Cred

30/11

Gårdagens faddring gick bra, vi höll i hela träningen tills vi var tvugna att gå och det var roligt även om det alltid är lite svårt att bibehålla ungarnas kocentration hela tiden. Men kul att veta att det man gör uppskattas. Fick sms från tränaren i morse där det var bara positivt gensvar och att tjejerna undrat om vi inte kunde träna dem jämt. Roligt!
Jobbet idag gick väldigt fort, och efteråt kom Stenborg, Pysen och Josse upp och vi åt lunch på Linas café, riktigt trevligt och härligt att få bara snacka och ta det lugnt innan jag och Stenis åkte vidare mot Linköping och träning.
Träningen idag gick inte bra, det kändes verkligen som om alla inte drog åt samma håll även om man försökte. Fick även ett slag på handleden som just nu är svullen och med en bula som en golfboll.
bara att knyta näven ytterligare inför morgondagen.
//C

Första julklappen!

29/11

Gårdags kvällen avslutades med film, vi såg Bridesmaides. Den var bra, men ibland lite för pinsam vilket gjorde att jag och Lisa fick turas om att springa iväg från filmen när vi inte stod ut med att kolla. Men sluta bra och sånt är alltid fint att ha på näthinnan innan man somnar.
Blev tidigt uppvak då Lisas klocka ringde redan 04:45. Men kunde somna om en stund när hon stuckit iväg till jobbet.
Var nere på stan en sväng förut och mötte upp Lisa igen som fått sluta lite tidigare, blev en spontanfika. Sedan kikade jag runt efter ett par svarta jeans som jag är ute efter, men hittade inga som kändes rätt.
Inhandlade istället årets första julklapp som jag nu slagit in så fint. Brukar inte vara ute i god tid utan gillar att ha lite tidspress liksom, då är man mer effektiv. Men eftersom jag hade tid över idag tänkte jag att jag kunde passa på.
Nu blir det snart att dra iväg til gymmet och köra vårt MAQ pass. Laget har tid vid sex men eftersom jag ska faddra för F99 efter måste jag gå tidigare så då får jag köra nu istället så jag hinner med allt. Efter blir det bilen mot Överum, sent men får gå. Hellre det än att åka innan sju i morgonbitti.
// C

Sleepover

28/11

Har haft långa skypedejter med både syster och bror, härligt snack allmänt och prat om planer inför kommande helger osv. Fint avbrott under dagen!
Nu ska jag snart ner och möta Lisa som praktiserar här i Linköping under fyra veckor på Elite Hotell. Sleepover blir nice en vanlig vardag, så efter träningen ikväll blir det film och fika!
// C
Lisa & jag i Emmas fest stuga

Gameday

27/11

Vår egen assistdrottning Sara Bergström intervjuas av sveriges radio!
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=160&artikel=4824792

13:00 startade vår match, sista matchen i vår folkungaborg året 2011.
Första perioden var vi definitivt i underkant, vi var för bekväma och jobbade inte som vi skulle. Andra perioden startade vi betydligt bättre vi spelade mer som ett lag. Snabbare och enklare, vilket ganska omgående gav utdelning. 7-0 inför sista perioder ökades på till 13-1.
Kan inte säga att vi gör vår bästa match men vi visar att vi är klassen bättre och visar att vi ska hålla till i toppen!
För egen del är jag nöjd med insatsen, kanske inte den första perioden men då var nästan alla i underkant. Annars fungerade det bra och tar med mig några händelser jag kan utveckla och förbättra(skjut ej i täck utan i mål) typ;)
Mamma och pappa var och tittade på matchen så de hjälpte mig lite med några saker i lägenheten innan de åkte tillbaka hem, själv åkte jag till sporthallen för att kolla Linköping-TT. Slutade med vinst för Linköping och det är gött när crusaders trummar på!
Nu blir det tv mys, och lussebulle och mjölk för att fira in första advent
// C

