Underbar söndag!

25/5
En dag som var tänkt att plugga på, men efter morgonpromenaden insåg jag att jag inte skulle få något vettigt gjort om jag satt inne så jag och Markus åkte ut till Bergs slussar! Där njöt vi ett par timmar, tog till och med ett premiärdopp (kallt!) innan vi begav oss till Ikano & Maxi för lite ärenden.
Fantastisk härlig dag och hoppas verkligen solen är här för att stanna!
//C
 


 
 
 
 

Lördags bestyr

24/5


Underbart väder åtminstonde första halva av dagen. Började med att köra coopertest och lite styrketräning i vidingsjö. Sedan blev det lunch och en sväng på stan med Markus. Som vanligt hittar han saker att köpa när jag INTE hittar något. Himla mysigt var det i alla fall. 
Kvällen spenderades sedan med minigolf och grill med AK och Fredrik, super trevligt och gott!
//C
 
 
 

Födelsedagskalas!

23/5

HJ fyllde 22 år vilket firades med ett hederlig födelsedagskalas. Femkamp i TF, tårta, saft och kakor. Underbart väder gjorde inte saken sämre!
Härlig eftermiddag med fina vänner!
//C
 
 
 

Done and done!

17/5
 

Norges  syttende mai firades med att springa Superiorrace i Norrköping!
Var sjukt nervös, men överlevde utan större skador och fall. Svettigt, lerigt, blött och soligt kan sammanfatta rundan och man vad lycklig över att ha kommit i mål. Jag var till en början lite missnöjd då jag tappade sjukt mycket tid under en del av löpningen då jag fick håll (såhär i efterhand troligtvis en sträckning i muskulaturen mellan revbenen då jag forfarande har besvär) men nu är man ändå nöjd och framförallt en erfarenhet rikare. Jag är också ganska så säker på att jag kommer testa på något liknande igen!
 Nedan följer lite före och efter bilder;) 
//C
 
 

 
 
 

Superiorrace!

13/5

Fyra dagar kvar, herregud. Vad har jag gett mig in på? 1 mil löpning och 21 stycken utmanande hinder att ta sig igenom, över och under. 
Lagom spänd inför det äventyret, måtte jag åtminstonde komma runt banan! 
Har i alla fall hunnit träna på en del saker jag garanterat inte skulle testat innan om jag inte haft den här utmaningen i huvudet.  
//C
 
 
 

Tack Örebro!

 
Sex veckor i Örebro till ända. Sex veckor fyllda av nervositet, osäkerhet, spänning, nya lärdommar, och massvis med erfarenhet. Har helt enkelt varit en jätte bra praktik, men tråkigt och omständigt att ha varit tvingad att åka iväg varje helg, pendla och bo på vandrarhem. Vi har förvisso varit ett väldigt bra gäng på fyra som bott på vandrarhemmet och det har gjort allt mycket lättare.
Den praktiska tentan gick bra och VFU bedömningen likaså! Vi firade sista kvällen i Örebro med god middag i city!
//C
 
 
 

 


RSS 2.0