31/3

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Emmas födelsedag!

Emma och jag hade planerat in en lite promenad och brunch på stan innan hon började jobba men istället för detta åkte jag hem till henne med bilen innan utsatt tid och kidnappade henne lite diskret.
Vi begav oss ut på landsvägen och det tog ända tills sista svängen innan hon listade ut vart vi skulle.
Födelsedags, sjuklingskalas och god brunch hos Emma P som liksom jag är sjuk men under recover, och Emma N lite snuvig sisådär. Så blev goda frallor i ugn, frukt och en kladdig chokladkaka till efterrätt.
Mycket mysigt och bra förmiddag med fina flickor!
På eftermiddagen blev det att hämta alla kakor som jag har sålt, så nu är hela finrummet fullt av chokladbollar, chokladflarn och godis etc. Sen en promenad med självaste Wibergska, och självklart började det regna och snöa när vi skulle gå men vad gör väl det, i helgen pratar dom om 15 grader varmt och då ska det jäklar njutas( efter man jobbat klart dvs)
//C

30/3

Innan stängningsdags kom det in en kund som gav mig en liten flaska mouserat. Jag hade hjälpt honom att vinna lite på trav så det blev en glad överaskning sådär på onsdags kvällen. Alltid roligt när kunderna visar sin uppskattning, så den hamnade på hedershyllan fram till anvädning.
Blev ingen träning ikväll heller för förkylningen sitter fortfarande i, nu har det gått över mer till hosta men vill ha bort allt sånt skit nu!
// C
/

29/3

Nu har jag fått luft under vingarna, snart lyfter jag.

8 timmars sömn på två dygn är inte okej för mig som vanligtvis minst måste ha 8 timmar per natt, så ni kan ju tänka er hur jag ser ut nu.
Kallsvettades hela morgonen, mådde skit, kunde inte svälja för hade så ont i halsen så blev ingen frukost heller för det gick helt enkelt inte. Men på jobbet blev det ett par ibumetin, ett antal koppar hett citron vatten och strepsil.. och faktist så har jag inte lika ont i halsen och känner mig inte lika hängig nu när jag fått lite mat i magen oxå.. Är frisk till torsdag absolut senast, det ska jag se till, 75% är viljestyrka så positivt tänkande nu i ett par dagar.
Peppar med en bild från Malaga när vi efter blod, svett och tårar äntligen nådde toppen på vårt berg.
//C

27/3

Vaknade vid kl 06:00 med ont i halsen och snuva, kunde inte somna om så låg och vred och vände tills kl nio innan jag gick upp. Känner mig verkligen hängig och som om jag skulle ha feber. Men bara att bita ihop för nu blir det att åka iväg och jobba.
Får i alla fall mysa ner mig med Markus och kolla innebandy ikväll:)
// C

27/3

Blev en riktigt chill dag med pizza och häng hos Anja & André.
Bonk och innebandy fördrev vi tiden med:)
// C

26/3

Jobb, jobb, jobb, sedan hem till Viken för att styra i ordning inför fest och match. Herrarna spelade sin sista match och sedan gick vi raka vägen till Emma för att fira hennes och Karins födelsedagar.
En kanonkväll som höll klassen hela vägen och jag somnade trött men glad runt fyra tiden. Tack för en toppen fest brudar!
// C

25/3

Efterlängtad shopping i linköping slutade med SSL innebandy.
En rejäl shopping tur med M och sedan Sanna i Linköping stad, efter det skulle jag åkt hem för att jobba på lysingsbadet mellan 22:00-01:30. Men eftersom jag jobbade tidigt dagen efter och pendlar och allt så fick jag dispens vilket var riktigt skönt. Slapp alltså stressa hem, för lite sömn och åka fram och tillbaka.
En spännande match med tryck i hallen och som slutade 6-3 till Linköping.
// C

24/3

Gårdagen avslutades med ett parti BONK och gott sällskap, denna dag började med strålande sol vilket var underbart! Synd att man inte fick njuta av vädret.
10 timmar jobb avklarat iaf och en joggingtur i Överums jävla backar. Upp och ner hela tiden men skönt att ha fått lite motion så hjärnan kan koppla av lite iaf.