Uppdatering lördag

Efter jobbet åkte jag förbi Sanna en sväng och där bakades det lussebullar och lagades mat. Blev en liten stund med trevligt snack innan jag åkte vidare till Julia.
Tacos och så mycket bättre på tv, till efterrätt pepparkakor och julmust medan vi såg på Letters to Juliet. Skön chill kväll med härliga bruds!
//C

Lördag

Åh vad jag snozade i morse innan det var dags att gå upp, kunde bara inte förmå mig att lämna Markus varma famn medan han fick ligga kvar och sussa. Men tillslut blev tidspressen för stor så fick kliva upp.
Jobbet gick bra, kändes dock som ett väldigt långt pass, trots mycket att göra.
Nu har jag packat upp alla grejer jag fick med mig hemifrån och ska snart åka iväg till Sanna en sväng för att spana in deras lussebullebak!
Sedan bär det av till Julia för tacos och film mys med laget!
//C

Spännande!

25/11

Träningen igår gick bra, dock var jag väldigt trött i ben och kropp. Blev uttagen till matchen och vi kör i nya spännande konstelationer som jag inte spelat med tidigare, men det har gått bra i veckan så vi får hoppas det håller i sig.
Nu blir det jobbdags hela dagen idag och halva i morgon.
Nedräkning inför söndagens bravader också, vill flagga för att vi spelar i Folkunga 13:00 på söndag och vårt farma lag FBC Linköping möter inga mindre än Antvarden efter vår match så kom och kolla och fyll ut Folkunga hallen!
//C

Jul jul strålande jul

24/11

En månad kvar till jul drygt och jag har tjuvstartat med en ordentlig julstädning och tagit fram ljusstaken, tänkte skriva att jag julpyntat men med bara 4 st juldukar och en ljusstake så känns det som en överdrift. Ska hem i helgen och plocka i ordning lite fint pynt som ska upp sen.
Men eftersom jag jobbar hela dagen i morgon och på lördag så fick ljusstaken komma upp redan nu, så den lyser vackert på söndag då det är 1:a advent.
Jag älskar julen, och allt som hör till därför har dagen idag varit ljuvlig! Har haft julmusik på hela dagen medan jag gjort mina bestyr, och det finns ju inget bättre!
Var en sväng på stan med och inhandlade ett kalender ljus så jag kan räkna ner till den stora dagen;). Letade efter något juligt som skulle klicka med mig och mitt hem, men hittade inte något som passade så nöjer mig tillsvidare.
Snart dags för träning, benen och kroppen är otroligt seg. Men ska ge allt jag har så får jag vila två välförtjänta dagar sen!
//C

Våfflor!

23/11

Jobb idag som gick sjukt fort, stannade över tiden eftersom jag inte ens märkte att klockan passerat gå. Skönt när det är sådana dagar.
Hem till Linköping och sedan lite mat innan träningen.
En ganska rolig och utmanade träning gällande två målet faktist och känner att jag fick utmana mig själv ordentligt, efteråt vankades intervaller som var lika jobbigt som vanligt. Så jäkla slut efter den halvtimmen med spring.
Dusch och sedan hem till Sanna som hade styrt i ordning med våfflor och mys. Såg lite på tv och bara pratade om allt, jätte skönt och mysigt.
//C
Bilden är från en fest tidigare i höst:)

I work out

22/11

Wiggle wiggle wiggle wiggle.

Sov förvånadsvärt bra i natt och blev sovmorgon ända till tio. Sedan full rulle med tvätt, städd och frulle för kl 12:00 skulle jag vara på gymmet och träffa Bäck.

Eftersom vi båda var upptagna på kvällens tid körde vi passet tidigare.
Det gick riktigt bra och efter första varvet var vi ganska trötta, och då hade vi två varv kvar. Men vi kämpade oss igenom allt och duktigt nöjd man känner sig efteråt. Blev en ordentlig streching efter och hoppas det kommer ta bort lite av den troliga träningsvärken i morgon.

