:)

29/3

En bra dag i skolan med föreläsning, basgrupp och palpation. Lärorikt och bra med genomgångarna, börja sitta lite nu i alla fall. Dock påbörjade vi Bål/huvud idag så man får släppa nedre extremiteterna för ett tag.
Tittade på en lägenhet med Amanda efter skolan, dock tyckte ingen av oss om den så vi lämnade ingen intresseanmälan.
Gick till Julia efter och blev bjuden på hembakad pizza av henne och Johan, himla trevligt. Avnjöt den framför tv:n då Dalen-Täby gick på tv! Great evning!
har hunnit med att samtala med massor av nära vänner idag och det gör mig så otroligt tacksam över att jag har er fina!
Ledig i morgon, men ska ändå till skolan för att öva massage, palpation och en massa anatomi. Sedan kommer Markus och efter det blir det matchsallad på WAKEY! Innan det blir dags för match då vi möter JIK 19:30 i sporthallen
Be there!
//C

Plugg!

28/3
Massage som första lektion, var både lärorikt och skönt! Kommer bli lektioner jag ser fram emot mycket!;) drog hem till Kaj för lite lunch och plugg efter, väldigt intensivt nu med all anatomi som ska in! Men kämpar på:) har iaf fått mina böcker nu så det underlättar ju en del;p
Träningen idag gick okej, laget, eller de som ska starta matchen tas ut först i morgon kväll så hoppas hoppas..:)
//C

 

Mormor

27/3

Var ute och gick en morgonpromenad och hittade blåsippor i en backe som jag gick förbi. Blåsippor som vi alltid har plockat nere vid bäcken hos mormor och som fått pryda köksbordet. Även om det bara var några futtiga blommor blev du alltid lika glad över det välkomnade vårtecknet.
Att något så litet kan få det göra så ont!

Älskar och Saknar dig

Kval & sol

25/3
Fredagens match var ingen succé då vi gav bort första halvan av matchen till varberg som var duktiga , men vi kan så mycket bättre!
Igår blev det mys med älsklingen, promenad och njut ute i solen samt lite innebandy på kvällen då Linköpings div1 lag (herrar)spelade.
Idag mötte vi Gävle i andra kvalmatchen och vann med 3-1 trots att det var en långsam och konstig match där vi gjorde det svårt för oss själva.. Men gött med vinst, nu är vi på tåget igen!:D
//C

 

Sent samtal

22/3

Något förvånad när okänt nr ringer upp efter tio på kvällen och det visar sig vara Hovshagas ena tränare, spännande och kul att höra av söder ifrån:)
//C

Iphone

22/3

Träningen igår gick bra och var rolig! Gick till flamman efter för att fira Ida och käka hamburgare, nice!
Idag har jag shoppat mig en Iphone, hängt med Ida och Amanda och kollat på två jätte fina lägenheter som jag mer än gärna vill ha! Båda låg i samma hus så jag och Amanda började genast fantisera om hur det skulle bli när vi blir grannar:)
Haha, man kan i alla fall hålla tummarna.
Annars har vi mest chillat och jag har pillat lite med telefonen, försöker lära mig alla tusen saker på en och samma gång...
I morgon blir det fullspäckat schema i skolan till tolv, sen sätter vi oss på bussen till  Warberg och elitseriekvalet tar sin början!
Forza Crusaders!
//C

Schemafria

20/3

Schemafria till till fredag, men ändå lyckas man fylla dagarna utan problem.
Idag har det blivit telefonsnack på telia(är väääääldigt nära att köpa en iphone nu), har tvättat, handlat, skrivit ut och kollat igenom alla papper inför plugget på fredag, lagat mat med Ida & Amanda samt tränat.
Träningen kunde gått bättre, känner att ryggen inte gör mig rättvis på plan, fick hjälp med stretch och övningar etc efter av vår sjukgymnast vilket hjälpte till viss del. Hoppas det försvinner nu!!!
//C

Sista seriematchen säsong 11/12

18/3

Frukost på Wakey innan avresa! Mycket gott och härligt häng.
Matchen började sent, kl fyra men solen sken när vi kom fram så det kändes inte så farligt.
Skattkärr hade en del skickliga spelare individuellt men de spela inte så mycket som ett lag vilket var till deras nackdel. Vi tog kommandot ganska direkt och trots en sämre 2:a period styrde vi det mesta och gjorde det riktigt bra sen i 3:e
Jag fick spela halva andra och hela tredje. Tredje perioden var min bästa och härligt när man står och rullar boll i anfallszon nästan hela tiden!
Slutresultatet blev 1-11 och härligt att avsluta serien så, coach bjöd på mc flurry på donken efteråt också;)
I veckan laddar vi nu om för kval, och första matchen är mot Warberg kl 19:00 på fredag!
//C

Hoppla!

17/3

Produktiv lördag och träff med massa trevliga människor!
Lunch med Julia på stan innan vi mötte upp fler sköna lirare för att se på LIBK-JIK som gick av stapeln i sporthallen!
Bra match från Linköpings sida, kul!
Åkte sedan hem till Ida för att chilla lite medan hon och de andra gjorde sig i ordning för sjukhusfesten, tema circus!
Stannade även till lite kort på förfesten de hade innan jag drog vidare till Sanna för en betydligt lugnare kväll. Middag och prat med härliga människor!
Gillas!
//C

Sleepover

16/3

Ledig, så tog en tripp till gymmet på morgon kvisten. Gick sådär eftersom ryggontet fortfarande var kvar istället för merparten överkropp blev det istället löpning på bandet som fungerade fint.
Gick vidare till skolan för lunch och tårta (som Cissi bjöd på då hon fyllde år igår) och planering för the big happening i maj, trevligt trevligt.
Sedan åkter jag och Ida hem till Cissi och Amanda för att laga mat, se på film och ha chillhäng. Toppen bra kväll/natt/morgon trots lite utebliven sömn;p
//C



Tant!

