Gameday

27/10
 

Linköping vs. Arboga - 5-1
En match där vi kontrollerar det mest från början till slut, förvisso inte utan kamp. Men alla tar sitt ansvar idag och bidrar för att hålla en jämn nivå i tre perioder.
Jag är nöjd med min insats och min femma fick spela hela matchen. Gjorde dessutom både mål och assist och tog en utvisning( räddade bollen på mållinjen, hög klubba) Vilket var alldeles för länge sen sist så ni kan ju tro jag blev glad (inte ja, inte för utvisningen då så klart) Mest nöjd är jag över att jag utförde mina individuella mål nästan till punkt och pricka, vilket visar att jag fortfarande går framåt.
 
Saxat från hemsidan i en intervju från förra hemmamatchen.

Innan vi lämnar hur tycker du din egen start på säsongen varit? 

-Sett till egen del har säsongsinledningen gått riktigt bra. Trots att jag inte alltid fått speltid i 60 minuter har jag tagit många kliv framåt i min utveckling. Har haft en sjukdoms- och skadefri försäsong vilket gjort att jag kunnat förbättra mina fysvärden både konditions- och styrkemässigt vilket har gett utdelning på plan. På onsdag är det dessutom exakt ett år sedan jag skadade knät men tack vare envis rehabilitering och en bra försäsong slipper jag numera knäskydd och känner mig dessutom tryggare och starkare i kroppen.

//C
 
 

Födelsedagsfirande

26/10
 
Kollade på Markus och herrlaget när de mötte Falun. Tyvärr en ganska tråkig match men Markus skötte sig helt okej, som högerforward denna gång dessutom. Stannade sedan till hos Frida & Elina, två i klassen som hade en stor födelsedagsfest för att säga hej och gratulera. Eftersom jag hade match dagen efter blev det både nyktert och bara en timme i trevligt sällskap innan sängen kallade.
 
//C
 
 

Vattenträning

24/10
 
På torsdagar håller jag och en klasskamrat i vattenträning, medelpass i Hjulsbro/Landeryd. Vi delar på passen så man kör varanan torsdag, dubbla timmar. Det är roligt, motiverande och ger massor med erfarenhet. För två veckor sedan ringde min handledare och ville jag skulle vikariera åt en av instruktörerna som hamnat på sjukhus och ta hennes intensivgrupp. Fick hålla i passet två gånger i rad och fick hur mycket bra feedback som helst! Gud vad glad man blir när folk uppskattar ens pass och tycker det är kul men jobbigt!:)
Det är ju även bra träning för mig också, värmen vid poolen och intensiteten gör att jag blir helt slut efter varje pass. Men i och med att jag bara håller en gång i veckan känner jag att jag verkligen kan ge allt jag har just dom timmarna och förmedla både glädje och motivation till mina deltagare på bästa sätt.
 
//C
 
H

På gång!

11/10
 

I söndags var det hemmamatch mot Hagfors. En match där vi redan från första steget på uppvärmningen var ett helt annat lag jämfört med tidigare matcher. Veckans träningar hade bestått av att sänka pressen på oss själva, hitta glädjen och jobba på lagsammamhållningen. Det hade gett resultat!
En rolig match som vi vann med 4-2!
I tisdags var det dags igen, denna gång borta mot Nykvarn. Tufft med match söndag  och träning på måndagen men det gick bra! Vi vann med 4-3 och trots de jämna siffrona känner vi inte att det speglar matchen. Nykvarn som fick två självmål från oss(ett riktigt snyggt dessutom) höll väl jämna steg med oss i 1:a perioden men sedan tappar de på vår förmåga att föra spelet med boll. Men en kul match och det var skönt att åka hem med 3 poäng en sen tisdagskväll!
Det måste dock sägas att jag tror vår serie kommer bli väldigt jämn i år(förutom något bottenlag tyvärr) men det är roligt att ingen hitills tagit full poäng. det öppnar för en spännande säsong.
 
//C
 

Forza LIBK

5/10
 

I morgon är det återigen dags för hemmamatch i Folkungahallen kl 13:00!
Vi har fått en tung start på säsongen utan några poäng men det stoppar oss inte, i morgon ska vi ha KUL!
//C
 

Stripaerobic

4/10  

Icke innebandyrelaterad aktivitet med laget slutade med middag och strippaerobic. OBS! inga kläder flög av (promise) Man skulle nog snarare kunna benämna det som chair-aerobic, då man gör en koreografi tillsammans med stolen. bredvid, runt, på, över, vid sidan av, ja alla möjliga steg och kombinationer fanns med. Kul och skrattframkallande, speciellt när ett innebandylag ska leka snygga och viga dansöser typ. Finns massa bilder & filmklipp men dom har censurerats av förklarliga skäl....
//C
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coach

29/9
Då har man återigen hoppat på tåget som coach sen en tid tillbaka, denna gång för D2 laget i Linköping, kul, stimulerande och utvecklande! Fick en smakstart som coach när tjejerna plockade hem guldet i Junior DM.
//C
 
 
 
 
 
 
 
 

25 år

21/9

25 års fest för bästa Sofia Haglund! En kvinna & stjärna utan dess like!
//C
 

 
 
 
 
 
 
RSS 2.0