On fire

15/1

Linköpings IBK- Täby
10-4
Tredje matchen på raken som vi gör två siffrigt, inte illa. Tyvärr fick jag inte bidra på planen denna gång vilket var en stor besvikelse. "Avlast femman" fick gå in och köra när det var 5 minuter kvar av trejde perioden och på tre femmor hann vi inte mer än två byten. SURT! Men bara att ta nya tag.
Matchen var förövrigt ganska spännande då det var ett relativt böljande spel med vassa kontringar och anfall främst från vår sida. Medan Täbys farligaste chanser var när de kom in och avslutade i höga slottet och vi inte hade ordning på markeringarna.
Efter blev det lite käk med Mamma och Pappa som var och tittade, typiskt att jag alltid fått så  lite speltid när de väl kan komma på besök.
Tavelproblem som vi sedan försökte lösa men lyckades inget vidare, en tavla upp på väggen medan den andra sprack ramen på. Lyckat.
Åkte sedan till Julia där dem hade lagat tre rätters så blev att sitta med och prata och ha trevligt. Kvällens "big happening" var när Julia råkade elda upp sin tröjärm på bordsljuset och vi andra sitter något handlingsförlamande och gapar det brinner, medan Rosén tar tag i saken och blåser och slår bort elden. Slutade lyckligt och med ett gott skratt men tur att det gick bra iaf.
//C


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0