15/3

Tant, har mina kära vänner kallat mig idag, just för att jag har så pissigt ont i ryggen och en aning svårt med att böja mig ned och sitta. Hoppas lite jogging kan råda bot innan träningen ikväll annars får vi ta till med hårdhandskarna, för detta är inte hållbart.
Järngänget har i alla fall firat att HEL kursen numera är avtentad för alla och sluuut! Så vi tog min bil till Ikano och stråsade runt lite, käkade köttbullar på ikea och drömde oss bort bland lyxiga soffor och snygga lägenhetsrum.
Sedan blev det lite förberedelser på ica maxi inför morgondagens event, ser fram emot fredagens sleep over enormt!
På Ikano inhandlades det ett gäng bra att ha saker såsom häftapparat, hålslagare, sytråd, markeringslappar etc och så en svart kofta och ett korallrosa linne(nödvändiga saker). Matlådan fick jag i skolan, då dom stod och delade ut, bra investering!
Nu snart träning och hoppas det går bra, sista seriematchen på söndag!
//C

Såja!

14/3

Åh så nervös jag varit över tentan idag! Att bara gå och vänta tills tentan startade kl 13:00 var ju ingen hit, vaknade tidigt och kunde inte somna om heller. Men nu är det över och jag är positivt med höga förhoppningar om att det gick bra.
Och att min troliga fail i måndags inte spelar någon roll för att jag fixade allt idag!
Men man kan inte vara säker förän resultatet den 5 april. Dock förtränger jag allt detta nu och bara njuter av lite ledigt med massa roliga saker inplanerade! Nästa vecka börjar vi på "riktigt" med anatomin. Spännande, även om jag säkert kommer sitta här och svära igen när den tentan väl börjar närma sig:p
Ikväll blir det att njuta med några klasskamrater!
// C

Revansch!!

11/3

LIBK-Hässelby, vinst med 7-3. Sjukt gött, lite onödigt spännande de två första perioderna men i tredje hade de inte mycket bollinnehav.
Jag fick komma in och spela hela tredje perioden och är nöjd. Gick mycket bra trots nervositet!
Massa härliga människor som var och hejade också, värmer i hjärtat!
Massa tenta plugg nu för i morgon smäller det.. Sjukt nervös och mår lite dåligt.. man vill ju inte vara den som misslyckas...
Wish me luck!!
// C

Tenta P

8/3
Plugg hela dagen långt! Redovisningar av förbättringsarbetet och kom på en hedrande tredjeplats(lite stolt), vinnaren fick förvånande nog en burk dunderhååning. Efter avslutad basgrupp satt jag och tre till kvar i skolan och pluggade till kl sex. Utmattande, men tror det var givande iaf.
Efterlängtat samtal med efterlängtad vän, sjukt glad att du ringde pysen!
Träningen idag gick sådär, var hiskeligt trött i kroppen och benen var stumma som tusan. Dock kul när berra säger " fan Charlie du bara svischar förbi idag" Kanske har förbättat min lägsta nivå något?!:)
Coach börjar med tre kedjor och två backpar på söndag, jag hamna denna gång i tredje backparet och vi kommer spela avlast enbart. Tråkigt som fan när det kommer massa folk ifrån Viken och från klassen som hejar! Men sjukligt mycket tagg ändå! Förra matchen mot hässelby var jag 5:e back och fick inte komma in något. Så på plan på söndag blir det kött!
Ser fram emot helgen nu. Middag och mys med Markus, Emma och Alex, sen jobb och match tittande på lördag. Melodifestivalen på kvällen och the final countdown på söndag!
LIBK VS. Hässelby
Så kom till folkungahallen 13:00 på söndag för att hjälpa oss att ta revansch gott folk!
//C

D som i död!

7/3

Föreläsningar hela dagen lång och orkade faktist hålla mig något sånär fokuserad nästan hela tiden, var bara i slutet under biomekaniken som ögonen klappa ihop lite! Förövrigt var det lite klurigt, men antar det ger sig när man sätter igång med det ordentligt i höst.
Träningen gick betydligt bättre idag än i måndags! Körde intervaller efter och är helt sjukligt trött nu!
Ska straxt krypa i säng och vila kroppen lite inför morgondagens träning.
//C

SERIESEGRARE!

3/3

Vinst med 0-13 mot kristinehamn! Gick bra för mig och spelade hela matchen! Efteråt vankades det champagne i omklädningsrummet eftersom det numera är klart att vi vinner div1 mellersta 11/12! Kval till ELITSERIEN startar 23 mars! Sjuuuukt vad mycket känslor!
Firades med lagfest hos blomman och sedan svenska björnstammen på kårallen!
Grym dag med bästaste brudjävlar!
//C

Kärlek gånger tre

2/3

Seminaret idag gick bra, lunch i skolan och sedan lite råplugg med etikuppgiften som skulle in på kvällen.
Efter det hämtade jag upp syster för en fika(hon skulle vidare med bilen till viken) och blev en sväng på stan innan hon begav sig hemmåt. Markus kom under tiden och vi fortsatte med lite bestyr på stan innan vi gick hem och lagade våra supergoda kyckling enchiladas! Blev tv, mys och träning?(Markus skulle prompt leka med sitt nya redskap han inhandlade:p)efter det.
Hittade även ett superfint kort på hallmattan när vi kom hem! Sådant gör mig så himla glad och det uppskattas mer än vad man tror! Tack bästa Emma!

Så en härlig fredag med träffar och kort med tre underbara människor!
RSS 2.0