Alltid Oavsett

18/6

 

A friend gives hope when life is low,

 a friend is a place when you have nowhere to go.

A friend is honest, a friend is true. A friend is precious and that my friend, is you.

<3

//C

 

 

Sista tentan & ledighet

8-15/6

Sista tentan gick av stapeln mellan 8:00-12:00, sen blev det att snabbt ta sig hem för att packa väskan och bege sig av till Kroatien med syrran. Vi bokade halv tio kvällen innan avresa men kan i efterhand säga att det var det bästa vi kunde gjort. En underbar avkopplande vecka i ett vackert Kroatien. Vi bodde dessutom på ön Brac, som var en fantastisk plats. Känns som varken foton eller beskrivningar kan göra platsen rättvisa men kan varmt rekommendera resmålet.
Under veckan blev det mycket bad och solande, men också upptäcksfärder på cykel, träning och utflykt till intill liggande Öar.
 
//C
 
 
 
 

Två dagar kvar

6/6
 

Om två dagar har jag sommarlov, tills dess får jag slita mitt hår till plugget inför sista tentan som är på lördag 08:00-12.00. 
Kämpaa!
 
//C

Team Building Time

1-2/6


Ett avbrott i allt tenta pluggande blev team building läger i Marocko, Borensberg på coach nyinköpta lägergård. Ett fantastiskt ställe med himla härlig atmosfär.

Dagarna kantades av alla möjliga aktiviteter, allt från "speeddateing", spökrundor, körsång och talang uppträdanden. Väldigt rolig helg med många skratt, bonnbrännor och myggbett.

//C

RSS 2.0