//C

http://youtu.be/wyx6JDQCslE

Nya erfarenheter

21/11

Då var första jobbdagen avklarade och det gick bra, så nu kan jag pusta ut.. phu phu phu. Var nervös för precis allt idag. men till största delen att jag inte skulle hitta någonting eller till någonstans då mitt lokalsinne är väldigt dåligt.
Men hade lyckats få kontakt med kollegan jag skulle jobba med så vi möttes upp och hade sällskap till posten, gud vad skönt när man är två och kan hjälpa varandra.
Sedan fick vi en snabb genomgång och jag en snabb visning av hur bilen fungerade. Automat och högerstyrd + modell större var en ny erfarenhet för mig. Till en början fick jag till ett antal tvärnit då bromsen var väldigt känslig och jag inte fick in känslan för det hela, men sen gick det som en dans vilket även jobbet gjorde.
Inte så jobbigt som jag trodde även om det var ganska slitigt, tar i benen att springa i trapporna må ja lova.
Nu ska det bli gott med lite mat och sedan vila lite inför träningen ikväll, så man orkar springa lite där också.
//C

L I N K Ö P I N G !

20/11

Vaknade upp med älsklingen efter en ganska så sömlös natt pga hostan som inte ger med sig, men var ändå pigg. Tror det beror på att man mår så bra förövrigt liksom.
Stenborg kom med tåget tidigt så hon titta förbi innan vi drog på matchsamling inför LIBK-TT som började 13:00.
Första perioden var en rörig tillställning där vi var ganska slappa i försvaret och stod och petade med klubborna istället för att gå in och "kötta"(Som Rosén skulle sagt), 5-4 i periodpaus.
Hade inga stora förhoppningar om att få spela men alltid hoppas man ju och när coach sa att jag spela från start i 2:a perioden blev jag sjukt nervös. Jag hade fått en uppgift att vara fysisk mot spelarna på min kant som var ganska lika mig själv men typ 1 huvud längre. Men det gick faktist riktigt bra trots nervositet, tror det bara gjorde att adrenalinet pumpade ännu mer och gjorde en fokuserad.
Slutresultat 12-6 och är nöjd över min insats, fick en huvudsaklig uppgift och det var jäkligt skönt att kunna utföra den bra! Det ger självförtroendet en kick.
Efter matchen snackade jag och Pasi med våra fadderbarn vi ska komma att faddra för någon träning, ska bli roligt ändå tycker jag:)
Åkte sedan och åt mat med Markus innan han tog tåget tillbaka till Överum.
Nu blir det tv mys och lite städning, försöker klura ut hur och var jag ska vara i morgon, lite nervös över allt.
OBS
Har fått lite kommentarer från folk som undrade över mitt inlägg "Reaktioner" tidigare i veckan, och  det är inte laget i linköping jag syftar på utan alltså mitt gamla lag där jag fått höra en del om attityden.

//C

19/11

Tss, Svenska spels sändning av Mullsjö-Linköping blev inställd igår men idol fungerade ganska bra som substitut, mysigt häng som avslutades hemma hos Vewe & C. Där var även Patrik och Ida med deras 6 veckor gamla dotter samt Emma med sina hundar. Fullt hus alltså.
Jobbet idag gick bra, hoppas jag blivit miljonär på lotto eller keno för V75 gick åt fanders. Har ätit god mat med älsklingen och snart ska vi se Breaking Dawn, som jag längtat. varje busskur, reklampelare och fri annonsplats har skyltats med Edward & Bella och det gör ju att man blir ännu mer sugen på att S E D E N D I R E K T!!!!
// C

Ledsen!

18/11

Gårdagens träning gick okej, fick jaga mycket i box som forward vilket jag inte är så van vid, men nyttigt.
Under matchuttagningen visade det sig att jag får börja bänk utan någon närmare motivering. Så sjukt surt och blir så grymt besviken och ledsen! Så grät en skvätt men nu är det mesta av besvikelsen över och jag blickar framåt.
En person sa till mig att "bli inte ledsen, bara köra på hårdare direkt" Men jag sa att klart som fan jag måste få bli ledsen, jag bryr mig och tar åt mig. Blir man inte berörd av ett sådant beslut så kan man ju inte bli glad när man väl får spela, då kan det lika gärna kvitta.
Så nu har jag ömkat färdigt och ser fram emot söndagen, lär mig alltid något nytt och tåget tuffar vidare så bara att hänga på med lite extra kol i pannan!
Idag blir det jobb, sedan tacos med Sandy och slutligen Idoltittande med henne och My, dock kommer jag kräva datornärvaro då jag gärna vill se Mullsjö-Linköping som visas live på svenska spels hemsidan 19:00 Hejja Crusaders

//C

Nytt jobb?

