T2

29/8


Termin 2 har dragit igång och det känns som det kommer bli en rolig termin, men riktigt tuff. Många arbeten och rapporter som ska göras vilket inte är min starka sida så.....

Men ser fram emot kommande höst med allt vad den innebär skola, plugg, träning,matcher, kravaller mm. Sen får vi ju se hur jag ska lyckas kombinera allt men går just nu efter" kan HON kan JAG!"

I helgen väntas Elitturnering, Vi möter Huddinge (SSL) och Warberg(div 1) Herrarna möter Warberg(SSL) och Åby(allsvenskan, tror jag). Så har du en ledig stund i helgen ta dig en tur till sporthallen.

Vi möter dock Huddinge i Folkungahallen 19:00 på fredag kväll.

//C                                     

l

Bilder ifrån vår nolleolympiadträning som är en av två grejer vi har hand om, eftersom det alltid är T3 som är ansvariga för nollningen.

 

Lägenheten

23/8
 

En dag kvar att jobba, sen är det bara att ladda om inför skolstarten på måndag.  
Har passat på att morgongymma och göra lite övningar för min hälsena som börjat göra ont. Får hoppas det hjälper för dör lite på riktigt om det skulle falla ut i en hälseneinflammation eller något. Har också fått utväxten färgad och ska straxt ner på stan för att äta lunch med Julia & Rosén innan jag ska möta upp Amanda och gå igenom allt inför skolan, kursanmälan, csn, litteratur, schema etc etc.
 
Kommer lite bilder från lägenheten nedan. Är så nöjd trots att vi behöver fylla på med lite grejer(ekar lite lagom ibland) men känner ingen brådska med det:)
//C

Kryssning

20/8
 

En spontan kryssning med familjen till Riga, visade sig sedan att vi åkte till Åland. Men hade trevligt i alla fall. Lite egentid med familjen var väldigt länge sen och det behövdes.
God mat, umgänge och nöjen kantade dessa två dagar och hade det väldigt trevligt.
 
//C
 

Happy day!

18/8

6,5 år med min stora kärlek, träningsmatch mot Hässelby och brudjävelfest på kvällen!

Riktigt bra dag och kväll!
// C

 

Dödstrött

17/8
 

Verkligen verkligen dödstrött på jobbet, både trött som jag är trött och behöver sova och trött på jobbet i sig(allt folk som finns)
 
FOLK!
- Hej en dagens dubbel tack
- (jag) Javisst, vill du ha den tills ikväll eller i morgon?
-NEJ!
- Eh... I morgon?
-Ja tack.
 
- (Jag) Do you want a bag to the cards?
-(Tyskan) Verstehe nicht Swedish
- Eh.. it was english?
 
- Hej, en dosa snus tack
-(Jag) Javisst, vilken märke och lös eller portion?
- Ettan lös fattar du väl?!
- Okej...?(helt plötsligt tankeläsare)
 
-(jag) Hej hej:)
- (kunden)Lämnar fram tipset utan att säga något
- (Jag) vill du förnya?
- (kund) Mhhmm
- 100 kr tack
-....
-Tack & hej, ha en trevlig helg

Träningsläger

10-12/8


Träningsläger i dagarna tre med momentträning på schemat. Det hans även med lite andra aktiviteter och helgen avslutades med en att öva in alla de olika momenten i försvar och anfall i en träningsmatch mot Telge som vi vann med 6-4.

Härlig men jobbig helg och riktigt gött att vara på plan igen!

//C 

 

Bad med brudjävlar

Söndag

5/8
 

Bakishäng och chill i solen! Riktigt gött och avslutades sedan med pizza och lite OS tittande på kvällen!
//C

Swedish Floorball Open

3-4/8
 

En grym helg med bra väder, härligt folk och en himla massa innebandy!
Ostkustenspärlor tog sig till semifinal efter en bra avslutning på turneringen, mötte dock IBK stolpskott som tagit hem turneringen två år i rad och vunnit över oss i finalen lika många gånger. Så vi var ganska nöjda ändå och kul har vi haft!
Banketten var riktigt kul som vanligt och härligt med massa folk från Linköping som var med och rockade på kvällen!
grymma dagar och ser fram emot nästa år igen!
//C
 
Fredagshäng på Sahara, OP & Fatpipe
Vackert väder turneringen igenom
Lördagskväll förfest & fest

Augusti

1/8
 
Idag är det 1 år sedan en av de finaste personerna i mitt liv gick bort. Min mormor som alltid funnits där i vått och tort. Som alltid varit glad och positiv i mån om att hjälpa andra. Det har varit tungt speciellt under de tillfällena under ett år som man så givet har setts, påsk, midsommar, födelsedagar och jul etc. Men vi minns istället allt det fina vi fått uppleva och glädjs åt allt det vi fått vara med om tillsammans. 
Många tankar till dig idag älskade mormor<3
 
I morgon får även min farmor sin sista vila då hon begravs och jag hoppas och tror att hon tycker det är skönt då hon får vila efter en lång tids sjukdom och snart kommer de båda få vila i frid.
 
Över till annan uppdatering så har Västerviks folk varit på besök idag, mamma och Emmelie var här och hälsade på och senare kom även Vewe, Christian och Melvin på fika. En trevlig stund innan det var dags för träning där stumma lår gjorde sig påminda. Intervaller stod på schemat och det var verkligen som att cykla i stark motvind. Men alltid lika go känsla när man väl är klar!
 
Korta notiser...
* Förlora med flit på grund av regler som gör att 2:an får lättare motstånd? Skandal i OS efter badminton fiaskot
* När jag kom hem från träningen hade Markus lagat bulgur, currysås och kyckling och lagt upp allt format som ett hjärta på tallriken<3
* 2 dagar kvar till Swedish Floorball Open, så boka in fredag och lördag på hamnplan i Västervik
* Vart är sommaren?
 
RSS 2.0