Juldagen

25/12

Lite girlpower hemma hos Sandra med dricka, sång, dans & frågesport. Himla roligt och som vanligt blir man nästintill besviken när kommer till krogen efter att ha haft  det så kalas på förfesten. Men gott att få ta sig en sväng om och träffa lite hemvändare.

//C

Julafton

24/12


Julafton spenderades som den ska, med nära & kära, god mat och härligt umgänge.

Julklappsspelet levererade som vanligt och blev mycket nöjd & glad över alla julklappar( vi skulle inte ge så mycket som vanligt). Härligt att få vara hemma och träffa familj, släkt och vänner!

//C

juletider=tentatider

18/12
 

I morgon 13:00 kommer jag vara lättad, säkert antingen halv förkrossad eller måttligt nöjd beroende på hur väl mina förberedelser speglar tentamens uppgifterna. Sen blir det några dagars frihet innan det blir dags för plugg inför vår praktiska tenta den åttonde, men det är " ett senare problem".
 
Rehaben med mitt knä går framåt, knäskydd är beställt och nu är datumet satt, ska kunna vara med och konkurera om en start plats till vår hemma match den fjärde januari, så är det bara!
 
Ikväll väntas utbildning med klassen inför vår kommande tid som faddrar för nya nollan:)
Gör som oss, bli en sjuk gymnast!
//C
 
 

Logic will take you from A to B, Imagination will take you everywhere

11/12


Händelserika dagar och veckor. Tenta plugg, rehab, träningar, matcher, umgänge mm. Försöker hinna med allt och lite till, vilket vi får se om jag lyckas.

Går i alla fall frammåt med mitt knä. Testade idag att köra lite övningar med klubba och boll på planen och det var otroligt kul om än lite läskigt. Fick under sjugymnastens uppsikt även köra lite accelerations övningar på rak sträcka som slog väl ut. Så länge knät inte svullnar upp under natten så kanske det blir att träna vändningar i morgon, HOPPAS!!

Saknar alla mina vänner och min familj som är utspridda runt om i Sverige!

//C

 

 

Allt som är gjort med kärlek är tillräckligt bra

3/12
RSS 2.0