Nu blir det varma mackor och mys med älsklingen som kommer hem från sin träning snart. I morgon bär det av en sväng till Linköping.

// C

22/3

Det känns ju inte så pjåkigt att vakna till sol och komma hem till sol, hela kroppen fylls av vårkänslor och man blir ju bara så glad!
Efter träningen med U-laget blev det lite häng hos Emma med karin, pratades om allt mellan himmel och jord och det avslutades med att fixa playlist till lördag! Väntar mig en Awesome night!
// C

20/3

Oj så skön dag det har varit idag! Lugn morgon med chill på Altanen där det stektes ordentligt i solen. Sedan en promenad med Oscar & Markus runt kulbacken. Blev sedan en tur till ishallen tillsammans med Lisa för att kolla lite hockey och VIK besegrade Tyrringe med 4-2.
Påvägen hem stannade jag till hos Vewe & Christian som kom hem från Thailand igår, behöver ju inte säga så mycket mer än att jag är grymt avundssjuk, jätte bruna och fina!
Men fortsätter solen lysa så här om dagarna känner jag mig ganska nöjd ändå!
// C

19/3 uppdat.

Antvarden förlorade tyvär sin match med 7-9 men desto roligare blev det i Linköping då de besegrade Warberg med 6-4! Efter trevligt sällskap och bra underhållningen åkte vi med Alex & Emma hem till deras lägenhet där vi tjejer drog till med fika och ett parti bonk, klockan blev mycket innan man tillslut kom hem efter en lång men bra dag!
// C

19/3

Vaknade av att mamma började damsuga klockan 08:00
Så gick upp och bestämde mig för att ta en joggingtur i det härliga vädret, han även med en pratstund med syrran innan dess. Men underbart skönt var det ute och allt går verkligen mycket lättare när solen skiner.
Nu blir det snart att åka iväg till Överum för att se Antvardens herrar spela och sen direkt iväg till Linköping för att se Linköping-Warberg.
Nu har jag också släppt bomben om min tatuering för familjen. De blev nog besvikna på mig men dettar är ett val jag gjort och jag vägrar bli en person som ångar allt jag inte gjorde när jag är 85 och sitter i gungstol om kvällarna.
// C

18/3

Jobb hela dagen lång, sedan middag och drinkar på Sahara! Trevlig och god kväll med fina människor.
// C

17/3

BONK

Hann med ett kort besök hos Markus på KABO innan det blev dags för egen del att åka och jobba. Gick fort i alla fall och kommer bara bättre och bättre överens med vår nya extra personal. Roligt att jobba ihop!

Blev att tillbringa ett par timmar hos Emma Stenborg där vi körde Bonk på blodigt allvar. ALLA var grymt tävlingsinriktade så när det hängde på ett hårstå kan jag lova att man kunde ha hört en knappnål falla! så koncentrerade var alla. HAHA tur att jag hittat mina självsfränder äntligen.

Roligt och ett trevligt slut på torsdagskvällen som dessutom kantades av att borsan kom hem från Halmstad över helgen.

16/3

SNART ska ni få se.
Eftermiddagen spenderades i Överum där det blev "fredagsmys" med älsklingen. Vi lagade kyckling wraps som vi formade om till creps. Efter det åt vi hemmagjord jordgubbsglass och chokladsås. Gott och mysigt framför tv:n.
// C

15/3

Run Bitch Run

En vääääldigt lugn dag för fröken Åström kan man säga.
Sov ända till halv tio men det var skönt eftersom jag vaknat otaliga gånger inatt pga mardröm. Drömde en fortsättning på en mardröm jag haft tidigare och nu kan vi verkligen prata skräckfilm. I min förra dröm piskades en man till döds i ett omklädningsrum, och nu fick jag reda på vem mördaren var efter att han dödat två personer till USCH! att drömmarna kan vara så sjuka! Det händer ofta att jag drömmer samma eller liknade drömmar flera gånger om, någon mer än jag som gör det?

