Påsk

18-21/4 
Tillbringade en mestadels solig påsk i Västervik.
På fredagen hade vi familjemiddag för att fira av att Emmelie flyttar till Norge för att doktorera de fyra kommande åren framöver. Sjukt häftigt och jag är grymt stolt över dig syster! 
I lördags hade vi lite släktträff vilket var kul! Kände mig som barn på nytt när Emma hade arrangerat påskäggsjakt för samtliga i sällskapet. 

Trevlig dag i solen och på kvällen vankades det 30 års fest för Christian som nyligen fyllt år! Rolig kväll med roligt folk. Fick även en ny erfarenhet av att ringa 112 under kvällen, men som tur var slutade incidenten med den personen väl. 

I går blev det en lugn dag, lite promenad varvat med häng i solen.. Filmmys med mamma & syster på kvällen sen.

// C

Lite bilder från dagen med släkten.

SM - finalerna

11-13/4
I fredags åkte jag och bästa brudjävlarna mot Malmö för att se på SM finalerna i innebandy! Lördagen bjöd på grym innebandy och väl värda SM vinnare! Kvällen fortsatte med förfest på hotellet och sedan ut mot Malmö arena för efterfesten! Grymt rolig dag som slutade först när gryningen började komma! 
Söndagen blev så såklart något seg, men fick avnjuta en god hotellfrukost innan det blev lite häng i Malmö och avresa hem mot Linköping.

// C

Helgsumering

6/4
Lyckade dagar i Uppsala och besök hos bästa vännen!
Stannade från torsdag till lördag morgon innan det blev färd mot Linköping.
Väl hemma hann jag med ett benpass på gymmet (för länge sen så duktig med träningsvärk idag) innan jag åkte för att fira Julia som fyllt år. Middag & fest, men jag tog det lugnt och gick hem tidigt då jag var väldigt trött efter allt resande och sena kvällar i veckan.
Idag började jag förmiddagen med att faddra för F05 i ekängen tillsammans med två andra i laget! Otroligt söta och duktiga tjejer! Härliga frågor och autografskrivning fick avsluta det tillfället.
Tog mig sen trots dålig motivation till gymmet för ett rygg pass! Missat över en vecka nu pga sjukdom och praktiken i Örebro så måste försöka komma in i någon bra rutin igen för att lyckas klara målet i juni! 
Provade mina nya gymhandskar från MM sports idag oxå, funkade bra och inga ömma händer än!
Nu är jag däremot på plats i Örebro igen med blandade känslor. Kul med praktik, men tråkigt att vara i Örebro. Laddar dock återigen för en intensiv vecka!

//C

Örebro

3/4
Första veckan med praktik avklarad på med primärvård i Örebro! Riktigt intensiva dagar med massor av nytt och spännande! 
Är nu på väg mot Uppsala för en överraskningsvisit hos bästa vännen som fyllt 25!
 
//C
 


Mitt rum under praktiken.
RSS 2.0