Nu kommer aldrig tillbaka

23/9

Seriepremiär i fredags och den slutade absolut inte som vi ville. JIK hade lite mer boll i 1:a perioden men spelade bara runt i korridorerna och kom ingenstans till en början. Deras mål kom olyckligt efter att ha rullat på vår målvakt och in i mål.
I 2:a perioden går vi ut mer taggade och sätter till i närkamper och vi får en ordentlig press på deras mål. Men fokusen i avsluten vad under all kritik och sätter man inte chanserna vinner man inga matcher. Noterbart är också att deras målvakt gjorde en riktigt kanon insats(blev även utsedd till matchens lirare). Men Stenborg(matchens lirare i vårt lag och gjorde en riktigt bra insats) reducerar till 1-1 i sluten av 2:a genom en kämpar prestation. I sista perioden går vi ut positivt att nu ska vi bara rulla på och få in bollen, men istället är det Jönköping som sätter de ena efter de andra skottet, ett tar också olyckligt via vår back och in men det är tyvärr sådant som händer.
JIK var inte överdrivet bra och vi var inte dåliga, men vårt lag överlag var inte på topp heller även om ingen gjorde en dålig prestation. Positivt var att stundtals blixtrade vi fram i enormt fina uppspel och där finnns det mycket att hämta. Fokuserar vi bara lite mer på avsluten så ordnar sig det här. Trist att börja serien med en förlust mot ett lag vi borde tagit poäng ifrån, det kommer bli tufft men vad är livet utan utmaningar?
Jag fick inte spela någonting, satt på bänken som 5:e back. Men som jag skrev tidigare så var ingen dålig och känslan var att målskyttet skulle lossna så känner ändå en viss förståelse med coachen. Känns alltid tråkigt som fan när man inte får komma in men erfarenheterna från sidan gör mig också bättre.

Igår började dagen bättre med en frukost med Karin och sedan iväg till gymmet för ett pass.
Efteråt käkade jag och Lisa lunch på HälsoFreak innan det var dags att ordna det sista inför inkilningen med de nya i laget.
Blev en grym eftermiddag och kväll trots regn hela tiden. Lekar, tävlingar, utmaningar och uppträdanden kantade kvällen som slutade runt kl 3 med makaroner och falukorv!

Idag blev det lite pizzahäng och nu har jag tagit ett par timmars rå plugg inför morgondagen, lär bli att krypa upp i soffan framför en go film till kvällen:)