Annars blev det lite handling och sen pyssel hemma innan träning. Gick över förväntan att springa bort till sporthallen och sedan köra ett pass innebandy. Var väldigt skönt att ha tagit första löpar klivet så nu får jag hoppas jag fortsätter. Vem vet kanske blir några lopp i vår och sommar, alltid roligt att utmana sig själv:)

Nu ska jag sova gott utan hemska drömmar hoppas jag!

// C

14/3 uppdat,


ZACK



Tillökning i släkten hos Morbor. Syrran var där och besökte denna goding som kom igår och jag måste bara dit snart för att kolla på den lilla.

Träningen idag var ganska loj, men man fick ju lite motion iaf. I morgon blir det att springa till Dam U träningen och sen köra ett pass med dom också. Jag ska springa medan Sara cyklar.. Blir en ny erfarenhet haha. Annars har jag verkligen inga planer inför morgondagen vilket känns helt mysko. Markus sa att jag bara skulle göra ingenting, mamma likaså. Men hur och vad gör man då? Lyckades tjata till mig ett uppdrag iaf så får bli en cykeltur och handla lite

// C

14/3

Take a look at yourself and make that change - MJ

Våga kommunicera så slipper ni problem, ta tag i saker och ordna upp tillvaron om ni inte trivs. Att bara gnälla, skälla och klaga på allt i sin omgivning gör inte saken bättre. Tror man saker ska lösa sig på egen hand, att man ska slippa bry sig, engagera sig eller anstränga sig så måste jag tyvärr ge er ett brutalt uppvaknande!
När du själv vill, vågar och kan satsa så måste du kämpa. Första klivet ligger alltid i dina händer.
// C

12/3

Denna dag har Besått av mestadels innebandy!
Vi spelade vår sista seriematch mot Hovshaga, som slutade 2-3 efter förlängning. En härligt kämpar insatts av laget men tror att vi hade kunnat hålla ut hela sudden eller själva avgjort om inte matchen hade fått ett snörpligt slut då vi hade en spelare för lite på banan. Grymt besviken över det men glädjen över att vi klarade vårt mål med säsongen och uppnådde en tedje placering tog över hand.
Efter matchen spelade herrarna mot IBF Göteborg. De fick styck med 7-15 och det var ingen höjdarmatch. WIBK herrarna kan betydligt bättre!
5 av oss från damlaget gick tillsammans med några små knattar även modevisning med kläder från intersport i herrarnas periodpause. Sjukt snygga träningskläder men priset för ett plagg man ska springa runt och svettas i är ju ibland lite väl dyrt.
Lördagen avslutades med Lagfest hos Lisa som fyllde 18 år!
// C





10/3

CHINA

Blev ett besök hos tandläkaren i morse för att kolla så allt stod rätt till med min krona, och det gjorde det ju som tur var.
Efter det blev det frukost i lugn och ro och sedan iväg till stan med Karin för att möta upp Josse, Stenborg, Svahn och Emma. En tur i affärerna där det inhandlades lite roligheter, och sen lunchdags som vi intog på China.
Nu har jag fixat och donat lite, kollade igenom alla rosa alternativ för helgen och insåg att jag hade mer rosa plagg än vad jag anade haha. Nu är det dags för träning.
// C

9/3

PINK

Det mesta av mina tankar idag har bestått av rosa. Rosa som jag dels kommer bära på modevisningen på lördag och rosa eftersom det är tvångs färgen på Lisas lilla partaj efter matcherna.
Så investerade i ett nytt rosa nagelack.Någon gång måste ju vara den första.
Träningarna gick inte så bra idag, så nya tag är det som gäller.
Bilden är från Halloween i Malagá som firades med temat pink(ladies)
// C

8/3

Walking on sunshine

En helt okej dag som började tidigt med jobb. Skönt att få sluta medan solen fortfarande skiner. Lämnade bilen hemma och tog sedan cykeln ner till stan för ett par sköna timmar hos hårfrissören som slingade mitt hår.
Det blev i princip som förra gången fast istället för ljusa, mörka och koppar slingor blev det bara ljusa och koppar. Lite ljusare, lite fräschare och lite vårigare. NÖJD!

