Födelsedagsfirande!

14/6
 
Direkt efter hemkomst från Kreta blev det några timmars sömn (planet var försenat så vi landade vid två på natten i Norrköping) sen träning, tvätt och ny packning inför en sommar i Västervik. Mycket att hinna på kort tid då vi på kvällen skulle hem till Sandra och fira hennes 25 års dag!
Kvällen blev väldigt trevlig med god mat och härligt folk!
//C


Kreta

6-13/6
 

En veckas semester på Kreta! Vi bodde på ett hotell som hette Caldera Village (Blue Star, fritidsresor) Bodde i en fin och stor två rumslägenhet, 4 stjärning och med frukostbuffe som ingick. Väldigt fint hotell och bra service, nackdelen var att det var 800m till stranden och hälften av dem bestod av backar där sista biten till hotellet var 150m rakt upp i princip, men för oss gjorde det egentligen inte så mycket, värre för de som hade besvär att gå etc.
Hur som helst hade vi en underbar vecka med fantastiskt väder, god mat, sol, bad och bara chill! Skulle verkligen kunna åka tillbaka till Kreta igen.
Nedan kommer lite bilder från veckan.
 
 
//C
 
 
 

 

Stämplar ut

6/6
 

Hektisk vecka med mycket plugg, men nu är tentan skriven och många av alla måste avklarade så nu stämplar jag ut och tar semester i en vecka. Jag och min kärlek drar till Kreta i eftermiddag och hoppas på en lyckad semester!
 
Må så gott alla!
 
//C
 
Bild från Bulgarien för två år sedan
RSS 2.0