Middag

26/2

Idag var det min och Idas tur att styra ihop kvällens käk. Vi lyxade till det med hemma gjord klyftpotatis, marinerad kyckling, sallad och vitlöksbröd. Till efterrät serverades panacotta med bär.
Smakade mumma vill jag påstå! Härlig kväll med prat och skratt.
//C

Segertåg

25/2

Match mot Tyresö Trollbäcken och vinst med 1-5. Nöjda då TT annars varit det laget vi släppt in mest mål emot.
spelade hela matchen och det gick bra, vår femma höll tätt bakåt och gjorde tre framåt. kul!
Efteråt vankades det minifnflyttningsfest hos Mange, eller numera Rosén och Julia som blivit sambos:p
Helskön kväll med rumpskak på harrys fram till stänging!
//C

Overalls fix!

21/2

Hemma i västervik för ett besök hos tandläkaren, tillbaka med tåget till Linköping och overalls fix inför torsdagen.. Pimpa med färg och märken!
Semledagen inföll ju också så smidigt vilket givetvis firades med semlor för de som ville.
//C

Ovve Invigning!

23/2

Skolan gick okej, lite panik känslor av allt som kommer nu bara känns så himla mycket man ska göra och hinna med! Ida och jag var sen på en intressant inspirationsföreläsning om en innebandytjej som blev förlamad efter en operation och sedan hennes väg tillbaka. Efteråt gick vi hem till mig för att byta om inför den stundande ovve invigningen. Jag var dock bara med en timme pga att jag hade träning, men kom tillbaka sen innan kårallen!
Även om jag inte var med så länge så hade jag sjukt skoj hela kvällen! Grymt folk, grym kväll!
//C

Motivation

19/2

Linköpings IBK vs Telge
4-0 var resultatet efter tre spelade perioder och vi fortsätter avancera! Vi orkade hela matchen vilken inte telge gjorde, varken fysik eller humör. Men de var inte utan chanser, de var tuffa i närkamperna och hade 2-3 ribba/stolpe. Men kul att vi kunde hålla nollan ändå och att vi körde på tre kedjor hela matchen. Vi var två backpar och jag var i ett av dom. Kändes som om jag kunde prestera ytterligare vad gäller hålla i boll och passningar, men hade bra uppspel och fick dom på djup vilket var det viktigaste.
Extra kul eftersom jag i höstas fick nöta bänk hela telge matchen(vinst 2-5) och nu körde vi med två backpar och fick spela hela. Utvecklande!
Såg sedan Markus och deras match direkt efter, tyvärr uddamåls förlust för dom.
Nu tvättar jag och styr i ordning matlåda tills i morgon. Tror jag pluggat klar vilket känns ovanligt, har ju suttit sent på söndagskvällar annars;)
men motivationshöjande där har varit nya choklad sporten som kommit, helt klart ny favorit och dessa två fick förgylla min söndagskväll.
//C

Puss

18/2

Mys med hjärtat hela kvällen! När jag kom hem efter jobbet hade han lagat massa god mat och sedan åkte vi till Linköping för bowling och massa mys!
//C

S E X

18/2

I sex år har jag och Markus varit tillsammans idag, sjukt vad tiden gått fort. Får tyvärr inte hela dagen med min prins då jag måste jobba. Men kvällen är i alla fall vår!

Så lång tid har nu passerat sen vi fann varann.
Men äkta kärlek vet vi att den är alltid sann'

//C


Sommar, 2011

Valentine´s day

14/2

Några från klassen som inte kunde träffa sina drömprinsar eller rent av inte hittat den rätta en sågs hos Ida för en hjärtligt massa mys och film!
//C
Cecilias bild.

Borgen

12/2
Kommando är inget man får, det är något man tar. Brutalt! utan att be om lov!
Brudjävlarna slår till igen och denna gång med kross mot Örebro. 13-0 stod resultatet efter 60 minuters spel och vi kämpade hela tiden. Fick med mig en ass också, alltid gött.
Både mamma, pappa och Markus var och kollade vilken kändes fint. Hängde lite hemma hos mig efter:)
Vid sex tiden blev jag avsläppt hos Cicci där det vankades middag med henne, Amanda och Ida. Gott som tusan och riktigt trevligt!! Kommer det bli mer av kan jag lova!
//C

Datumfail

Från det grymma tisdagshänget 7/2

Jag, Amanda och Cissi slog på stort och gjorde noblesskakor att ta med till Hanna som firade sin 22 födelsedag med lite mys!
//C


Ärtor & Punch

9/2

En ganska effektiv skoldag som lett till att lite klarnat, tror jag hunnit klart med plugget hemma också:)
Dock bra bitter när jag skulle cykla och handla då jag upptäcker punka, börjar gå/springa mot affären och när jag kommit halvvägs inser jag att plånboken ligger kvar hemma... Skiter i att handla helt enkelt, snart dags för träning ändå så lär inte hinna!
Blir jobb i bynn i helgen sedan tillbaka till Link på lördag eftermiddag..
Njut av lite "fagra" bilder från Ä&P som jag var på nykter för två veckor sen(därav kamera bevakningen):)
//C

Nollan blir etta....

3/2

Oj skulle kunna skriva ett antal A4 om vad som har hänt under dessa två veckor men nöjer mig med att säga AMAZING!
I morgon är det finsittning och vi dubbas till 1:or, oj vad jag ser fram emot dagen/kvällen.
Ursäkta för den kassa uppdateringen men förhoppningsvis kommer det upp lite bilder som kan visa vad vi haft för oss under min bloggfrånvaro.
Ikväll var det generalernas dag och de hade styrt i ordning "Nollan på spåret" och "Så ska nollan låta". Roliga lekar med roligt folk!
Trevlig helg fellows!
//C
RSS 2.0