Hem för lite käk och sen iväg till kansliet för möte med sportgruppen och sedan träning.


// C

7/3

Om livet ger dig en sur citron skall du säga " Yes jag älskar citroner, vad har du mer att bjuda på?"

Jobb hela dagen lång och sen träning. Ett skönt och hyffsat bra träningspass.
Alltid lika roligt i duschen efter, tar ju minst 45 minuter extra att komma hem istället för det sedvanliga 20. Skönt att få vara lite social efter 10 timmars isolering i bynn med bara massa pensionärer att prata med typ.
I morgon blir det klippa och slinga håret. Eftersom Vewe är bortrest så ska jag göra hos en annan, lite nervöst när man haft samma frisör i ett par år. Men tror nog det ska gå bra:)
// C

6/3

Vaknade runt niotiden. Så skönt när vi drog upp rullgardinen och solen strålade in genom fönstret. God frukost och sen bar det av till Willys för att inhandla grill tillbehör och sedan till lysingsbadet för att plocka grenar.

Svettigt arbete då det visade sig att grenarna var mer som stockar. Men en välbehövlig korv och marsmallows grillning piggade upp oss efter ett par timmars arbete och att solen sken gjorde inte saken sämre.
Jobbigt men ganska rolig och skön söndag.
Nu sitter jag ny duschad i morgonrock och myser. Ska jag göra hela kvällen och ladda inför 10 h pass i morgon på jobbet.

// C

5/3

Vöikers-WIBK  och vi vann med 6-7 jäkligt go vinst även om jag nu ärligt kan säga att det var min sämsta match denna säsong.

Väl hemma i Viken igen blev det sleepover med Emma, P och Elin i Elins lilla lya. Trångt men mycket mysigt och
trevlig kväll med prat och filmtittande:)

// C


 

3/3

Att ha en vän är som att vakna med solsken varje morgon



2/3

The platform of surrender

Skratta ni, men jag har faktist börjat använda stöd strumpor. Fick rådet av en av mina bästa vänner för länge sedan och efter mycket om och men köpte jag mig ett par i fredags. 5/5 toast än så länge. Helt sjukt vilken skillnad det gör i benen när jag jobbar. Efter ett vanligt 10 h pass bränner det i benen, speciellt efter jag tränat och dagen efter. Men nu hjälper de till att hålla igång blodcirkulationen så känns betydligt bättre. Plus att de motverkar åderbråck så för framtida eventuella problem har jag nu garderat mig;)

Annars jobb, umgåtts med Cilla och sen träning. Får se om jag simmar i morgon eller om jag gör lite styrka igen.


// C

1/3

Ny månad nya möjligheter!

Startade denna månad med att stiga upp 06:30 för ett simpass. Trodde jag skulle balla ur i sista sekunden men eftersom jag varit så duktig kvällen innan och packat och lagt fram allt så kunde jag ju inte bara strunta i det.
Har känt mig väldigt sund och frisk hela dagen nu faktist så man grundar sig bra på lite simning, dock avrådde mamma mig starkt eftersom jag skulle jobba halv nio-halv sju och sedan dirket för träning i sporthallen men tro det eller ej så är jag ganska pigg fortfarande. ( Kan åtminstonde hålla ögonen öppna)
Men jobbar tidigt varje dag denna vecka så det är bara bra om jag blir slutkörd så jag kommer i säng lite skapligt.
Nu blir det pappersarbete med sportgruppen och sista jobbet med Åland innan sängdags, hoppas er tisdag varit bra!
// C
RSS 2.0