17/11

Check!!!

Nytt jobb som brevbärare, eller först tidningsutdelare på dagarna men kunde komma att bli mer "brevbärarliknande uppgifter" så småningom. Detta är enbart ett extra jobb där det kanske blir 1-3 pass i veckan, så kommer fortsätta åka till gamleby ibland.
Intar officielt min nya titel på måndag då första passet går av stapeln.
Tror min fysiska beskrivning i cv gjorde att jag blev god kandidat för jobbet då han påtalade arbetsgivarens medelålder och att de inte klarade av trapporna i husen runt i området. Så lär bli mycket slit men extra pengar och motion får gå före ett tag så får vi se hur jag trivs sen.
Största utmaningen tror jag blir att få köra postbilarna med ratten på högersida, visserligen sa "chefen" att det bara tog ca 3 min att vänja sig så jag hoppas jag inte är "undantaget från regeln" ;)
Efter intervjun handlade jag lite och mötte sedan upp mamma vid tolv då hon har konferens på hotell Ekoxen. De hae avbrott för lunch och vi fikade och pratade en liten stund tillsammans med hennes arbetskamrater.
Nu lagas det mat, god kyckling står på menyn och det doftar gottans.
Till kvällen blir det träning och matchuttagning. Är sjukt nervös!
Wish me luck!
//C

död fisk?!

16/11
Upp tidigt för jobb, V64 idag så som vanligt en massa andel och spel som ska ordnas. Men jag gillart, känns ansvarsfullt.
Åkte hem till linkan efter att ha käkat och fyllt i lite papper, undersökningar som ska förbättre servicen, handeln och personalen i bynn typ.
Hann läsa ut boken "som en drömmbild" Ny roman serie av Nora Roberts som jag hitta häromdagen, lånade 1:an på bibblan och tvåan kom nyss ut i butik undrar om jag orkar vänta tills den hamnar på bibblan eller om jag ska köpa:o
Fick en positivt samtal idag, arbetsintervju i morgonbitti så ska sova så jag orkar upp. För just nu är jag död! Innebandyträning i 1,5 timme sedan intervaller i 30 min. Sjukt jobbigt, nästan värre än förra gången. Benen börja gå trögt redan under 70-20 intervallerna. Men fixade det iaf och får vara nöjd med det. Nästa gång går det bergis lättare.
Sov så gott
//C

Tisdag

15/11

vaknade snorig och tjock i halsen, inte okej. Men har släppt lite under dagen iaf. Har kört med 75% viljestyrka, ska inte bli sjuk! har blivit långpromenad i solen, cykeltur till bibblan och lånat en ny roman samt käkat clementiner.
Detta var den sköna delen. Har också hunnit med att tvätta och rensa byrålådan samt packa i ordning lite inför kvällen.
Laget ska börja köra ett extra pass i veckan, till en början gemensamt men sedan självständigt på gymmet. Så blir träning vid sju för att sedan ta bilen till Överum. Jobb tidigt i morgonbitti och åker hellre direkt efter träningen än i morgon extra tidigt.
// C

Reaktioner!

14/11

En tränare säger till laget att de har gjort en match som inte motsvarar den vanliga standarden, laget har inte presterat såsom de kan och ska utan gjort en dålig match, svartvitt.
Helt okej tycker jag alla har bra och dåliga matcher och inget mer med det, analysera det som behövs, lämna sedan och gå vidare för att fokusera på nästa match.
Men istället "träningsvägrar" några av spelarna för de tycker att tränaren varik "elak" när han sagt att laget gjorde en dålig match. De skyller på sjukdom/inte hemma istället för att ta ett snack med tränaren eller knyta näven, ta åt sig av kritiken och visa att man då kan och är bättre en vad tränaren påstår. Konstruktiv kritik är ord som ni bör slå upp och lära betydelsen av.
Rykterna går och kunde inte låta bli att skriva av mig lite, för hur jävla lågt kan folk sjunka egentligen...
// C

Tur i oturen?

