Plugghets

27/11
 

Tenta ångest?! Jodå, tre veckor kvar och redan panik.
Tur man har fina vänner så man hinner med lite roligt emellanåt. Igår blev det skön bastu efter gymmet och sedan middag på Hälsofreak, och nu straxt kommer ett gäng brudar hit för lite film & mys! Lyser upp i de gråa regninga november mörkret.
 
//C

no place like home

24/11
 

Tog en tur hem till Viken för två dagars jobb, fint med lite extra pengar att spendera på nära och kära inför julen. Hann med att se WIBK-Söderköping och träffa fina brudar i hallen på torsdagskvällen.
Efter jobbet igår blev det en lugn och skön fredagskväll med mamma & pappa( bla. lyxmiddag), var lite effektiv efter "på spåret" och fixade klart återkopplingen på min äldrerapport med, 1 måste mindre.
Dagens jobb gick bra men väl hemma här i Linkan gick allt åt helvete och min noggranna planering av eftermiddagen gick av stöpet samtidigt som man ramlade och förbanslådan fick titta fram, otur och klantighet är mina andra namn just nu.
Ska i alla fall spendera kvällen med ett gäng brudjävlar, middag & mys står på schemat samt tagg inför matchen i morgon! Kan inte låta bli att åka med, för snart kommer första trepoängaren så är det bara!
 
 
When we all give the power
We all give the best
Every minute of an hour
Don't think about the rest

//C
 
 

Födelsedagspartaj!

17/11

Födelsedagskalas för Frida & Elina i klassen med en massa härliga SG:are, blev nyktert såklart för min del då det var dagen innan match. Men kul att vara med en stund på förfesten.

 

//C

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alltid finns dom där!

10/11

Lördags häng med goa brudjävlar!

//C

..

14/11
 
22 dagar sedan jag skadades och fortfarande kan jag inte springa, blir galen. Men i morgon blir besök hos sjukgymnasten igen så får vi se vad som sägs då.
 
Nu spelar vi sönder Thrift Shop - feat. Wanz medan man pumpar på gymmet, redigt go dänga!!!
 
//C

Rehabilitering

6/11
 

Gällande mitt knä så ser det inte mycket ljusare ut gentemot förra veckan tyvärr. Hade i mina tankar tänkt mig att vara tillbaka på planen denna vecka men det finns just nu inte på kartan. Smärtan är fortfarande kvar och svullnad därtill. Ska prata med vår sjukgymnast ikväll om jag behöver gå tillbaka till ortopeden och göra en magnetröntgen för att se om något faktiskt är av eller om menisken är skadad.
Kämpar på med rehab men så fruktansvärt tråkigt att inte få träna med laget på planen.
 
//C
 

Göteborg & Halmstad

5/11
 

Helgen spenderades hos syster och David i Göteborg och hos bror & Louise i Halmstad. Väldigt välbehövligt syskonhäng där vi för det mesta tog det lugnt med promenader, middagar, spel och film. Himla trevligt och underbart att få lite syskontid!
 
//C
 
 
 
 
 
RSS 2.0