Sov i ro

23/8


Ett lugnt och stilla sista farväl..

Vila i frid

//C

Afterwork

22/8


Middag på Queens i kvällssolen med Sanna. Underbart sällskap och god mat!

//C

Första träningsmatchen!

17/8
 
Första träningsmatchen för LIBK dam efter bara tre träningar med boll och klubba! Vi var mycket folk trots att en del "ordinarie" fattades, istället hade truppen fyllts på med duktiga juniorer som tränat med oss under sommaren.
Riktigt kul att dra igång matchandet igen och även om vi emellanåt spelade lite haffsigt och stressat så har vi börjat bygga på något som kommer bli spännande att följa under säsongen.
Vi spelade mot Bele barkaby och vann med 7-0, många relativt nöjda då vi mötte dem förra året under samma period men då förlorade med uddamålet. 
Jag var relativt nöjd med matchen, tog en del offensiva löpningar och stod upp bra i defensiven. Det helt klart bästa av allt var att jag spelade min första match utan knäskydd vilket gör mig ofantligt glad och ger mig ett kvitto på att slit lönar sig.
 
Nu blir det nya tag och hårt slit i veckan som kommer!
 
//C 
 
 
 
 

Biotime

10-11/8


Lördagen var sista jobbdagen för min del vilken kändes ofantligt skönt! Har haft ett helt okej sommarjobb men som alltid hatar jag att pendla och inte känna att jag har fast tillvaro under tiden.

På kvällen kom Emma & Alex upp och vi lyxade till det med middag och bio. Vi såg The Heat som var riktigt rolig och kan verkligen rekommendera er att se den! På morgonen fortsatte lyxen med hotellfrukost innan det blev att se på lite träningsmatch då Libk herr mötte Sandviken. 

//C

Hipp Hipp Hurra!

9/8


Mitt hjärta fyllde 24 år vilket givetvis firades med släkt och vänner. Senare blev det för min del fysträning på kvällen medan Markus spelade match, i min mening ett perfekt slut på en födelsedag!

//C

Swedish Floorball Open

1-4/8

En fantastisk helg från början till slut.
Team Fat Pipe Dam samlades redan på torsdagskvällen och påbörjade vad som skulle komma att bli en grym helg. Underbart väder, roliga matcher, härligt umgänge och en grymt rolig avslutningskväll blir svårt att slå denna sommar!
 
//C
 
 

En sommar utan ro

28/7
 
Jag sörjer inte lika mycket för min egen skull, utan för de mina jag älskar som förlorat någon de älskar helt plötsligt.
Vila i frid
 
//C
 
 
 
RSS 2.0