30/5 uppd.

Förmiddagen tillbringades alltså med Emma och vi ordnade med pass och bokning av vår resa. Efter jobbet blev det en bra promenad med Karin i det otroligt vacka vädret.

Nu blir det att packa och styra i ordning lite inför i morgon. Dagen börjar först med jobb och sedan tar jag tåget till Linköping för träning och sedan sleepover hos Sanna. Hinner nog med lite shopping emellan så förhoppningsvis blir det en fulländad afton trots att man har sjuk prestationsångest. Så gör en god gärning och håll alla tummar och tår att det ska gå bra för mig i morgon.

// C

30/5

Resa bokad med Emma Nilsson!
På söndag åker vi till Rhodos och välkomnar en efterlängtad semester innan hard work work drar igång på allvar.
Lyckorus

//C

28/5

Dagen började bra med ett uppvaknande bredvid den bästa och sen ett easyline pass på TR!
Sen blev det lite käk innan jag åkte ner på stan för att kolla alla fina människor som gick balen. Många var väldigt fina och jag önskar jag fick uppleva min bal ännu en gång, får se till att hamna på Nobelmiddagen så jag kan använda min klänning igen;).
Sedan vankades det festligheter hos Emma och som vanligt blev kvällen lyckad! Lagom rund om fötterna traskade jag hem runt halv två tiden, palle suget hade inte riktigt infunnit sig trots en bra kväll.
//C

26/5

Noterbart under dagen

4 döda grävlingar längs E22 mellan V-vik & Gamleby

Lön=happiness!

En ensam omotiverad springtur i motvind då mina kamrater fick jobb och annat för sig etc.

Planerade att laga ungspannkaka att ha med till jobbet, städa, tvätta och duscha men klockan är nio och har fortfarande inte börjat..

Snart helg!

//C

25/5

Idag stektes det köttbullar och pannbiff för fulla muggar efter jobbet. Fick lite proffesionell hjälp av Markus som kom förbi och hälsade på en sväng också..
Annars hanns det med ett gympass på TR innan jobbet vilket var skönt. Anstränga lite andra muskelgrupper än vanligt.
9h jobb i morgon så nu säger jag godnatt!
// C

24/5

Ledig idag och det regnade i morse. Så blev en lugn morgon med frukost framför tv:n och Dirty Dancing. Helt okej start.
Tog mig sedan en promenad med Charlie Jr och efter det en sväng på stan med Emma.
Trots att tanken inte var några nya inköp lyckades jag hitta ett nytt svart siden linne, örhängen, nagelack och ögonbryns penna. Lämnade också in ett par skor som jag trodde skulle vara omöjliga att fixa till men sedan visade det sig att skomakaren kunde göra mirakel!
Kvällen avslutades med taco häng och film med goa flickor! Good day
//C

22/5

En riktigt slappar dag som började med solning och avslutades med film mys och sleepover med dessa två töser.
// C

21/5

Jag & Karin pysslade igår med Elins födelsedags present som hon skulle få ikväll dit vi var bjuda på lite fest.
Resultatet blev godkänt med tanke på våra förkunskaper inom ämnet och kvällen var toppen!
Som ni ser på bilden var den en roströd gammal cykel vi fixade till:)
//C

20/5

Ledig idag!
Från jobbet i alla fall, för har haft saker att göra så det räcker ändå.
Först ett pass på TR, sedan har dagen ägnats åt en himla massa fix av olika slag.
Dagen avslutades med Chrismas  hår & modevisning samt mat och dryck på Sahara med M och annat folk.
// C

19/5

Klarade milen i tisdags!!! Grymt stolt att jag trots äcklig huvudvärk och omotiverad som tusan, tog mig igenom. Cred till min fina vän karin som sprang och peppade mig också!
Idag har det blivit en tur också efter jobbet. Ett snabbt pass runt skogshagas löparspår.
Annars har jag ägnat mycket utav kvällen till att prata i telefon och fixa lite smått och gott som händer de närmsta dagarna.
Nu blir det nog dock snart sängen för i morgonbitti blir det TR! Gäller att träna ordentligt innan synderna tar vid i helgen;)
// C

17/5

Kaotisk morgon eftersom jag försov mig en timme och inte hann mer än att slänga på mig kläderna innan jag var tvungen att åka till jobbet.
Detta var troligen orsaken till min massiva huvudvärk som hägrat under dagen.
Tanken var att ett ordentligt löparpass skulle ske nu ikväll men får se hur långt jag kommer med denna onda skalle, minimum 5 km iaf. Får fortsätta hälla i mig vatten och hoppas det går över.
//C

16/5

Vaknade tidigt, ensam efter att M gått till jobbet vid 06:30. Resten av familjen jobbade också så blev en tidig frukost där jag fick oväntat besök av grannkatten, som helt plötsligt ställde sig på baktassarna och kikade in genom köksfönstret från garage taket. Kunde inte missa att få en söt bild och mitt frukost sällskap.
Har varit hos mormor en sväng nu, städat och busat med Zac. Straxt ska jag inviga mitt sommarkort på Tjust Rehab med Karin! Ska bli skönt att kompletera löpträningen med lite gym.
//C

15/5

Efter jobbet tillbringade jag eftermiddagen hos M i Överum, blev god mat och sedan en joggingtur i överums skogar. Det gick bra!:)
Blev sedan att kolla på hockey, men var sjukt trött så somnade innan tredje perioden var slut. Men jag missade ju tydligen ingenting eftersom det blev storstryk.
//C

14/5 uppdat.

