Viktigt för fokus!

3/12
Gårdagen slutade med blev bowling och middag med ett gäng grabbar från Överum, mysigt slut på fredagskvällen och var faktist inte dålig om man jämförde med de storka starka pojkarna från landet. Kom visserligen sist, men det skillde bara en poäng mellan mig och Tommy så hakade på gjorde jag iaf;)
Dagen D, The D day

Idag mötte vi Hässelby som slog oss i sudden med 5-4. Riktigt jävla skit piss tråkigt
Citerar vår sistaperioden från summeringen av matchen som hemsidan gjorde(hela referatet läser ni
" Tredje perioden är ett bombardemang och spel i en zon när Linköping möter en box som låg lägre en Kristinehamn förra helgen. En massiv press, rättvisa mål och en rättvisledning med 4-3 efter tvp väldigt vackra mål av Jennie Söderstedt och Lisa Nerell med 2 minuter kvar av matchen, räckte inte."
Vi hade som sagt princip allt ändå kom detta som ett slag i ansiktet. Men kanske nyttigt för att vi ska kunna bibehålla fokus hela säsongen och för att det inte ska glida in några farliga tankar i det undermedvetna. För egen del blev det bänknötande hela matchen, tråkigt men så är det. Värsta är ju att man aldrig får svaret på om det hade gått bättre eller sämre om man fått spela. Men bara jobba vidare.
Noterbart som bänkvärmare är att det kändes som om ingen var riktigt 100% idag, utan att vi var lite bleka. Absolut ingen gjorde en dålig insatts, mer att de var lite svagt. Kanske därför vi inte lyckades få med oss tre poäng. Men det känns som att när vi väl är på topp och när vi möter de på hemmaplan, tror jag det kommer bli en helt annan match.
Väl hemma i Linköping blev det att styra om för lite fest, blev en hejdundrande kväll som var grymt rolig och avslutades med efterfest hos Rosén.
//C

 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0