14/11

Som några vet har ju jag varit den enda som inte fått skorna vi beställt från Asics. Trots samma strl som flertalet andra var det just mina par som inte fanns, något blev fel och jag fick inga.
Istället fick jag nu i lördags äntligen en lapp om att jag kunde hämta ut skorna antingen på intersport i gränden eller Ikano.
I Gränden visste jag ju redan att de inte fanns i min strl så åkte ut till Ikano i förmiddags för att försöka hitta ett par där.
Men min strl var slut även på Ikano och jag trodde hoppet var kört. Istället plockar personalen fram en "ny" sko som inte fanns på Intersport i gränden när vi var där och prova.
Specialanpassad för innebandy och den satt som gjuten. Den långa väntan var värd för att få en sko som satt bättre än den jag egentligen hade beställt.
Har nyss bokat biljetter åt mig och Markus  till Breaking Dawn på lördag kväll, kan knappt bärga mig!
Och nu ska jag snart åka iväg till Bäckeper för att kolla lite elitserie innebandy innan det är dags för egen träning.
//C
Dessa två hade jag provat först och beställt den högra.

I Love You

13/11

Telge- Linköpings IBK slutade med vinst 2-5 till oss! en härlig match med go inställning och stundtals riktigt läckert spel. Bra kämparinsatts av alla. Coach matchade ganska hårta med de aktuella spelarna men tyvärr fick inte vi backar på bänken chansen denna gång. Riktigt tråkigt men man glädjs ju ändå av lagets seger och blir taggad att kriga tills sig en plats inför kommande helg då vi lirar i vår folkunga borg.
Markus kom till mig igår kväll när vi väl var hemma och det blev mys och lite tv tittande. Välbehövligt och underbart att få vakna upp med sitt hjärta utan att behöva stressa iväg för jobb eller något liknande.
Vid 12:00 spelades SSL match då Linköping mötte Sirius.
Enligt min mening var det den roligaste matchen hittills att kolla på. Härlig inställning av LIBK grabbarna och de fokuserade på innebandy istället för att tjaffsa med dommarna som de brukar göra så mycket annat.
Dock missade dom 3 straffar och det är väl inte helt okej, men skönt att de vann med 8-4 ändå!
'
Blev Thai Buffe efter matchen, gott och nu står man sig kvällen ut haha.
//C

Bakslag

11/11

I helgen ska vi köra på två femmor och en avlast kedja, vi är tre backar på bänk som inte presterat tillräckligt bra ihop för att starta ihop med kedjan. Vi har varit väldigt duktiga individuellt men inte fått det funka tillsammans.
Surt sa räven och man är riktigt besviken och ledsen nu. För min del har det ju ändå kännts bra, bättre en vissa andra veckor så hoppet var ju ganska stort att åtminstonde få vara med och börja på tre femmor.
Så nu grämer jag mig duktigt för att sedan knyta näven och ladda om inför morgondagen. Ska vara så inihelvete taggad och redo, blir det ingen speltid ska jag iaf peppa fram laget allt jag kan!
GO BRUDJÄVLAR!

Åker straxt till jobbet där det ska firas. OLRONDO 20 ÅR 11/11-11 Hipp hipp hurra, tårta, kaffe och kakor kommer finnas i butik tillsammans med massa andra fräscha erbjudanden.
Så ska ni till bynn, passa på och sväng in!;)
Efter jobbet blev det ändrade planer, istället för att åka direkt till Linkan igen är vi ett gäng från laget som åker in till Viken för att se WIBK-Söderköping, derby match som kan bli spännande.
// C