Blev en härlig kväll men tyvärr vann ju inte Irland, och Ungern som också hade en bra låt lyckades inte heller.
Men vår Saade kom ju bra till och Azerbaijans låt var ju typ svensk om man räknar med bakgrunds sångerskorna så en bra kväll för Sverige iaf.
Hemlagad pizza med efterföljande snacks var himla gott till!
//C

14/5

Efter jobbet slängde jag mig över Harry Potter och dödsrelikerna som nu är utläst.
Började läsa om alla sju böckerna förra veckan(igen) och de är ju bara för bra! Nu peppar jag upp med Lipstick & Mr. Saxobeat så jag inte ska bli alltför ledsen att jag faktist återigen läst ut dessa fantastiska berättelser om HP som trollbundit mig i en veckas tid.
Kärlekt till HP och hans vänner!
Nu blir det en promenad med Karin innan det blir dags att invänta Eurovision finalen! Hejja Irland!
//C

13/5

Jobbat hela dagen lång, blev dock en trevlig middag på Tai Hoa efter med Markus, Anja & Co. Efteråt gick vi hem en sväng till Anja & Andre där det chillades. Men blev en tidig kväll för min del eftersom det väntas jobb hela helgen.

//C

10/5

Feel your heart beat!

Blev en mysig tisdagskväll med Emma där vi tittade på seminfinalen av Eurovision och åt chokladfondue och doppade vindruvor, marsmallows och annan god frukt.
Har nämligen fått eurovision fnatt och är numera halvt besatt att inte försöka planera in något så jag missar resterande finaler på tv:n
Väldigt trevlig kväll men låtarna var ingen höjdare, max 2-3 stycken som var någorlunda okej.
// C

9/5

Dagen började med jobb, men eftersom jag bara jobbade halvdag idag hann jag med lite tid i solen.
Karin kom på besök och vi fixade till grillad flintastek och pommes. Sedan kom Stenborg & G förbi för lite chill och snack i solen. Riktigt härligt.

Träningen idag bestod av långpass. Karin & jag drog till med ca 7,5 km vilket vi är väldigt nöjda över! Nu vet vi vad vi kan och nu är målet att göra det ännu snabbare igen!

Efter att vi fysat i gräset hittade jag årets första fästing krypande på min hals. Uräckligt men den åkte direkt ner i toastolen. Hoppas bara inte det kryper omkring flera!

// C


8/5


En fantastisk härlig helg med bra väder. Har varit så skönt att bara kunna slappa utan några måsten.
Det har blivit kortspel, film, solning, promenader, besök hos mormor, lek med Zack, god mat, efterrätt, vedplockning och mycket chill!

Nu känns det lite trist att återgå till vardagen i morgon, speciellt när de säger att det ska bli så fint väder i morgon också. Men jobbar bara halvdag så något positivt iaf.
Hoppas ni haft en bra helg ni oxå!

// C

5/5

Alldeles för långt och tråkigt på jobbet idag. Men blev en härligt och pratig promenad med Emma & Karin efter vilken var skönt.
Nu hoppas jag att morgondagens jobb går betydligt fortare än dagens så det blir helg och jag får umgås med M.
Det blir alltså Överum by the weekend!
// C

4/5

Hipp Hipp Hurra för mamma idag

Efter jobbet tog jag och Emma p en löptur i det syndigt tråkiga och kalla vädret. Men väl hemma kände man sig nöjd och lagom trött efter en runda på ca 5 km.
Sedan firade vi mamma med tårta, champagne och presenter. Ovanligt att inte solen sken denna dag men fick tända brasa och mysa till det istället.
// C

3/5

Natten tillbringades i Överum med M. Vaknade dock upp till ett tätt duggande snöfall vilket inte var lika roligt. Vädret har fortsatt ungefär i samma stil hela dagen. Regn, snö, hagel och blåst.
Väl hemma drog jag på mig löparskorna åkte till Lisa och satte igång med vårt löparprogram. Och idag stod intervaller på schemat.
Kändes rätt okej även om det är sjukt jobbigt och svårt när man inte har någon som står och gormar och skriker på en, men gjorde vad jag kunde och är nöjd efter det.
Nu har jag bakat en födelsedags kaka till mamma som fyller år i morgon. Ska åka och handla samt fixa och dona lite hemma så hon blir glad.
// C

2/5

Det känns som början på något nytt

30/4

Valborg firades med lite grill & chill på altanen! Väldigt trevligt men blev trött frammåt kvällen efter allt jobb, och eftersom jag skulle jobba morgonen därpå orkade jag inte hänga på ner till stan. Så det blev sängen framåt midnatt.
// C

29/4 uppd.

Blev en spontantripp med Karin & Co till godishuset i Gunnebo efter jobbet. Första gånger jag var där faktist och lär säkert bli flera. GOTT
//C
RSS 2.0