kultur och fritid på mejeriet samt träning.
Tur att man är ledig ibland så man får lite gjort;)



8/1

Dagen började med en lång bussresa och filmen SALT till Älmhult för att spela match. En match som vi gör betydligt mer spännande än vad den borde blivit, vi vinner iaf med 6-7 och två mål blir facit för min del.
På hemvägen blev det chips, lotta på bråkmakargatan och Karlsson på taket.

Väl framme vid sporthallen blev det snabba ryck till Emma för lite fix innan vi skulle vidare till Larsson som fyllde 21 år denna dag!:)
Stort grattis till Sara som bjöd på gott tilltugg och bra fest efter matchen!











5/1

Ledig dag med mycket planer, men ingenting blev som det var planerat och spontanitets nivån var hög idag.

Den stora planer var idag att åka skrillor i några timmar mitt på dan, sen käka sen träning *2.
Men skrillorna blev inställda och istället blev det en slapp morgon med Markus. Vid halv ett kom Johan och efter lite fifa spel drog vi oss ner mot stan för en snabbfika då johan skulle iväg. Väl där nere möter vi på Anja & André och senare även Vewe som alla följer med på lite fika.
Sen blev det en snabb sväng in på systembolaget eftersom det stängde vid tre denna trettondagsafton. Men eftersom jag är van med gamlebys systembolag tog det ju sin lilla tid innan jag hittade det jag sökte, men nu är allt ordnat inför lördagens festligheter.:)
Som tur var hade dock Jc öppet till sex så vi kunde slappa och kolla igenom lite rea fynd. Hittade två tröjor och ett halsband, allt för halva priset så kom ut nöjd därifrån.

Sen gick jag och hämtade min nya mobil som kom med posten idag, en Sony Ericsson Hazel.. roligt med lite nytt att leka med:)

Träningen gick bra relativt bra idag, mycket spring övningar men det var skönt att få sträcka ut lite även om det kändes att hostan satt kvar och det var lite tugnt i bröstet.
Nu blir det att tagga både mentalt och fysiskt inför Lördagens match mot Älmhult, missar ju morgondagens träning pga jobb, men det löser vi nog i Överums hemmagym i morgon;)

Slår till med en sommrig och svettig bild från SFO som spelades i Augusti -10

Adios

4/1

Skulle egentligen varit ledig idag, men eftersom båda mina chefer är lite halvskadade fick jag hoppa in första passet. Hade gett vad som helst för att kunna ligga kvar i sängen när klockan ringde vid 07:15, somnade inte förän efter två i natt tack vara att brorsan kom upp med hostmedicin. Guldstjärna till dig bror. Men ingen sovmorgon här inte, upp och iväg till jobbet.
Drog vidare ner mot stan med Karin när jobbet var slutfört. Har fixat nya sulor till mina innebandy skor som jag haft lite problem med. Så nu hoppas jag att det slutar göra ont i fötterna.

Fortfarande förkyld och hostig, men ska iväg och ta hand om mitt lag ändå, får se vem av mig och perra så rösten försvinner först på haha.

Nu blir det omelett och hett citron vatten!

Ciao

3/1

Feberfri, men fortfarande förkyld och hostig så ingen innebandy för mig idag, inte roligt alls! Istället bjöd jag in Emma, Elin, Pysen, Malin och Lisa på lite JVM hockey efter de hade tränat. baguetter, ciabatta, te och sedan popcorn blev tilltugget inför matchen. Väldigt gott, roligt och mysigt.

2/1

Nytt år nya möjligheter, drömmar och förväntningar.

Jag firade in det nya året hemma hos Sandra och Johan som bjöd på tre rätters och ett trevligt avslut på 2010.

















1/1 2011


Lite uppdatering på bilder i från juldagen 2010 som tillbringades hos Emma.
Som vanligt blev det en pangfest, dock började vi väl lite tidigt och de början gå utför redan vid nio, men skam den som ger sig. Blev en kanon kväll och härligt avslut nere på Sahara där vi rockade!

RSS 2.0