Shoppaholic

10/11

var så trött igår att min och syrrans filmkväll slutade ganska fort, somnade så fort jag lade huvudet på kudden. En lång dag som avslutades med en tuff träning.
Var piggare idag, och vi skulle gå på stan så det var väl tur det. Stod i en timmes kö minst för att handla på BIKBOK som hade 50% på allt i butiken typ. Fick med mig ett par lyckade köp därifrån och uppdaterade min nagelacks kolletion med 4 nya.
Sedan hade jag och syrran sminkning på Make UP STORE, jag behövde ny fondation + lite annat så kunde lika gärna få en sminkning gratis ist för att köpa bara produkter. Mysigt att få bli lite ompysslad.
Lunch med Sanna och Emma sen, HÄLSOFREAK. Tro det eller ej jag kan faktist äta där;)
Blev en sväng till på stan och fick med mig ett par dojjor hem också, vet inte om det känns helt 100 men vad tusan, måste våga prova lite.
Nu är det snart dags för träning så blir en tur ut till campus, see you later..
//C
För att förtyidliga, skjortan, klänningen, bältet, örhängena, skorna( de bruna), nagelack, vantar + make up store är nya prylar.

Jag saknar dig

9/11
Mormor, jag saknar dina besök, dina telefonsamtal, dina vykort, dina makaroner, dina hembakta bullar, ditt skratt, din härliga inställning till livet och din genuina kärlek till oss.
Det gör så ont när man inser att du aldrig kommer komma tillbaka, ändå går man och hoppas.
Nu får jag istället minnas alla våra stunder tillsammans och hoppas du och morfar har det bra vart ni nu än befinner er.
// C

Can´t stop wondering

8/11

Lyckats igen ---> Att ta fel buss, suuuck. Hamna ute i lambohov och åkte buss i ca en timme innan jag kom hem igen, fly förbannad kom jag försent till träningen. INTE OKEJ! Men det gick ändå rätt hyffsat. Dock hade jag huvudet fullt med tankar och en armbåge som gjorde ont.
Så gårdagskvällen blev inte som planerad.
Hoppas det blir bättre idag, ska åka in och jobba snart och blir kvar tills i morgon för då är det jobb och sedan kurs till fyra innan det blir back to Link again.
Syster kommer då upp innan hon åker tillbaka till Göteborg och sedan på Torsdagen kommer också Emma.
Ser jag fram mycket emot!
// C
Mobil bilder från i söndags

Till doktorn

7/11

Är med i Riddarhusläkarna sedan länge och det är väldigt lyxigt att kunna gå dit när man behöver vid sjukdomar och skador.
Gick till öppnamottagningen i morse för ett besök. Trots måndag behövde jag bara vänta i 5 min innan jag fick gå in till min sedvanliga doktor.
Fick tabletter mot mina utslag och hon skar också bort vårtan jag fått på min armbåge, Enkelt och snabbt, nästan smärtfritt förutom sprutan med lokalbedövning och det sticker lite nu när det börjat släppa.
Får hoppas jag inte hör till den kategorin som får biverkningar av tabletterna, risken att bli väldigt trött var stor och bör inte köra bil efter att ha tagit den. Så blir tåg till jobbet iaf i morgon så får vi se hur jag mår sen.
Åker straxt tillbaka till Linköping och träning, känns som en evighet jag tränade innebandy även om det bara gått en vecka. Men oj vad kul det ska bli att hålla i klubban igen.
// C

Excuse me

6/11

Förlåt för den dåliga uppdateringen på bloggen denna vecka. Har fått en hel del ovett och ska bättra mig;)
Försöker ragga lite bilder från helgen då jag glömde kameran så har inget eget material att bidra med.
OCH eftersom man säger att bilder säger mer än 1000 ord så skulle jag vilja lägga ut ifrån gårdagen. För det var kvällarnas kväll och hamnar lätt på topp 10 listan.
Idag har jag varit på modelab med Emma. Har alltid velat göra sådant och det var kul och bilderna blev skit snygga men förjävla dyra. Så nöjde mig med att glo lite på mig själv och ta några fåniga bilder med mobilen och syrrans kamera.
Blev Charlies special på Acapulco efter och sedan gick vi hem till mig och såg Burlesque, bra film det där och en bra avslutning efter en grym helg!
// C
RSS 2.0